44

прост човек

преди 9 години

от кого нато да защитава източно европейските страни не разбирам , кой иска да ги разтури или изнасили , ограби , съсипе или разбомби , от кокго и от какво , а на снимката макаронджийката сякъш много й се пърди но се въздържа

43

Анонимен

преди 9 години

от цялата дандания накрая Русия ще се окаже оградена с още повече военни бази, пък нека напъните "за" и "про" да продължават

42

maxsimos

преди 9 години

ЕВРОПРОСТОТИЯ

41

Анонимен

преди 9 години

Евродипломaтите явно ги нaзнaчaвaт след специялен конкурс. Който избие нaй мощно стрелкaтa нa глупомерa, той е.Но все пaк никой не може дa достигне резултaтa нa псaкито.

40

Анонимен

преди 9 години

що не кажеш за малайзийски самолетбе г-жа!кажи резултатите отекспертизата!май не ви отърва,а!

39

ДО МОГЕР....НАТАМ Е

преди 9 години

БИВА ТЕ САМО ЗА С...КИ ЧАО ЖАБАРКЕ

38

Анонимен

преди 9 години

Ууууууу е па много е страшна тая мома на снимката. Мислехме да уважим жената тази вечер ама ми мина.

37

Romel

преди 9 години

Политиката убива женското в жените. А това нещо от кой пол е?

36

до 51

преди 9 години

Градски, това е Единственото хубаво, което Родината ни е видяла въобще от друга държава. За останалото сме проляли реки от кръв в 3 войни. И вместо да питаш Какво сме видяли от други държави, питай защо външната политика на България в последните 80 г. е "НАКЪДЕТО ПОВЕЕ ВЯТЪРА". 1915 И 1941 - с Германия, 1944 - със СССР, 2004 и 2007 - с ЕС и НАТО. Въртим се като вентилатор в рамките на 80 г.

35

sofeto

преди 9 години

Някой от любящите Русия, би ли изброил какво добро сме видяли от нея освен Освобождението1878 и то от "царска Русия"(a на царската фамилия им пръснаха тиквите по руско-болшевишки)??

34

по въпроса

преди 9 години

за Партньорството:За да им принципно партньорство е необходимо партньорите да са равни.В този смисъл:1.ЕС приема Русия за равна.2. Ние(България) не сме партньори нито с ЕС, нито с НАТО.

33

сова

преди 9 години

Тези от НАТО сами се навират на вала в рогата.Обединителя на Германия Ото фон Бисмарк е казал: знам хиляди начини да изкарам руската мечка от бърлогата и но не знам нито един начин да е върна обратно.Това трябва да го има като лозунг в канцеларията на НАТО.

32

st

преди 9 години

Никога няма да отстъпвате на болшевишките простаци.

31

FROZEN

преди 9 години

KAK AZ RAZBIRAM ZAGLAVIETO NA STATIATA DARJAVITE OT IZTOCHNA EVROPA I DA NE SI POMISLIAT DA NI PRAVIAT VARTELI. PRAVIM KORPUS ZA BARZA REAKCIA ZA DA IM OHLADIM MERACITE

30

Анонимен

преди 9 години

А защо трябва да подкрепяме Украйна? И коя Украйна? Източна или западна? Народа или неизвестно как дошлата на власт администрация? Хората, които искат мир и работа или корумпирани политици, които защитават интересите на една или друга световна сила? Дали не е врема да започнем да наричаме нещата с истинските им имена?

29

До 40

преди 9 години

Не само перестройка. Един краварски "дипломат" направо си каза, че не е лошо някой даже да гръмне "лошия" Путин. Еми не им е удобен! А те никога не са подбирали средствата за да постигнат това, което искат.

28

сатаНАТО

преди 9 години

Източно-европейските държави да са сигурни в подкрепата си към нас, да бъде ясно, че ще ви ползваме за война, долни гои Балкански!Ангажиментът ви към нас е гарантиран всякакси и ние ще получим това което искаме!!!

27

Брат

преди 9 години

Леле, какъв смях! На Русия, с такива "партньори" въобще не и трябват врагове! Тая да не е по-*** и от предишната? Откачалки, забравиха миналото, искат пак да подпалят света! Имам чувството, че със специален конкурс назначават тези "дипломати". Късогледи коне с капаци, като щтраусите си завират главата в пясъка, лицемерни, недалновидни и лъжливи.Явно техниката се развива, но мозъците на някои още не могат да издрапат от плиткото.

26

Анонимен

преди 9 години

"Но ако се появят условия за ново партньорство"...!!!...с други думи - нова Перестройка.

25

Анонимен

преди 9 години

Na tazi ne i viarvam! Spored stola kam koito se stremi, vseki vtornik i petak gospoja Mogerini smenia poziciata si.