5

Анонимен

преди 9 години

Когато премахните делег. бюджети , или въведете задължително райониране няма да има толкова много пустеещи у-ща. Не може в едно у-ще децата да са нагъчкани като сардели, щото видите ли води се за Елитно , а друго с добра мат. база да пустее . В България няма елитни у-ща ,просто снобизма на на някой родители е по-голям . И УЧИТЕЛИТЕ В ПО-МАЛКИТЕ У-ЩА СА МНОГО ПО-КАЧЕСТВЕНИ и РАБОТОСПОСОБНИ , ЗАЩОТО ЗНАЯТ КОЛКО УСИЛИЯ СА ПОЛОЖИЛИ ЗА СПЕЧЕЛВАНЕТО НА ВСЯКО ЕДНО ДЕТЕ

4

Анонимен

преди 9 години

Да.Няма основания да не започне нормално учебната година в почти всички училища в България.Проблемите са в бройката на учениците.Липсата на деца е единствения въпрос, който трябва да се реши бързо,за да не съществуват училища,неоснователно харчещи парите на държавата.Редуцирането на този етап трябва да продължи дотогава,докато изразходването на средствата се види ясно,че е оправдано и има смисъл.Липсват програми,целящи смислени промени,а не само гълтащи пари,от които печелят само авторите им.

3

Анонимен

преди 9 години

Сега Барека да излезе и да раздаде обещаните таблети на децата.

2

Анонимен

преди 9 години

Тоя цербер от къде дойде ?Значи е възможно някой училища да не се отворят ?Това България ли е вече бе???Къде нямате дефицит ?Бойко ще закрие общините и училища, да е по - евтино !

1

Анонимен

преди 9 години

Никога имах преподавателка по основи на koмунизма-тази е нейно копие.Типична партийна секретарка,герберски слугинаж.