8

Жена

преди 9 години

Татуировките като цяло не ми харесват , особено пеперуда , това е върхът на простотията !

7

на мода

преди 9 години

Преди 15-20 г. единствените татуирани жени бяха бивши затворнички ***. Предполагам че простакелите, които се татуират днес са със сходен интелектуален и емоционален капацитет.

6

Анонимен

преди 9 години

другата мега невероятна хипер актуална татуировка е - "only god can judge me" - спокойно момичета, той вече ви е осъдил ...

5

Росица 89

преди 9 години

ХИТ ТАТУИРОВКА ЗА ДАМИ : 100 Евро .да се сещат мъжете .

4

АТАКИСТ

преди 9 години

до 5Няма какво повече да добавя (и да искам) по темата! Много точно казано, брачед!Поздравления!

3

ronstoff01

преди 9 години

Татуировките и различните 'пробиви' по тялото са част от света и символиката на първобитните племена. Сред тях се наблюдават се всякакви осакатявания и уродливи деформации. Извън примитивните общества тези отличителни знаци са признаци единствено на глупостта и примитивизма на носителите си. Тази гледка поражда единствено отвращение.

2

Чикчирик

преди 9 години

Номер 3 е много прав. Това бе и целта стратегически постигната през годините. 70 % от населението се интересува само от кич, купон тип селска сбирка и показване - включва напереност и автомобил от познатите марки. Като се замисля, едно лапе няма дори кой да го запали по авиомоделизъм, картинг, дори свестен спорт различен от фитнеса, който сам по себе си е отбрал предварително обременените участници, които искат да се включат директно в гореописаната.. еднотипна сцена!

1

Анонимен

преди 9 години

"Около 4 000 вида пеперуди летят у нас, но българите не проявят интерес"Това какво трябва да значи?