46

Анонимен

преди 9 години

До ДеДе1: Браво на Лудогорец! Успех и за напред!2: Подуяне е отбора на комунистическата ДС, на дезертиралите, на комплексарите и неудачниците. 3: Подуяне няма място в БГ и Евросъюза.

45

darcas

преди 9 години

Не съм фен на Лудогорец, но от гледна точка на това, че вдигат коефициента на родните ни отбори и това помага да са поставени, когато се класират за евротурнирите, е логично да ги подкрепя. Моци направи страхотно шоу, но пък останалите играчи 90 минути се потиха със един отбор, който въобще не е на нивото на ПСВ и Лацио. Ако се паднат с по-корави отбори на жребия, ще станат като Левски боксова круша. Но пък взимат 9 млн евро минимум за влизане в групите, и ще могат да се подсилят.

44

На Моци братовчед му

преди 9 години

Моцито има топки и то стоманени, ама да не връща в Румъния никога повече, че ще го чакат с брадвите.

43

ДеДе

преди 9 години

ЦСКА се зародил като отбор на комунистите и днес продължава да е антибългарски,както и самите комунисти,те не са българи.Всичко българско гледат да се унижтожи.Нормално.

42

Анонимен

преди 9 години

До 44Левскарите се г*зят и веят знаменца на Лацио дори на мачовете в А-групата. Но понеже владея италиански ми беше интересно да чета мненията на лациалите за левскарите. Та влезнах в един техен форум и ето част от мненията: "всичко на изток от Рим е ***", "бях в София и бях потресен от стадиона на Левски, в средата на *** махала, съвсем сериозно!", "кой наркодилър ни е измислил това приятелство? Всички славяни ***!", "Кви братя са ни тия" хаха. Могат да ни носят бира"

41

Nexeus

преди 9 години

Вчера в Испания гледах мача в компания на 4-*** Румънеца, като 3-*** от тех са върли фенове на Динамо Букурещ, а другия пич на ФК Петролул. И въпреки че Динамо и Стяуа са върли врагове на терена, всичките бяха за Стяуа да се класират.Момчетата просто недоумяваха как може Българи да викат срещу БГ отбор и да са в агитката на Стяуа.Единия Румънец коментира така: недей така, бе, Българи... Вие сте малка държава и трябва да се подкрепяте.

40

Муци

преди 9 години

Не знам какъв ритнитопковец е, но се оказа гиниален хванитопковец!

39

Славист

преди 9 години

Всеки истински българин трябва да каже: браво на Лудогорец.Всичко останало е избиване на махленски комплекси.Точка.

38

От Разград

преди 9 години

До Дико СашовВ Разград е така, има много деца и пенсионери. Има дори майки с бебета на не повече от 1 година. И ако искат да ни наричат турци, мурци, селяци, платени фенове, обаче след мач елате да видите как се изнасят 5 хил човека - като един. Няма зулуми, няма провокации. Вярно, че атмосферата на трибуните може да се подобри, но и това ще стане. Особено ако Лудогорец продължават в същия дух. Поздрави от Разград и се надявам, столичните грандове да се изчистят от "ултрасите".

37

Анонимен

преди 9 години

Великият "национализъм" на българските ултраси се изразява в ритници по оградите и хвърляне на бомбички по селските трибуни след здрава употреба на хероин. Най-епохалният момент за избиване на националистическата гордост за ултраса е предстоящият двубой срещу Горна Оряховица. За този мач се бори ултраса. След мача се пие спирт и се татуира лицето на Хитлер на бръснатият крак. А през цялото това време истинските български националисти гледат семействата си и работят за по-светло бъдеще на нацията

36

Анонимен

преди 9 години

Моцииии, ти стана легенда на два отбора едновременно - на Лудогорец и Динамо Букурещ! :-) Как да не си за гинес.И още с нещо си легендарен - с пет минути игра като вратар би 80% от вратарите по света. Постигна това, за което те само си мечтаят!МОЦИ ЛЕГЕНДО! МОЦИ ЛЕГЕНДО!

35

до 45

преди 9 години

друже хиляди цесекари бяхме за Лудогорец и на стадиона. *** ги тия мутри - наемници, сега се продадоха за 50 лева на бекали, биха протестиращи от февруари, ходиха на платения протест на мутрата. Това не са истински цесекари. Това са утайката на обществото. Да им е честита царевицата, която изядоха.

34

Анонимен

преди 9 години

това че предатели викат за Лацио или Стяуа е много хубаво. Много мотивиращо за Лудогорец. Така да биеш предателя!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Само БГ! Само ЛЕВСКИ, ЦСКА И ЛУДОГОРЕЦ!ПП лУДОГОРЕЦ ВДИГА КОЕФИЦИЕНТА НА ВСИЧКИ РОДНИ ОТБОРИ, трябва човек да е побъркан да иска да му падне коефициента на отбора.

33

Анонимен

преди 9 години

Какви са тия фенчета на ЦСКА и Левски, които викат срещу български отбар за румънци и италианци. Предлагам агитките да се съберат и да се пречестят от тия безобразни няколкостотин типчета.Ха кажете магарета, кога Лацио вика за Левски срещу италиански отбор и Стяуа за ЦСКА срещу румънски? Ама на техен мач ви били развяли знаме в подкрепа. Не е същото, вейте и вие а не като поп Кръсте.

32

до Руми

преди 9 години

А простото злобеене в интернет, скрит зад анонимност - най-жалкото!

31

Руми

преди 9 години

Ритнитопковщината е едно от по-жалките неща, с които човек може да се занимава.

30

Анонимен

преди 9 години

Изумителен мач!Гол в 90-тата минута, изгонване на титулярния вратар в 119-та минута при условие, че предстоят дузпи и отборът няма право на смени. И накрая полеви играч да спаси две дузпи... Невероятно просто!

29

Анонимен

преди 9 години

Грандиозно еМОЦИонално представление! :)

28

ФАШИСТ

преди 9 години

еднакво симпатични са ми всички футболисти на Лудогорец . Моци -ЖОНГЛЬОРА на вратарите ! Когато играят международни мачове ЦСКА , Левски , Ботев , Литекс или Берое винаги ги подържам защото са български отбори ! Чудя се на "тези" които подкрепят ЧУЖДИТЕ отбори, що за ПОРОДА са "тези " приплоди ?!

27

Пешко

преди 9 години

Браво! А тоя Моци егати психиката - би първата дузпа, спаси две, добре че не успя да спъне оня Варела, та да го изгонят :) Голям