5

Ганчо

преди 9 години

Да ги загубим тези пари , като сме направили процедури все едно купуваш ракета.Няма в света по-тромава и по-бавна от измислената от нашите велики специалисти процедура.. Този нов ЗОП направо смля всичко.

4

Gauck

преди 9 години

Нали се сещате предизборно колко се наливат задкулисно в мелницата на Борисов, за да спаси КТБ с народни пари,вместо остави да фалира както си трябва?

3

Меркел

преди 9 години

Aми, като сте хем прости, хем алчни ще губи народа ни! Я, се огледайте кой сви този път милионите? Номерът ви не минава, вече 7 години го използвате и лапате фондове, в гроба да се задавите дано!

2

Анонимен

преди 9 години

Важното е, че 38,8 млн. евро от Регионално развитие са пренасочени за закупуване на пожарни. Други некви пренасочвания да се очертават? Иначе тия наброски не заслужават никакво внимание. На едното място риска от загуба по ПРСР и Рибарство посочен като 84 млн. евро, а в началото като 190 млн. евро. Ей така да има. Милиони, милиарди....за мутростанци няма голямо значение.

1

тч

преди 9 години

егати разкараха се *** от бспто и вече дори и статиите и изказвнията са на друго ниво.. ако беха още в статията щеше да пише, че всичко ще е наред един ден а за правилото 2+n нямаше да има кой да го спомене.. те и сега не го знаят