11

Ванката

преди 9 години

Всички тези шмекерии се правят И със съдействието на работниците. Андрешко е жив и докато няма зверски глоби и за работодател и работник, все ще ги има. А като не си устоява правата, самият работник губи.

10

Анонимен

преди 9 години

ех сега както съм ит специалист да бях в българия...

9

Стършел

преди 9 години

На вниманието на проверяващите: Непременно направете обстойна проверка за четири часовият работен ден, а в действителност работят по14 часа, но имайте предвид, че има и 2 /два/ часов работен ден, а всъщност се работи на 24 /двадесет и четири/ часа. Моля, ако "изловите" някоя такава фирма, нека да има фиктивно наказанение, а не само препоръчително и отчитане на дейност?!

8

с.

преди 9 години

Повечето "работодатели" и "бизнесмени" в България са абсолютни ***!Предлагат повече от смешни заплати на фона на меко казано нереалистични изисквания и претенции!Освен това се държат като робовладелци!Четох наскоро,че в момента в чужбина работят 2.5 милиона българи при 2.2 милиона в България!Иска се изключителен талант за да изгониш 2.5 милиона души в трудоспособна възраст от страна с мащабите и населението на България!Определено доста жалка история!

7

Анонимен

преди 9 години

Алоо, идете в Червен бряг на пазара и вижте как се печат кебапчета десет часа на ден и шест дни в седмицата на 4 часов договор ? Идете по селата с обори от крави и животновъди получаващи субсидии за да видите истински клетници работещи за хляб и покрив с говедата ?

6

до НАП-Добрич

преди 9 години

Проверете внимателно най-големия супермаркет в центъра на Кранево.

5

Анонимен

преди 9 години

Ам че те НАП поддържат изкуствено ниски заплати в самото НАП и какви проверки ще правят. ГИТ пък живеят с рушвети от чорбаджиите иначе заплатите в ГИТ са смешни и мизерни.

4

Той е

преди 9 години

Преди години,сезирах ГИТ в Ст.Загора,за точно такива 4 часови работни дни в една фирма,След проверката ми казаха,че шефът имал право на това,в рамките на 3 месеца в годината!Казвам им - има право,добре,ама ние си работим по 8 часа,а той ни води на 4,това не го ли видяхте?Нищо не последва,а аз напуснах след няма и два месеца,като му направих хубав номер на тоя "работодател"!

3

Dido

преди 9 години

Saschto tschak sega??? Srama niamate´.

2

Анонимен

преди 9 години

Ама разбира се, свърши сезона по морето и вече почват проверки. Де спахте цяло лято ?

1

Анонимен

преди 9 години

тя нап,ако си гледаше работата,нямаше да има отворени нито заведения нито гаражи,нито нищо,да се хващат на работа тия и не само 2000 набелязани,и не само в софия,е и до търговище да идат,там пък чух 8 часова работа на смени,без почивен ден де факто,за 280 лева,абе пародия