41

Хасан

преди 9 години

"Искаме да срещнем мъж, който е готов да остави живота си и да се присъедини към нашия. Но първо трябва да се съгласи да прави каквото му кажем и да се научи да живее по нашите правила"Баяяяя още ще почакате :)

40

ODESSA

преди 9 години

Най вероятно е ергена борислав да го върнат тия със мотика във ***,острието ще прилича на хоризонтален стабилизатор, пред хоремага,ще разчистят голфовете за безаварийно кацане, и после начална скорост със шут достоен за Христо Стоичков, към двореца на мама.

39

Мачо

преди 9 години

Ох котьооо, тия пайжинясали катерички ше ги лющя всеки ден!

38

Хайде, хаирлия да е!

преди 9 години

Ето сгоден случай да похарчим Борислав Ерген39 - тези моми на снимката изглеждат работливи, а той търси такава, която да шета вкъщи, да ходи на работа, за да му носи пари и да помага при изграждането на етаж на къщата му. Тези, като ги гледам, сами се справят с всякаква работа, сигурно ще преминат през сложните Бориславови тестове.Ако и тук не стане работата, имам предчувствие, че, ако е живот и здраве, ще празнуваме след време и Бориславовото пенсиониране с непроменен ергенски статус.

37

бай уй

преди 9 години

До Анонимен 41Така е!

36

Анонимен

преди 9 години

"Тук мъжете, които срещаме, или са женени, или са ни братовчеди!", оплаква се 23-годишната Нелма Фернандес. "Не съм целувала мъж от много дълго време."Момчета, ще трябва да се жертваме, за добра кауза е.

35

Анонимен

преди 9 години

Що бе нас ни мързи да си помръднем ,*** от фотьола,леле какви хубави амазонки ,и то естествени

34

Анонимен

преди 9 години

Въпреки това някои от жените се страхуват, че ако дойдат много мъже в Нойва до Кордейро, ще се наруши техният отличителен начин на живот.Що ревете тогава?

33

Анонимен

преди 9 години

Един вид търсят си мъже под чехъл.. еми ей за тва ще си стоят сами.. :)

32

Анонимен

преди 9 години

Какви красотички ,особено това с червените бутушки,а колко земя чака....

31

27, говориш разумно!

преди 9 години

Ако и устно агитираш в ежедневието си, говори най-вече с българските мъжки майки. Момите ни са с претенции, но като станат на 27-28 години и видят, че "изпускат влака", а принцове има само в сапунките, започват усилено да си търсят съпруг, НО... юнаците на 28-38 г. все още се мислят за юноши и се опитват да са плейбои. Майките им ги поощряват и търсят снахи с големи зестри и бащи с полезни връзки, но същевременно и да са безропотни слугини. Така неусетно синчето става дърт, беден ерген-пенсионер

30

От 35

преди 9 години

Първо написах коментар 35, а после прочетох статията. Виждам, че в 35 правя неадекватно предложение и се коригирам: Тези потенциални снахи не желаят да си напускат градчето и са доволни от обществото, което са си създали. Затова мисля, че ще е може би разумно да пратим там няколко от нашите форумни женомразци - може пък там да им излезе късметът и да се убедят, че не отговаря на истината тяхната сентенция, че "Жените и за *** за зеле не стават". Тези бразилски амазонки може да ги превъзпитат! :)

29

Анонимен

преди 9 години

ня ден писаха за село в Родопите със 100 ергена.да ходят в Бразилия!

28

:)

преди 9 години

В Дългопол навремето имаше повече ергени, отколкото моми. Сега не знам как е, но съответните брачни агенции да се заинтересуват. Защо пък да не си внесем и малко бразилски снахи, за освежаване на гените?

27

Анонимен

преди 9 години

Я заминавайте ,да подобрите малко расата

26

Ама Ха

преди 9 години

Ходих, не ме харесаха . Много ги боляло . Да си стоят сами, глупачки . Да се отказват от такъв поддържан салам .Само с руси и 25 годишни съм го хранил .

25

до 24

преди 9 години

ми да си търсят там героите бе. кво толкова се вайкаш.

24

Анонимен

преди 9 години

А, тия мани брато. Там не ти требва. Тия те прекарват отвсекъде.

23

GRN

преди 9 години

Абе господа, на снимката няма ни една мотика! Така расте истината в БГ.

22

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 25:И АЗ!!!