94

Анонимен

преди 9 години

До РАДАбе ***, рускоговорящите спасяваха наакания *** на мутрата бай ***-хотелиер последните няколко сезона на Морето!Сега и те намаляха и идва големия Глад!

93

РАД

преди 9 години

Не мога да разбера. Толкова ли Масква си няма клакьори та се налага тука разни драскачи да защитават със зъби и нокти авторитарния режим на едни полу-еврейски олигарси начело с комплексаря Путин ???Бъдете БЪЛГАРИ, а не руска ***! И хич не ми минавайте с това колко била важна Русия за България и българската икономика! С какво ни помагат? С това, че сме тотално зависими и купуваме най-скъпия газ?С това,че изкупиха Черноморието, а икономическа полза от това (раб.места,оборот) никаква?

92

десен сектор

преди 9 години

Ленин е първият терорист в света,той пося семената на злото от който още берем плодовете в цяла източна Европа,най вече в България,Украйна,Молдова и Румъния.....все цветущи държави

91

Анонимен

преди 9 години

До xxxАко руснаците бяха отмъстителни, нямаше да е останал и един немец на тая земя.

90

Анонимен

преди 9 години

досега коментирахме хамериканската демокрация, а това вече е руската "демокрация" - коя от коя по калпави!

89

sdh

преди 9 години

Алоо 135-я, да те светна ли, че любимия ти Вова Шуткин тоже е евреин!! Медведев съще е евреин, шефа на "гЪзпром" -Ал. Милер и Р.Абрамович, Сечин -това са все руски ***, юдеи! Та като извод излиза, че "Изтока" не е по-малко юдески от Запада

88

ръгби

преди 9 години

Петата колона на краварите в Русия...И там ги има много платени "демократи ".

87

Параграф 22

преди 9 години

Никой никого не е пребил. Ако пък да, значи е имало причина и онзи си знае защо.

86

муспи

преди 9 години

Името на тази *** е еврейско - така че му е малко. А да го попитаме какво прави в Русия, в руски вестник да пробутва фалшива информация изгодна на еврейския запад, на врага който сам се нарича такъв? И откъде може да я има - свое тайно разузнаване ли има?

85

Правилно

преди 9 години

Ще противоречи на официалната линия.Така му се пада. Утре някои ще се осъмни във гениалността на Путин -- късе отиваме тогава. Това да не е Европа, тука е Азия и се действа като в Северна Корея !!!

84

До Щирлиц

преди 9 години

Юирлиц марш в Сибир. Да ти измръзнат черешките там дано.

83

Го4о

преди 9 години

Ако все още някой вярва на лъжите на ПУТИН означава, че е непоправимо заблуден човек.

82

Кирчо

преди 9 години

До Анонимен-- 108; Това което го пишеш се отнася за руснаци.Нали бе гургурче

81

Анонимен

преди 9 години

Първоначално се притесних, но като видях, че Ройтерс са намесени ме напуши на смях!Абе к'во стана с оня полицай във Фъргюсън който заплаши с автомат журналист, че ще го убие?Дали са му повдигнали вече обвинения за закана за убийство или за американските полицаи закони несъществуват? А ама как можах да забравя за последните 100 год най-корумпираната структура на планетата е именно щатската полиция!то наркотици,хазарт,убийства,проституция! Недосегаемите-горкия Готи колко е бил прав!

80

Алекс

преди 9 години

Хехе, демократизирала се е Русия само на думи. От Ленин и Сталин не са си променили методите и на йота. Нищо чудно че бяга народа както може от там.

79

Анонимен

преди 9 години

До печалба от нещастиетShto ne si e.... m.... komunist gaden

78

Анонимен

преди 9 години

До niki"наскоро Кулезич беше бушонирана. Варвари!" - Хаха, и това плашило ли го е бил Путин?

77

Анонимен

преди 9 години

Очаквайте нови санкции във вторник. Честито на печелившите !

76

опорна точка

преди 9 години

Аксиома:Всичко което не е в интерес на Путин е платена статия .

75

Анонимен

преди 9 години

До независимСлед анексирането на Крим ,в газохранилищата им там останаха огромни запаси газ, който беше откраднат от Русия. Всички активи на Украйна в Крим бяха гепени. Танкове, артилерия и самолени от поделенията на Украинската армия преминаха в ръцене на ислямските и чеченски терористи в Новораша......