17

Анонимен

преди 9 години

Знем ги тези НЕЗАВИСИМИ социаЛистчета....Червени са отвсякъде...Нещастници!

16

Анонимен

преди 9 години

Да,Вапцаров не е светец!В едно жестоко време не може да останеш пасивен,когато виждаш,че целия свят се е надигнал срещу фашизма и социалното потисничество,което сега у нас се повтаря.Вапцаров е Ботев на ХХ-я век!Велики поети за вечни времена!

15

Иван

преди 9 години

До Анонимен 20Вапцаров не е поет а терорист. Той е бил технически помощник на ръководителя на централната военна комисия на камунистите, избили над 300 000 българи. Вапцаров не може да бъде разглеждан само като поет, защото наравно с поезията си е участвал в избиването на българи. Ако едното е актуално днес, то и другото трябва да е актуално, т.е неговия кървав социализъм-коминизъм и поезията му. Когато се захласвате по поезията му не забравяйте да споменавате, че също е избивал българи

14

Анонимен

преди 9 години

Or kadese poiaviha tia fashisti Vapcarovi

13

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 13Глупости!

12

Анонимен

преди 9 години

Племенник на комунист...чудно....

11

Анонимен

преди 9 години

Н.Й. Вапцаров е осъден на смърт за предателство към родината и служене на чужди интереси (СССР). Фактите са си факти и нищо не може да ги промени, дори блестящата му поезия с левичарски уклон!

10

darcas

преди 9 години

Предпочитам да гласувам за хора, които застават с лицата, имената и автобиографията си, пред анонимните послушни мишки наредени по листите! Мажоритарната избирателна система в 2 тура ще прекрати един път завинаги мишкуването по листите, и ще даде шанс на свестните хора да влязат в политиката.

9

просто човек

преди 9 години

Вапцаров е бил от заможно семейство. Майка му е била учителка. У тях е живеел "белогвардеец" който всъщност е бил агент на КГБ и е наглеждал района и по-специално "царския човек". Той индоктринира младия Никола. Когато Никола отива във Варна "за да стане мъж" както е искал баща му, той среща по-беден начин на живот /вече няма тънко нарязани наденички със винце/, отговорности които очевидно не са му били по вкуса и се отдава на антагонистични настроения. Такива гевезенца познаваме всички.

8

vesko02

преди 9 години

Ще се радвам ,ако независимите объркат плановете на партиините протежета.

7

Анонимен

преди 9 години

България отдавна се присъедини към парада на радостта на бившите комунистически страни, които приеха демократичния капитализъм. Какъв е Вапцаров - скоро нашите комисари в Брюксел трябва да спуснат дирекртиви да се махтан от учебниците терористи като Вапцаров, Ботев или Левски. България е член на Европейксия Съюз - трябва да загърби старите ценности и да приеме новите европейски либерални и мулти-културни ценности.

6

Анонимен

преди 9 години

Вапцаров е ВЕЛИК поет но си го ликвидираха с пълно право да но и този има подобна съдба

5

Е га ти държавата

преди 9 години

Вапцаров е велик поет, но за съжаление родствените връзки нямат абсолютно никакво значение... Той и Симеон Сакскобургготски е син на Борис трети, ама това не му попречи да се нагуши на гърба на държавата, т. е. на наш гръб...

4

ebb

преди 9 години

на Джиев охладеното пилешко е просто невероятно на вкус и цените са поносими .пробвайте го

3

Анонимен

преди 9 години

След Боко-тиквата, всеки *** *** може да стане Премиер, Президент или Сватбен агентна тази загробена територия.

2

Дойн

преди 9 години

Да ме прощава Днес.бг , но ми се струва че това момченце на снимката не би могъл да е племенник на Вапцаров, истински негов племенник би гонил 70-те!?Прецизирайте си заглавието...

1

Анонимен

преди 9 години

Живот ли бе, да го опишеш.Живот ли бе, да го разровиш.Разровиш ли го - ще миришеи ще горчи като отрова.