8

Бил Гейтс

преди 9 години

Мда. По-добре млад, здрав и богат, отколкото стар, беден и болен. Това е истината! В случай че не знаете де...

7

...

преди 9 години

Епа то си е иасно кат имаш по дебел и голем, портфейл повечко женици ти се лепят! Сега за секса не е ясно дали ше можеш или не, ама то кат ти се накачулят 101 жени се с некоя ше го дигнеш значи! А тия неща с имането на мъжа и жените са си били така още от как сме слезли от клона, че и от преди това сигурно! Нема ко да се лъжем секса си е чиста стока и като всяка стока си се продава на най-високата възможна цена!

6

Дедо Мъди

преди 9 години

хОрата са казали кахърен Боку работа не в'ръши! На капав поженкар мек му е маркуча!

5

7

преди 9 години

Не ми влияят никак! Обичаш ли си половинката си я обичаш -това е!А когато имаме паричен проблем ставаме още по-сплотени,че трябва да си помагаме!

4

Ха ха ха

преди 9 години

Коментар 1, сложени са 6 минуса, значи шестима са на мнение, че са в правото си веднага да преценят колко пари могат да вземат за пръстенчето на приятелката си.Явно, маминка така ги е научила, когато е започнала да ги пуска да ходят по любов: "Гледай да я използваш колкото може повече, маминото.Ти си ми безценен, а жени колкото искаш! Като я изцедиш като лимон, ще търсим друга! И ако закъснеете някъде, вземете такси, но първо теб да те остави у дома, после тя да се прибира и да плати таксито!"

3

Обратно!

преди 9 години

Обратното е:1. Добрият секс води до увеличаване, а оттам до приблизително изравняване на заплатите.2. Заниженото либидо води до парични проблеми.3. Хубавият секс стимулира по-добрата работа и оттам по-висока заплата.4.77% от жените мислят по-често за пари, отколкото за секс, но това включва всички жени, вкл. бабите и децата. Значи, пстаналите 23% са сексуално активните жени, които мислят само за секс!

2

Анонимен

преди 9 години

богат съм, пари имам, обаче секса не върви. Все на еманципирани жени попадам, които се оправят сами ... в живота

1

Момчета!

преди 9 години

Има едно нещо, което никога не бива да правите. Когато момичето получи за рождения си ден от мама и татко някое златно бижу и радостно ви се похвали, обикновено някои от момчетата, на шега, взимат украшението уж да го разгледат и после, хитро усмихвайки се, го слагат на дланта си и правят жест, като че ли ще го подхвърлят - един вид, преценяват тежестта му, тоест цената му.Влюбената жена е всеотдайна, но ако остане с впечатление, че ти си използвач, постепенно ще си го втълпи и ще се разочарова