14

Анонимен

преди 9 години

тоя ден за размисъл трябав да се премахне, първо че никой не го ползав второ че в половината европейски държави няма такъв ден.А забраната да се съобщават данни в деня за изборите също трябав да падне - всичи знаят резултати като четат книгите или прогнозите за времето, нека направо се обявяват агенциите и процентите

13

дедо Йоцо

преди 9 години

край, *** изгоряха !!

12

...

преди 9 години

Значи четейки статията, така между редовете, оставам с вчепетлението, е единствено оная *** бюреков и другата такава манолова, само те имат право да метал гуина по тв радио и прочие народо осведомлително средство! На тех им е позволено!

11

Анонимен

преди 9 години

Кога Бареков и Манолова ще си получат заслуженото за 11 май миналата година? Има ли Наказателен кодекс за тях за грубо погазване на Конституцията на РБ. Докога ще чакаме правосъдие.

10

финансист

преди 9 години

Ако това правителство беше останало още само няколко месеца и България щеше да се закрие. Толкова долни и гадни партии като БСП-ДПС-Атака не съм виждал в целия свят. Изтеглиха над 5 милиарда лв. заем и ги откраднаха , като дадоха на пенсионерите повишение от..от.. 4.50 лв. Не им стигна това ами и фалираха цяла банка с помощта на Цацаров и Йовчев-техни верни слуги.

9

Анонимен

преди 9 години

Близнашки на среща с ЦвИК и НеСеРеТе... целта на срещата била изпитание на нов вид тоалетна хартия за многократна употреба. Целта е как хората да не разберат, че е била вече употребявана и при това многократно.

8

Анонимен

преди 9 години

Баси тъпотията - ден за размисъл. Какво има да размислям? ГЕРБ на *** и това е всичко.

7

треперещ

преди 9 години

страшна заплаха като посочване с пръсти закана за критика леле как се уплашиха

6

Путев

преди 9 години

м/у другото то се разбра колко независима, професионална и обективна е БНБ.така че, честито печатане на бюлетини и др. неща там!

5

Анонимен

преди 9 години

Магаретата свършиха своето на миналите избори и сега цял народ си пати от тяхното дебелоочие. А прокуратурата наистина се изложи и то много с изводите си за Костинброд. Резил!

4

Анонимен

преди 9 години

Бареков и Мая Манолова направиха преврат по ТВ7 и прокуратурата каза, че нищо такова не се е случило. Всичко зависи май само от това, кой е на власт. Много гадно. Все пак, доскоро имаше поне някакво външно приличие, но откакто Бареков и Волен Сидеров започнаха да замърсяват ефира с каквото им дойде на ум, всички почнаха да им подражават. То бива бабаитлък и простащина бива, ама чак пък толкова. Цял народ да ти види измамите по телевизията и ти да си живуркаш като от нищо необезпокояван ***.

3

Анонимен

преди 9 години

Аз мисля, че медиите постоянно са заети да редят пъзел, както им отърва, независимо от това дали се получава нещо. Умора нямат. Когато техен гост в ефир каже нещо против медиите, домакинът на предаването даже не се и засяга, сякаш не е медия. И така във всички предавания, по медиите ...

2

tarbuh

преди 9 години

Пак ще има разноцветни класации на песни, плодове и т.н. тъпотии от т.нар. медии у нас...

1

Анонимен

преди 9 години

Готви се пълна подмяна на народния вот с благословията на Америка.Американците не вярват в лоялността на БСП към евроатлантическите ценности и за по-сигурно предават властта в ръцете на Бойко.Протестърите в правителството няма да се спрат пред убийства и палежи по украински сценарий, за да запазят интереса на своите задокеански работодатели.