178

морски

преди 9 години

Мале,мале,ЕС върви от зле към по-зле.

177

Анонимен

преди 9 години

До РадкоЧе Русия и сега си е нормална държава.

176

Анонимен

преди 9 години

Туск - държавникът, от който се нуждае САЩ, за да вкара Европа във война с Русия.

175

Joro

преди 9 години

Toq slaga Putinka v malkiq si job.Skoro shte poumekne ruskiq durjavnik.

174

Анонимен

преди 9 години

Каква е фундаменталната демократична стратегия на ЕС-конфронтационна или сътрудничеща!?Милионите европейци искат първата,за да живеят в мир със съседите-руснаци,мюсюлмани и пр.В тази контекст защо се изтъква непрекъснато твърдостта на Туск спрямо Русия като че ли от него зависи нещо-други решават.На всички ни е ясно ,че главните световни военни сили са САЩ,Русия и Китай.Така,че преувеличаването на силата на ЕС и на този председател е просто смешно и неактуално-Европа изобщо не военен противник н

173

Анонимен

преди 9 години

Е.аси прецакания зубровец.)))))

172

Без коментар

преди 9 години

.....Туск е убеден либерал, който мисли, че Полша има нужда от повече предприятия и от по-малка роля на държавата. Т,е, *** е на "Елита".

171

0оо0

преди 9 години

полшкая с_ иния до момента световната история нее видяла нещо добро както от полша така и от израел .. хаиде стига толкова дане говорим за англия франция германия т. н още не разбираем европеиски или евреиски съюз е това

170

Анонимен

преди 9 години

Туск - държавникът, от който се нуждае Европа!Стрина КриСТАЛИНа - стрината, от която не се нуждае нито Европа, нито България!

169

333

преди 9 години

ДО 213НЕ РУСКО- КОМУНИСТИЧЕСКО РОБСТВО, А ЮДЕО- СЪВЕТСКО. ИМА ОГРОМНА РАЗЛИКА МЕЖДУ ПОНЯТИЯТА. ЮДЕИТЕ СЪЗДАДОХА КОМУНИЗМА И ГО КОМАНДВАХА В СССР.

168

Joro

преди 9 години

Putinka,4to slu4ilos? Po4emu bude6 duhat supa? Al4ni ruski mafioti

167

Анонимен

преди 9 години

Путин е *** и фашист, за да контролира империята си, назначава послушни придворни лакеи и *** като чеченския Рамзан Кадиров, които получават правото да грабят но трябва и да се отчитат.Пропилява богатствата на Русия за личната си власт.Путин - *** и фашист, ще свърши брадясал в землянка като Саддам и Кадафи.

166

софиянец

преди 9 години

и какво, да турим най-откровенният хамерикански *** цял ЕС и ще цъфнем и ще вържем, тоя е абсолютно идентичен на тиквата, със същите спонсори и на същите конци, цалува един и същи под в ленгли... да започва работа новата ЕК, че ми писна от сегашните продажници.

165

Анонимен

преди 9 години

Тоя *** не знае дори полски език като хората, те ми го сложили президент на ЕС...ясно е, че е креатура на американците! Много ги е страх господарите от сътрудничество между Европа и Русия!

164

Анонимен

преди 9 години

Маркс ,какво точно имаш във предвид със Българи във Хазария. Коя днешна република на Русия отговаря по население със етнически и верски произход на Хазарите. За Българите всички знаем кои са ,няма нужда да оточняваме те сами са си изразили произхода . Друго ,Българи не е име на единен етнос а на Хаганат или кофигурация от племена под общото название Българи .

163

Кирчо

преди 9 години

До Анонимен--201;След ДЕВЕТИ имаше Руско--комунистическо робство бе тиква

162

Радко

преди 9 години

До НЕ Е ГРЕШКА--199; Най --Успешната САНКЦИЯ на ЕС срещу Русия е ИЗБИРАНЕТО НА ТУСК. Желая му успех и ДЪЛЪГ ЖИВОТ.

161

Радко

преди 9 години

До Анонимен--195; Най--добре ще е русия да се разпадне и да стане нормална държава,а и света да си отдъхне от агресори

160

шефа на света

преди 9 години

Туск - държавникът, от който шефа на света, Обама, се нуждае в Европа!

159

не говори английски

преди 9 години

Туск не говори английски.