76

Анонимен

преди 9 години

До асдцЯ ПОППРОЧЕТИ ОЩЕ МАЛКО ЗА ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА.,ВИЖДА СЕ ,ЧЕ ТРУДНО ЧЕТЕШ И ЗАТОВА АЗ МНОГО БАВНО ТИ ПИША

75

Анонимен

преди 9 години

Аз не мога да разбера тия западни медии *** ли са или нас смятат за бавноразвиващи се..Естествено ,че руснаци ще се бият в Донецка област и ще са военни.Това не значи ,че Русия изпраща войска.Все едно аз да отида да се бия за украинската армия.И веднага запада ще пише ли ,че България изпраща войски в помощ на украинската армия. Не че мога да се бия и стрелям,но те и украинците не могат.Истината е ,че много ги е страх от Путин и Русия-МНОГО...

74

Анонимен

преди 9 години

За да бъдем обективни :В бивша руска република където неруски терористи убиват руско население руски самолет е свален с руска ракета, за което се вайка анти -руската хунта, а проруските опълченци са доволни.Те това е!

73

АБВ

преди 9 години

Ами вече крайно време е да наминат през украйна и полша, щото вече тези лай.нари не се търпят с изгъзи.ците си!

72

Фантата

преди 9 години

Прав е. Не се сражават, а си карат ваканцията. Гадните украинци ги стрелят безпричинно, а руските майки правят комитети, че не знаят къде са изчезнали синовете им. От Лавров едва ли може да се очаква да е по-малко злодей от Путин.

71

sofeto

преди 9 години

Colin Powell=Сергей Лавров(американски лъжец=руски лъжец)

70

асдц

преди 9 години

Да напомня на тъпите русофили, че по време на ВСВ Украйна е дала като жертви над 7 000 000 души цивилни-избити от фашистите и руснаците! А от войсковия състав над 2 500 000 души са дали живота си за скапаната *** СавеЦка Раша!!! Преди това тъпака Сталин избива с политико-икономическата си неграмотност повече от 5 млн. украинци!! Сега за благодарност *** Вова отново издевателства над бедния народ?!? Руските *** ще си го получат!!

69

Анонимен

преди 9 години

88 "Няколко века и българите са говорели турски, ама турци от това не са станали!"натам сме се запътили....за справка alterinformation.wordpress/2014/08/29/887421941/

68

Анонимен

преди 9 години

Няколко века и българите са говорели турски, ама турци от това не са станали!

67

До 86

преди 9 години

Що за въпрос?Та това са кагебейци, а не хора!

66

Анонимен

преди 9 години

Чудно ми е тези хора по високите постове във властта как спят спокойно нощем?

65

Анонимен

преди 9 години

Русия е пълно недоразумение!Преди сто год.една тумба ***,предвождани от един сифилистик за нула време взеха властта на "вековната империя" Няма и сто год. след това, новата "империя-СССР", която щеше да азвладява целият свят, взе че се разпадна сама. Двадесет г. след това-НИКОЙ вече дори не споменава това име.Само след 20-30 г. Русия ще бъде " северната провинция на Китай", а руснаците- обслужващ персонал на европейските нужници.

64

интересно

преди 9 години

Интересно мие , вие русофоби , сороси и такива като Соломката Паси имате ли портрет на Барак Хюсеин вкъщи ??????каква вяра изповядвате ????

63

Наблюдател

преди 9 години

До Анонимен 77 : Ами има лесно, ще стане като с Крим, целия район чемодан , референдум и в РФ :)) И тогава тъпите хохли и такива като теб, ще могат спокойно да отдъхнат че вече няма руси в лщбимата им фашистка Окрайна. Само дето се чудя, коя ли част ще им остане на хохлите, Лвов само , най вероятно :)))

62

питане

преди 9 години

До Анонимен 77Ти остави това ами кажи какво правят американски наемници в Украйна ?????

61

Анонимен

преди 9 години

НЕ УКРАИНЦИТЕ СА НА РУСКА ТЕРИТОРИЯ А РУСНАЦИТЕ СА НА УКРАИНСКА ТЕРИТОРИ. И НА ТОВА КАКВО МУ КАЗВАТ НАШИТЕ РУСОФИЛИ ? ПИКНИК ? НЯМА ПО-ГОЛЕМИ НАГЛЕЦИ ОТ КОМУНИСТИТЕ ! НЯМА !

60

Анонимен

преди 9 години

ЧУДЯ СЕ И ТОЗИ И ПУТИН СПЯТ ЛИ НОЩЕМ . НАИСТИНА КАКТО КАЗВА ЖЕНАТА НА ПУТИН ТЕ СА ВАМПИРИ.

59

ии

преди 9 години

Да бе да те руските войничета са били на пикник само ...Интересно защо не отговори на следния въпрос:Да приемем че руските войски са се заблудили и случайно са попаднали в Украйна, защо тогава войниците не носят на ръквите си флагчето на държавата на която служат?От кога руснаците се срамуват от флага си ?

58

Анонимен

преди 9 години

Тоя е по-голям лъжец от путин!

57

Наблюдател

преди 9 години

До Анонимен 68 ( Одисейчо 1 ) Хаха, я пак ли си тука с твоите смешки :)) ЗНачи викаш не е честно, хамериканските *** удрят в определени часове, и фициално ги обявяват хахахаха. Мдаам, това бие всеки ***. А относно дето официално обявявали война,те не обявяват война, те винаги обявяват уж някаква международна операцийка, някаква коалиционна гъзоблизка мисийка и так дале.Дори срещу Садам не обявиха еднолично война, а я нарекоха междунарона акция хахаха. Смели са когато са в глутница чакалите