218

реостат

преди 9 години

няма ли кои да го гръмне този

217

Анонимен

преди 9 години

Щом като името "Мехмед" е най- често срещаното за кандидат депутатите, се вижда кой-командва политическата власт в България - ДПС т.е. Турция! ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ! Оше 2 мл. българи ще я напуснат!

216

Анонимен

преди 9 години

До ГраовецGraovets, narodat ne iska triperlii kato teb - vnuka na antifashista, poluchil s privilegii apartament ot onija - na izgonenite evrei.

215

Ха ха ха

преди 9 години

Тоя луд ли е???Къде в България има магистрали????Хемус е като 3 разряден път,и на тракторите е трудно по нея!!Новите отсечки по Тракия,до 2016г. ще станат същите.....Нали Трейс ги строи!А на кой е тази фирма???Сега,да му плащаме и за некачествената работа!!!Идиотщина!!!

214

герб са боклуци

преди 9 години

Трябва българско производство и земята да се работи от българи, но за целта трябва да управляват кадърни родолюбци, а не тия слуги на колонизаторите. Нарочно ви лъжат и ограбват. Атака са единствените, които искат колонизаторите да бъдат изгонени и тук да е България

213

герб са боклуци

преди 9 години

разбойко иска да продава улици, но няма да бъде избран - каквито и фалшификации да правят герб ще се срутят

212

ужаси

преди 9 години

Борисов сънува, че е хан Крум и що да види, половината от ръководството на Герб е без една ръка, а другата- без две. -Цветанов, ревнал Ювигият, къде е Цветанов?! - Аа, рекла Фидоскова, вчера му отрязахте и главата, защото ръцете му бяха свършили!

211

Граовец

преди 9 години

Народа не иска русофилистичната *** и е принуден да гласува за ББ за да не разпръсква гласовете.

210

Maртин

преди 9 години

Аз пък виждам, че този път няма да гласувам за тях!

209

ужаси

преди 9 години

Хер фон Борисов се допитал до лошия матриал в интернет, относно мнението им. Ето какво му написал малкия Иванчо: Уважаеми Боко, татко ни остави и замина за чужбина за да праща пари. Минаха години, но парите още не са пристигнали, сигурно плуват в океана, а там урагани и силни течения и може и да не преплуват. Майка много държи на вас, налепила е боксониерата със ваши снимки, лошото е, ча и в хладилника има само ваши албуми. Аз искам да стана чавдарче от Герб, казват, че им давали баничка с боза и ги водели на кино. Изобщо в България е земен рай и не виждам защо хората недоволстват!

208

...

преди 9 години

kato kak 6te izglejda? hm

207

Анонимен

преди 9 години

Е на това се казва Инат шоп....Хората не го щат, но не му пука.Дано да му запука яко на 5.10.

206

българка

преди 9 години

България се управлява от 25 години само и единствено от НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ И МАРИОНЕТКИ НА САЩ! Факт. Тече ТЕНОЦИД. Факт. Време е да изритаме от възможността да управляват АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ, които вече са се проявявали във властта през тези 25 години. Линчуването върши работа! Защото това са заслужили. ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ, излизане от НАТО и ЕС, и ориентираност единствено и само към интересите на собствената ни държава - това е решението. За какъв се мисли и тоя? Продажник и марионетка на САЩ.

205

Анонимен

преди 9 години

Godishnata vinetka v Shweizaria e 40CHF - 60lv, a v Bulgaria ne se e vidigala ot 5 godini. Emi super napravete e 100 evro tuku vij vi stignat parite. Smiah i SRAM!!!

204

Боко Рекета

преди 9 години

Този година и нещо не е рекетирал и го сърбят яко ръцете за нов рекет над българския народ

203

анонимен

преди 9 години

237,Гласувай за ГЕРБ и за вас няма да има......

202

Анонимен

преди 9 години

брей, червените *** яко усмърдяха коментарите на войнишки партенки и развалена риба! техните истерични крякания още повече доказват, че ГЕРБ е правилния избор!

201

До 174

преди 9 години

И в Люксембург няма. А от Люксембург е Юнкер, шефът от ЕНП на необразованата Кратуна Борисов и останалите *** от ГЕРБ, водени от осъдения на 4 годишна ефективна присъда в панделата Цветанов.

200

кръчмата

преди 9 години

заповядайте магистрали,клъц лентичката,пляс пляс...плясА ся платете сметката

199

До 236

преди 9 години

Борисов унищожи за 3.5 години 245.000 работни места като наду двойно и без причина безработицата от 6.8% на катастрофалните 13.8%, унищожи така доходите на близо 1 милион българи, изяде фискалния резерв, облозга резерва на Здравната Каса, докара дефлация, спря окончателно икономическия растеж и забатачи икономиката и заетостта в трайна рецесия, продължаваща вече 5та година! Борисов върна икономиката с 12 години назад, на ниво 2001-2002 година!