20

Ицо

преди 9 години

До Анонимен 23Друже, забравяш Бойко Ноев! Завършил МГИМО, усърден службаш при Петър Младенов, от много "наш" произход, докъде го докара в престараването си пред новите господари! Ами Свиняров, дето съсипа ракетните ни войски и който снабди бойната ни авиация със самолетчета, които биха правили чест на всеки аероклуб.

19

Анонимен

преди 9 години

Ре Визия 00

18

pastoral

преди 9 години

ще изчакаме другарите да си публикуват "визията" и ще си дадем оценката. като начало има един въпрос. как се съчетава бюджетно - увеличението на разходите за нато, юп, уестингхаус и.. здравеопазването, обучението и пенс. застраховане? или това е извън "визията" на овенните?

17

Слепци

преди 9 години

Заплахата за България идва от южната граница оттам нахлуват нарушителите и враговете следователно там трябва да бъдат съсредоточени усилията, а не от север

16

Анонимен

преди 9 години

Шаламанчето - поредното *** на задокеанската "демокрация", провеждаща мироналагащи операции без да се съобразява с нищо и никого! Поредното детенце на комунисти, станало човек (за съжаление полу), защото предателят никога не е човек! "Изучено" в СССР, ползвало благинките на номенклатурата и сега изтъпанено редом с "антикомунистите" Боко и комсомолчето Роско да плще, за да заработи поредното предателство! Жалки човечета, които когато и да заплюеш, все ще е късно! Боже, пази България!

15

ha ha

преди 9 години

за разни глупости правите референдуми, а защо не направите един да видите колко "много" българите държат на тези бази. Дори и с новите ви системи за промяна на резултатите ви при вота подарени ви от тези на които лижете задните часи, ще загубите. И ако стане война, колко ще вдигнат оръжие срещу руснаците, аз лично, никога.

14

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 17Тогава си тръгвай.

13

сухои

преди 9 години

каквото и да пише е без значение до 2-3год варшавският договор се възтановява но с друго име

12

Анонимен

преди 9 години

Хайде, помашкия плевел кога ще обявява война на Русия. Той мрази толкова силно Русия, защото именно тя е сложила край на 5-вековното господство на неговите над българите. И доста фесове са поизклали руснаците. Мдаа ...

11

123

преди 9 години

"Президентът" кога ще обяви война на Русия за да видим кой ще го последва?

10

Йово

преди 9 години

Визия българия в НАТО 2004-2014. БА:Военни - 2004г. - 60 000. 2014г. - 23 000Изтребители 2004г. 42бр. 2014г - 15бр.Танкове боеспособни 2004 - около 800, 2014 - около 300Друга бронирана техника близо 40% по малко 2014 от 2004 г.Български космически войски(да имаше). 2004 - 2 спътника от 80-те. 2014 г. - 0 - ликвидирано.Може да съм допуснал леки грешки но това са приблизителните числа.

9

dimitarvidinov

преди 9 години

Предишнaтa визия я нaписa някой секретaр нa Джон Мaккейн,след товa обaче го рaзглaсихме и от Руското посолство решихa дa го рецензирaт.Сегa ми е много интересно кaкво ще съчиним ,че дa е богуугодно и нa двaмaтa ни господaри.

8

Анонимен

преди 9 години

Каква информационна война водят срещу нас когато по руската телевизия от 25 години никога не споменават за българия освен ако има някакво бедствие или авария.

7

Анонимен

преди 9 години

Русия не е проявила никаква агресия. Именно НАТО и в частност САЩ подготвиха разкъсването на Украйна, като целяха да предизвикат Русия и да се намеси. Но Путин постъпи много мъдро - присъедини Крим към Русия без нито един изстрел. За тези, които не знаят Крим винаги си е бил руски е населен с руснаци. Хрушчов през миналия век го е подарил на Украйна при един пиянски запой. В Източна Украйна, също живеят предимно руснаци, които не са съгласни с фашистката хунта в Киев. Няма никакви руски войски.

6

Анонимен

преди 9 години

Врагът е открит . да увеличим търтеите които 25 години дремат и след това 35 години получават пенсия на максимален размер. мамка Ви......

5

Анонимен

преди 9 години

Тоя смотан гербераст май иска да ни вкара във война с Русия.

4

Registriran

преди 9 години

1878 г. Българската земска войска има в състава си общо 31 400 души. Ньойски мирен договор от 1919 г. е ликвидирана наборната система и се въвежда принципът на доброволността, като при това общата численост на БА е сведена до 33 000 души. А НАТО позволи 27 000, от това по лошо е само главнокоманващ със нетрадиционна ориентация.

3

Анонимен

преди 9 години

Визията е, ние да пазим с "професионална" армия от 10-тина войника, от които 6 генерала, 3 радиста и един командос, специализиран в копаене на окопи (ми лозар е човека), а пък НАТО да гледат умно и да ги обещават закрилата си, която се състои в това да гледат лошо всеки, който реши да ни нападне, както и да им налагат санкции.

2

Анонимен

преди 9 години

Ako purviq variant NE E IZMISLICA , zashto go smenqte , kakvo pokazahme PAK ?

1

(не)случаен минувач

преди 9 години

Всяка държава си има мекерета и те са значителен процент от народонаселението ( в демократичния свят, един велик демократ ги нарича "доброкачествени ***")... лошото е, че в България тия мекерета са окупирали управлението (наричат се елит - боже упази!) и няма спасение...