49

Анонимен

преди 9 години

Исляма обединява в едно няколко неща - липса на собствено мнение, липса на критичност, липса на обективност, липса на човещина, липса на морал и огромно количество тъпота.

48

noone

преди 9 години

Allah Akbar !!!! Death shall come upon you all, non-believers...

47

Горд турчин

преди 9 години

Знаещи кажете къде да гледам тези обезглавявания, за да се уча???....

46

Хоп шоп

преди 9 години

Еми, на разгащилите се по цял свят хамериканци, няма как, някой ще им го навре отзад.

45

Напалм...

преди 9 години

...атом, втори и трети атом. После избиване на сеиействата и роднините им на тия *** с маски. Накрая тоя коляч все ми се струва че ще бъде разпнат на кръста от тюлените и никой и нема да чуе нищо за него. Ще си пукне като поганец и кон без история. И тогава ще срещне Св. Петър за да разбере че има само един Господ, ама ще е късно. Ислямски ***!

44

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 50, я лапай патката на тиквуня и си мълчи. Мноооого гъзоблизци бреййййййй..............

43

Някъв от България

преди 9 години

Резултата от Арабската пролет - Ислямска държава и халифат.Браво на западните стратези

42

Анонимен

преди 9 години

мисля, че трябва да бъдат екзекутирани и всички радикални елементи във форумите. не е рядко да видиш някой войнстващ *** или пък русофил наоколо, а и от двете фракции лъха само агресия и одобрение към актове от рода на рязане на глави и нахлуване на войски в териториите на суверенни държави. ***, въшки, нанижете се на патката ми и ***!

41

Georgi

преди 9 години

Principno takiva hubavi vesti sa dobre doshli zashtoto znaem che edin *** po malko no i az sam mnogo sklonen da mislq,che e falshifikat i che ISIS si e nova postanovka na chifutchetata ot hamerika za da imat sreshtu kakvo da se borqt i da ni "spasvqt"

40

Новина

преди 9 години

Бойко Борисов щял да става журналист.Бойко Борисов щял да пише репортажи за ИД .А де .............................................................

39

Nox

преди 9 години

И да не забравя. Американците избиха над един милион иракчани, разбиха няколко държави, но понеже пропагандата на САЩ работи, че всеки арабин или човек изповядващ исляма е терорист, *** и заслужава да умре, на хората не им пука...А сега като умряха двама въшливи американци (ако въобще видеотата са истински, защото съм намирал в интернет истински обезглавявания на американски войници и на мексиканци, и тези видеота ми мязат на фалшификати) дайте да плачкаме и да съчувстваме.Аааайде не...

38

Nox

преди 9 години

Действията на ИСИС не наподобяват тези на истински борци за свобода, които искат да прогонят САЩ (които им разрушиха държавите и бита), а се подвизават по социални медии, за да дават на света "доказатвелства" колко са опасни и как ние трябва да толерираме САЩ като световен жандарм и да им предоставим всичките световни ресурси, само и само да ни защитават от заплахи като ИСИС или Ал Кайда.Не, това не са истински борци за свобода или терористи. Просто поредното театро на агенти на ЦРУ.

37

Анонимен

преди 9 години

Бомбене до дупка за тея , може и ядрени.

36

монтего пича

преди 9 години

До Julisкво да задалбваме бе, тея *** колят масово цели семейства без причина. Въй алаах!

35

Julis

преди 9 години

Знам, че с долния ми коментар ще отнеса много минуси и клетви, то от минуси не ме е страх ама клетвите са лошо нещо :D.Заровете се малко в темата, не се ограничавайте само до очевидните нелепости във видеото, а задълбайте и в историята около тези двамата, около техните "роднини", тогава ще ви стане ясно като бял ден, че нещата не са такива каквито се опитват да ви ги пробутат.

34

Анонимен

преди 9 години

Поредният фейк от сериала.Обаче са си взели поука от предния фал.Този път камерата снима в профил и отдалеч. Сотлоф се опитва да се изправи, към предното видео имаше критики че Фоули не се съпротивлява като му режат главата, на Сотлоф обаче нещо не му се получава, не е конвулсивно изправяне в борба за живот, а е едно доста обикновно изправяне. Сотлоф е пак така спокоен както Фоли, тук сценаристите пак се оакаха или просто на актьорите им липсва актьорски талант.

33

Анонимен

преди 9 години

До Коментаторi за неговите последователи

32

Анонимен

преди 9 години

За тази *** лечението се състои само от три неща/много ефективни/-Газ ,съчмени бомби и ***..По три пъти на ден..

31

Маркс

преди 9 години

Идил не е единственият Франкенщайн на янките, също и Ал Кайда, Ал Нусра, Киевската хунта, Герб и т.н. и т.н. ***, но упорити! Обонго не може да разбере, че като иска да унищожи всичките си врагове се опитва да промени устоите на Творението, тук в този свят противопоставянето балансира системата около някакви средни и поносими стойности, но какво да му обяснявам на един маймун?!

30

KK

преди 9 години

Istinskia Isliamist obojava Painer-studio i Folk!Zashtoto folka e Muzikalen isliam!