7

анонимен

преди 9 години

Не знам какъв финансист си ,но добре че беше Орешарски да сложи в ред финансите,всичко беше батак от наследството на любимия ти Борисов.Но човека работеше и си свърши професионално работата,а не скитореше по пътищата и не режеше лентички на градинки и параклисчета.Но то всеки човек със занаята си единия бюджетар,другия пожарникар -всеки каквото умее.А вие дюдюкахте,като *** по площадите.

6

финансист

преди 9 години

Ако това правителство беше останало още само няколко месеца и България щеше да се закрие. Толкова долни и гадни партии като БСП-ДПС-Атака не съм виждал в целия свят. Изтеглиха над 5 милиарда лв. заем и ги откраднаха , като дадоха на пенсионерите повишение от..от.. 4.50 лв. Не им стигна това ами и фалираха цяла банка с помощта на Цацаров и Йовчев-техни верни слуги.

5

анонимен

преди 9 години

Я видната протестърка ,след цяла година обикаляне по телевизиите ,и тя се докопа до министерското кресло,пък нейния човек може и да я остави като министър.Много се потруди госпожата да върне Борисов на власт,от телевизия на телевизия заслужава си славата.

4

Shark

преди 9 години

Бойкот на изборите!!!

3

Анонимен

преди 9 години

Браво бе "наводнението от придошлите води на река Скът" - хе хе и аз се радвам, че отново няма виновни концесионери на язовири.

2

Homer

преди 9 години

Веднага субсидиите на партиите да бъдат отнети и вложени във възстановяване на щетите!!! Предполагам гражданите са съгласни, ама еничарите няма да са!!!!

1

анонимен

преди 9 години

И да не забравят да целуват ръцете на Кристалина Георгиева ...