113

Анонимен

преди 9 години

Вярната бюлетина е номер 11!

112

1

преди 9 години

И така само с бюлетина 18,иначе пак ще се създадат партийки с революционни мисли,като нфс на бойко.

111

Dichev

преди 9 години

Слушам сутринта по телевизията оня Райчев, няма го никакъв дълго време сега изведнъж след като Бойко каза че ще управлява с 110 депутата Райчев почна да разправя,че ГЕРБ ще вземат милион и 200 гласа.Ега си съвпадението а?За справка толкова имаха когато управляваха миналия мандат и си напазаруваха депутати от Атата и РЗС!Не вярвам да сработи тая схема отново!Така че тоя път ще бъдат в патова ситуация и за съжаление благодарение на бюлетините от Турция балансьора ще е ДПС и ако ГЕРБ се коалират...

110

Анонимен

преди 9 години

Атакааа!

109

Стефан

преди 9 години

Не гласувайте за деветата дупка на кавала! Това е най - хищното производно на БКП мафията след 10 ноември. Защо хората гласуват за Б.Б.? Защото той се е грижил за живота и здравето на всеобщия любимец на българите / за по голямата част / Тодор Живков, а не за това, че е десен политик и антикомунист. ЕНП нямат мозък в главите си, че приемат един измамник за демократ.

108

Цветан Караилиев

преди 9 години

Ей,анонимници,изпълзяхте от дупките отново.Срам или страх ви гонят,не знам,или и двете.Не съм от ГЕРБ,но и да съм само обикновен елтехник,а несоциолог,ми е ясно,че че те ще спечелят изборите.

107

Анонимен

преди 9 години

Само НФСБ заявява отстраняване на антиконституционната партия на ДПС. Останалите гледат към движението като спасител за да си направят коалицийката отново и да ни смучат.

106

Анонимен

преди 9 години

Истинско острие са герберите, обложиха спестяванията на хората в банките с 10% като окрадоха и жълтите им стотинки, сега може и с още 9%.

105

Анонимен

преди 9 години

Гербавите комунисти и ченгета са нападатели наистина. От 1.10 цените на тока с 9 % най-малко нагоре. Изберете си ги, а след това пак ревете и обикаляйте по софийските калдъръми.

104

Анонимен

преди 9 години

Реформатовския блок е единствено за демокрацията...Останалите партии са дело на БКП/дс,кгб....Гласувайте другрЕ,отново за соц.комунизЪма...и Господ ще ви накаже ОТНОВО...,а живота е много кратък..осбенно за чернобилските българи...рак,инфарт и удар! Действайте сънародници...Отново ще ви краднат....

103

Анонимен

преди 9 години

САМО В 7 Е ИСТИНАТА ЗА ДЕМОКРАЦИЯ И СПОКОЕН ЖИВОТ!

102

Анонимен

преди 9 години

22-число,което носи щастие!

101

неутрален

преди 9 години

Герб е нападател в джобовете на хората гласувайте за да може да ви вземат парите ако случайно са ви останали някакви. Помогнете на Герб защото доста разходи хвърлиха по протести окупации и.т.н. Дарете по една хилядарка 5 милиона по 1000.... горе долу ще свършат работа.

100

3e

преди 9 години

mejdu-redovete/%D0%BD%D0%B0%D0%B1%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B5%D0%BA%D1%81-%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%88-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82/

99

муспи

преди 9 години

Има движение сред ГЕРБ - ГЕРБ, но без Бойко Борисофф. Тиквата се прави че не чува. Движението му казва че след победата, първата работа на партията ще е да го уволни! - А как бе ***?! Нали аз ви докарах дотук! - А заминаваш в затвора доживотно. С този популистки ход си разчистваме пътя до края на века. - Какъв век бе ***, до три години минаваме към турция, аз го уредих. - А че твоя пандиз е одобрен от Ердоган.

98

Анонимен

преди 9 години

Ако всяка от тези ми плаща според номера си в месеца. Това са двадесет и пет дни.Тогава бих гласувала.Мисля, че е правилно защото са се наредили като свински черва за парички.Защо тогава да не плащат на хората всяка според числото си от месеца.

97

Анонимен

преди 9 години

Всичко е решено в Турция кой спечели.Сега познайте кои ще е в България.Всичко е решено.Няма смисъл да гласувате

96

Анонимен

преди 9 години

Вървят по улицата две момичета и си говорят. Какво се притеснява от ДПС-то ще го оправят. Пълна каша с вгърнено брашно е в тази държава. Срам и позор. Докъде ни докараха със закупе-ните си и безхаберни тъпии демократично назначените чиновници с бездискриминационното си отношение към съвестно работещите и трудещите се съвестно хора. Вече и децата знаят, че щом си нечии *** ще си оправен от някоя безхаберна или безхаберен - стига да си от ДПС или тем подобни.

95

...

преди 9 години

ЕС ВИЕ ДАВАТЕ ЛИ СИ СМЕТКА ЗА ПОЛИТИКАТА КОЯТО ВОДИТЕ ? ВИЕ ДЪРЖИТЕ КАТО ЗАЛОЖНИЦИ УЖКИМ РАВНОПРАВНИТЕ "БЕДНИ" СТРАНИ ЧЛЕНКИ НЕ ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ ? ОБРИЧАТЕ ГИ НА ГЛАД И СТУД?ПРИЗОВАВАМ ЕС ДА СИ ЗАТВАРЯТ УСТИТЕ И ДА ЗАПОЧНЕ СТРОИТЕЛСТВОТО НА ЮЖЕН ПОТОК, ПРИЗОВАВАМ РУСИЯ ДА НЕ ПРАВИ НИКАКВИ КОМПРОМИСИ АКО ЮЖЕН ПОТОК БЪДЕ ЗАМРАЗЕН ! НЕ САМО УКРАИНА ЩЕ СЕ РАЗДЕЛИ НА ДВЕ НО И ЕС ! ТОЗИ ПЪТ ОБАЧЕ *** ЗАПАДНЯЦИ ЩЕ БЪДАТ МНОГО БЕДНИ НО НА ПРОСТОТАТА ИМ ЩЕ ОТИВА БЕДНОСТ И МИЗЕРИЯ

94

Анонимен

преди 9 години

Само Боко Тиквата и Цецо Пъпеша ще ви оправят вас. Друго не заслужавате.