42

40 разбойника

преди 9 години

A не приляга ли на нашата мила родина да има политици които да мислят за добруването и и да водят НЕЗАВИСИМА политика ,да бъдат честни ,да говорят истината ,да привличат инвестиции ,да развиват икономиката,да създават работни места и да не крадат много .То все някой на някого се одупва ,един на Русия ,друг на Турция ,трети чака"уважение"от Обама ,Кога ще ударите с юмрук по масата бе чворове алчни и продажни и ще покажете ,че сте БЪЛГАРИ КАжи бе Гоце !?!?!?!?!!

41

Анонимен

преди 9 години

Угоен,нискочел агент на КГБ!

40

Анонимен

преди 9 години

Гоце,как е любовницата ти Кюлевица и детенцето ви,а? ахаааа...Ами Мариана -певачката и детенцето ви?! А кой сега те спонсорира...Пак ли същите крадци?

39

Анонимен

преди 9 години

Тоя агент - никога няма да стане политик...Той е едно червено мрънкало спонсорирано от българо-руската мафия...Той е убиец на невинни животинки и любител на непълнолетни момиченца...Това прави той 10 години...докато се наричаше президент на България...Отврат!

38

Анонимен

преди 9 години

Дразни ме липсата на далновидност у нашите политици,защото когато свърши войната много бързо ЕС ще смени тона...това да не става някакъв ердогановски сайт?

37

sallaadin

преди 9 години

Има една хубава снимка на Гоце Първанов - историка, Боко Борисов - пожарникаря и Вальо Златев - олигарха, как играят баскетбол в червени екипи. Може би това е имал в предвиди за разделението на властите и Монтескьо, когато писал "За духьт на законите", но аз си мисля за Metallica и Master of Puppets" и се чудя, кой ли е той?

36

kironki

преди 9 години

На Гоце явно му се е усладил вкусът на *** на ***, та продължава...

35

Глас от народа

преди 9 години

Този президент предател върна делегацията на Българите от Бившия Съветски Съюз през октомври 2004 като им каза че Българи има само в България. Нека е бистри политиката а България защото по-компрометиран политик от него няма в България!

34

Анонимен

преди 9 години

"България не може да бъде "ястреб", когато става дума за Русия!Първанов: Приляга ни да се обявим за прекратяване на санкциите"Браво, Първанов. Добре му тегли една майна на Плевенлиев и на останалите *** послушници - роби на Европата. Много си прав в думите си.

33

П.Петров

преди 9 години

На Първанов като историк би трябвало да му е ясно, че ако зараждащия се в Русия фашистки-национал болшевишки режим не бъде спрян овреме, последствията за света ще са по-трагични от Втората световна!Санкции до дупка !

32

Браво, Гоце !

преди 9 години

Русия не е проявила никаква агресия. Именно НАТО и в частност САЩ подготвиха разкъсването на Украйна, като целяха да предизвикат Русия и да се намеси. Но Путин постъпи много мъдро - присъедини Крим към Русия без нито един изстрел. За тези, които не знаят Крим винаги си е бил руски е населен с руснаци. Хрушчов през миналия век го е подарил на Украйна при един пиянски запой. В Източна Украйна, също живеят предимно руснаци, които не са съгласни с фашистката хунта в Киев. Няма никакви руски войски.

31

ПФУ!

преди 9 години

А бре Гоцьо,кои мутри те спонсорират с крадени евро в момента бре?! Такива замъци направи на брега на морето и в Банки,че немаш ли срам и да се показваш бре! Ами каква къща взе на френската Ревиера бре селянино смотан?Много говориш...и то без срам....ама НИЩО не казваш бре! Аман от ***! А скрии се нейде и се НЕ показвай,че ми разваляш храносмилането и червата ми се бонтуват...Гнида искариотска!

30

Анонимен

преди 9 години

"БИВШИТЕ" комунисти и настоящи социаглисти могат да лъжат,да хитруват,да злоупотребяват,да манипулират,да се облагодетелстват,да ходят на лов,да правят родината ни и народа ни на резил,да продават националните ни интереси,да ни провалят бъдещето,но едно немогат - не са в състояние да изпитат СРАМ....

29

Анонимен

преди 9 години

ПО-ДОБРЕ С ДВАТА КРАКА В Н А Т О,ОТКОЛКОТО СЪС СТУДЕН *** В С И Б И Р !

28

Анонимен

преди 9 години

Пусни сифона....отмии Седефчов гоце!

27

Анонимен

преди 9 години

Гоце не се ли умори да конщунстваш срама нямаш ли

26

Анонимен

преди 9 години

И преди...и сега БСП(АБВ) е мафия!

25

Анонимен

преди 9 години

Този сгент от ДС е проклятието на България!

24

Анонимен

преди 9 години

Опппппа,комунистическата ЧУМА се завърна - не спете деца!?

23

Анонимен

преди 9 години

Абе големи писания против Саддам голямо нещо.Много слепци и зомбирани личности по нашия край много нещо.Това Саддам, това Кадафи много лоши "диктатори" бе! Я вижте сега без тях каква хубава демокрация цъфти! Ислямска демокрация. Защо обаче ги бомбардират довчерашните покровители тези ислямски демократи не ми е ясно.