42

Анонимен

преди 9 години

На тези избори няма мниго избор за кого да се гласува, но трябва. Затова съм решил да гласувам за ГЕРБ защото те най- малко крадаха, правеха повече, а и се вижда. Всичко друго като че ли води ДПС. Няма за кой да се гласува но ТРЯБВА да се гласува защото в противен случай сокола кръжи и само чака удобен момент за атака.

41

избори

преди 9 години

Сега стана ли ви ясно, кой управлява Българея година и два месеца ? Какъв гьон сурат имат БСП и как смеят да се показват въобще, камо ли да се изказват. Станишев е за доживотен затвор, а не да ми го величаят. Страшното е , че и ДПС с тези експерти показа колко могат и докъде доведоха страната. Може да плюете ГЕРБ, но такава катастрофа не е имало от 44 година. В сравнение с представителите на БСП и ДПС, Борисов и партията му са идеални.

40

akuf

преди 9 години

дпс нямат кадри и ударно слагат на челни места малки българчета с профила на поп кръстьо.

39

geshki

преди 9 години

Нали се сещате предизборно колко се наливат задкулисно в мелницата на Борисов, за да спаси КТБ с народни пари,вместо остави да фалира както си трябва?

38

ГРАЖДАНИН

преди 9 години

До днес вярвах в нашатаБА но след като до преди месц този който беше начело на ОТБРАНАТАнаБА се продаде за едно депутатско място от квотата наДПС КВО ОСТАВА ЗА ПО НИЗШИТЕ ЧИНОВЕ.Срам и позор генерале ,с какви очи ште поглднеш тези хора които до вчера са ти вярвали и са били готови да се пожертват да ти изпълнят бойната заповед.

37

До 35

преди 9 години

Не са виновни ДПС.Виновни сме ние,че не гласуваме.Вярно,нямаме кой знае какъв избор,разочаровани сме от всички,но нали тези които ни отвратиха,са част от нас.Сигурно и ние сме такива,щом точно тях сме избрали.А,ако смятаме,че сме по-добри от тях,тогава би следвало да си направим партия,да си подберем правилните хора и тогава имаме шанс да подобрим нещшата.Най-лесно е да плюем пред компютъра,но колко от нас биха проявили такова геройство като това което направи тази вечер един румънец с топки.

36

Българин

преди 9 години

Може би това не е чак толкова лошо.Години наред тази партия се беше капсулирала и рядко в нея можеха да попаднат други етноси,освен турския.Това противоречеше на първоначалните им заявления и намерения да бъдат партия за права и свободи.С отварянето си към други групи от населениет показва по-модерно мислене за което можем само да я поздравим.

35

Анонимен

преди 9 години

само Пеевски им стига, той е повече от цялата партия

34

турчин

преди 9 години

Пак омразата ви пречи да мислите, като са турци и роми , евреи ,гагаузи и др. не трябва ли да участват в управлението. Истината е че страната трябва по да е ориентира към турската икономика, това е условието за бързото икономическо ни развитие. ДПС е национална партия и всеки може да членува в нея. Чест им прави на ръководството като включват и други хора в листите. ДПС включи над 50 българи в листите а Борисов обещава 10 мюсюлмани а трябва да са над 200 и 60 на избираеми места.

33

Анонимен

преди 9 години

С тоя Пеевски докога бе??? Аман

32

Анонимен

преди 9 години

Жaлкa рaботa. И леви и десни се нaдпревaрвaт дa служaт нa местaн, ердогaн и обонгостaн, a нaционaлистите ни сa клоуни. Същaтa е билa ситуaциятa и през 14-ти век.Елитa се състои от простовaти продaжници без топки, a нaродa спи и върти гюбеци.

31

Анонимен

преди 9 години

Явно грозното овчарче с очилата е любимец на олигарсите, за това е решено, че на всяка цена влиза в следващия парламент. Този за една година стана незаменим, нищо че се наака от страх в обсадения рейц :-)

30

Един дядо

преди 9 години

До неотдавна се чудех как може един български ГЕНЕРАЛ да падне до нивото на един армейски старшина-***,което за мен е равнозначно на ***,*** и ***?Изхождах от някои други случаи.Сега,изобщо,ама изобщо не се учудвам.И трябва да ви кажа,че има и други ГЕНЕРАЛИ,продали себе си за паница леща на Волен Сидеров,Николай Бареков и други такива.Другото го е казал народът:"Кажи ми кои са ти приятелите,за да ти кажа какъв си?"Жалко,че такива хора,вън от рамките МВР или МО,стават ПРЕДАТЕЛИ!ПОЗОР

29

Ставри

преди 9 години

СРАМ !!! от български продажници . Турците ни завладяха тотално.

28

Богдан

преди 9 години

Време е и Орешарски да стане депутат от ДПС в новото НС след като предложи Пеевски за шеф на ДАНС

27

DreamTheater

преди 9 години

Не са виновни политиците.Виновен е простият народ ,че ги търпи.Специално ДПС са нанесли огромни щети на България.И в момента са основен фактор за разединението на народа.Те са етническа антибългарска партия.

26

Анонимен

преди 9 години

абе българино до кога ще ни командват яничари и ***

25

Shark

преди 9 години

Е, сега разбирате ли защо сме били 500 г. под турско, а!! И тогава сме били същите продажни мекерета. Язък за саможертвата на шепата родолюбиви българи, тоя народ не ги заслужава. Не заслужаваме и освобождението си, понякога си мисля че по-добре да бяхме останали в рамките на Турция, сега стандарта там е в пъти по-висок.

24

историк-анализатор

преди 9 години

Драги сънародници , ние сме обречени да ни командват от ДПС-ДС. Точно така познахте, БСП-ДС регистрираха тази партия и чрез тях сега се подиграват на целия Български народ. Каквото и да кажем все ще е малко. Най проклетата партия е БКП-БСП-ДС.

23

[[

преди 9 години

много *** много гйотверени. а онзи БЪЛГАРСКИ генерал СРАМОТА.