16

Павлик Морозов

преди 9 години

РУСИЯ НЯМА АБСОЛЮТНО НИЩО ОБЩО С ВОЙНАТА В УКРАЙНА . # СРЕЩУ УКРАИНЦИТЕ ВОЮВАТ РУСКИ ВОЕННИ КОИТО СА В ОТПУСК . # ВСЕКИ САМ ИЗБИРА ДАЛИ ДА ПОЧИВА ПРЕЗ ОТПУСКАТА ЗАД ГРАНИЦА (на Камчия например). # КОГАТО СЕ ВЪРНАТ ПУТИН ЩЕ ГИ НАКАЖЕ С МЪМРЕНЕ, ЧЕ СА ИЗЛЕЗЛИ В ОТПУСК С ОРЪЖИЕ !

15

Анонимен

преди 9 години

Понеже Русия е заплаха за нас, за това златото ни копаят канадци, плащаме си водата на белгиици, тока на американци и поляци, а лихви в банките плащаме на немски, френски и кви ли не други банки...а за да привличаме туристи в Черно море има американски военни кораби.

14

Анонимен

преди 9 години

До Анонименя да те чуя какво мислиш за Ирак?

13

Анонимен

преди 9 години

Стела Стоянова - Вземи малко изгледай интервюта с хора и тогава пиши ГЛУПОСТИ!!

12

SS

преди 9 години

Тия от ООН сигурно си стискат оченцата като минават през населените места, та не виждат кой срина и запали толкова градове в Украйна. Същото важи и за Газа.Дет се вика да не ти се налага ООН да ти пази човешките права, че не се знае от коя гледна точка ще види нещата. Добре , че Априлското въстание не е през 2014г. че щеше да видим не свобода, ами някой ЮРО фаитер да метка бомби по Батак в подкрепа знаете на кои.

11

проруска

преди 9 години

Убити са благодарение на Обама, ЕС и Порошенко. Убийци!!!

10

Анонимен

преди 9 години

След като съоснователят на Facebook Едуардо Саверин напусна САЩ в посока Сингапур, сенаторите Чък Шумер и Боб Кейси предложиха проектозакон за удвояване на така наречения данък емиграция до 30% за всички, които напускат САЩ по данъчни причини.Прочети повече на: profit.bg/news/SASHT-uvelichi-taksata-za-otkaz-ot-grazhdanstvo-s-nad-400/nid-127712.html

9

Анонимен

преди 9 години

profit.bg/news/SASHT-uvelichi-taksata-za-otkaz-ot-grazhdanstvo-s-nad-400/nid-127712.html---------На четете как хората не напускат САЩ!Чак се отказват от гражданството си, защото иначе трябва да си декларират сметките!

8

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 10То при хунтата хората масово се самозапалват, самовзривяват с ракети въздух-земя, свамоотравят с фосфор и сами си взривяват зазопроводите, помпените станции, детските градини ...Или с други думи сами са си виновни! Да не са стояли там дето стреля легендарната украинска армия!

7

Брат

преди 9 години

Е, и тогава защо снощи не приеха резолюция по прекратяване на тези убийства? Или защото сега бият "неправилните хора", трябва да им си "помага" на "нашите", че току виж другите още малко и до куев ще дойдат. Леле, ами я си представете ако действително тръгне нататък. Те тогава какви ли ще *** тези порошенковчета? Че ги нападат извънземни? То за руснаците вече се изтърка.

6

Анонимен

преди 9 години

Проруските сепаратисти прибягват до убийства, мъчения и отвличания, а украинските сили са отговорни за такива нарушения на човешките права като произволни арести, мъчения и изчезвания на хора.------------------За Украинците се казва по-меко, някак не искат да го произнесат - "за такива нарушения на човешките права като"

5

Анонимен

преди 9 години

Само толкова?САЩ нали ще се бият до последния украинец!(и после ще пробиват за шиитов газ...)

4

Анонимен

преди 9 години

Та антитрористичната операция се оказва че е ТЕРОРИСТИЧНА операция!Все пак!

3

Анонимен

преди 9 години

Така е там където се е намесила кремълската шайка разбойници, навсякъде жертви и разрушения, в Сирия за 2 понтона стотици хиляди умряха, ама иначе според нашия премиер трябва да сме неутрални и Русия въобще не е заплаха за България

2

100 ХЕРОИ на Мегдана

преди 9 години

Убити в гърба от своите, над 100 души изгорени живи в Одеса и хилядите избити в Източна Украйна - това са само странични "леко досадни" прояви на ВЕЛИКАТА ДЕМОКРАЦИЯ, която поставя на първо място ПРАВАТА НА ЧОВЕКА. Или както в онзи стар "КОМУНИСТИЧЕСКИ" виц - човека ние го знаем кой е - чичо САМ

1

10 000 души убити

преди 9 години

е по-вярната цифра и около 1 000 000 бежанци. Цената на разрушенията по най-скромни оценки превишава 10 000 000 000 $Но както се казва цената не е важна. Важна е "ДЕМОКРАЦИЯТА" . По американски естествено