20

Анонимен

преди 9 години

Господарите от Брюксел ще дойдат да си нагледат прислугата дали правилно провеждат политиката по зачистване на територията.

19

Анонимен

преди 9 години

Дошли са просто учтиво да ни уведомят, че пари за нас няма да има.Имат си къде къде по-важни неща да финансират в Италия, Франция, Германия, Беликобритания, тка че хич не им е до нас.

18

Продълж. 19

преди 9 години

Сега като тръгнеш из с. Загражден, 1 къща в която се живее,после 4-5 празни, пак 1-2 обитаеми, след тях - 1-2 необитаеми.Най-лошото е, че щом някое семейство се изсели или почине старец, който живее сам, най много до 7-8 дни къщата бива ограбена.Знае се от кои села идват крадците, но мерки не се взимат.Значи *** имат разузнаване по околните села относно опразващите се къщи.Та рибарският бизнес ли няма да се корумпира?Това започна още преди доста време, постепенно.Затри се едно силно село

17

Относно 12 и 13

преди 9 години

Загражден беше хубаво, голямо, богато село.Когато ТКЗС-та и АПК-та се ликвидираха, хората с ентусиазъм започнаха да обработват земята си. Загражден беше един от добрите примери - там чужда реколта не се пипаш, *** от други села не смееха да идват да крадат. Постепенно народът там се отчая - от земята не можеш да издържаш семейството си, и тръгнаха по градове и чужбина за препитание.По-рано се вървеше трудно по улиците там от многото паркирани автомобили /Продълж./

16

Анонимен

преди 9 години

Ей, тез се сетиха че дават пари на мафията от еврофондовете!Сетиха се бе! Браво бе експерти, вие веднъж проверихте ли, че държавните поръчки из провинциите се вземат все от едни и същи фирми. Създадени месец преди поръчката.Чак сега, след 6-7 години решиха да проверят къде отиват тея пари и за какво се ползват!И че никой нормален няма шанс да вземе парите, защото се дават от калинки!

15

Анонимен

преди 9 години

Дискретните не обсъждат бюджета ,Искат пари от България за бежанците . Италия не иска да ги спасява повече по Средиземно море и ЕС поема функциите !Объркаха света тия и всякаква *** ще дойде ..Ще посрещат и Джихадистите ( които ще се пишат че са сирийци , или борците за свобода )

14

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 13 Докато пишем и псуваме анонимно тук така ще е! Снимайте, пишете до телевизии, вестници, комисии! Длъжни сте да реагирате и да действате с лицата си, а не да траете. Затова нямаме гражданско общество!!! Всеки си казва, че това не е негова работа и някой друг да вади кестените от огъня.

13

Анонимен

преди 9 години

До до ДОБРА НОВИНА Абе те такива новини пускат от 5 месеца насам, а териториите контролирани от "опълпутиниците" постоянно се свиват.

12

Анонимен

преди 9 години

Институциите са предупредени на тел.112.още вчера,обаче "Питай си Пенке шлифера"Вечерта мина един слуест дебел миришещ на лой селянин с една лодка два пъти през въдиците.Три герима от понад 100 метра са разположени под поилото на с.Загражден,напряко на реката а един е вързан за шамандурата и е пуснат по дължина . всяка сутрин се прибира рибата и се презареждат с нови рибета.Както ти казах,в БГвсички са роднини

11

Анонимен

преди 9 години

Огромни герими са пуснати под поилото на с.Загражден от двама рибари и понеже няма закони и държва,тези хубавци си дерибействат на воля. А вие балъци,плащайте с данъците си заплатите на служителите на ИАРА и риболовни билети.В тази държава всички са роднини...

10

123

преди 9 години

Рапортувайте профила на Боко Тиквата във фейсбук за да му свалят профила от централата в Пало Алто!Колкото повече хора и по-често го правят, толкова по-бързо ще му изтрият профила! Така няма да слушаме безсмислиците на този ***! На профила има бутон Message и многоточие. Натискате многоточието и след това Report и продължавате. Процедурата отнема 30секунди!

9

до ДОБРА НОВИНА

преди 9 години

Асошейтед- Прес съобщи тази сутрин че улиците на Новоазовск и Иловайск са осеяни с труповете на стотици избити Украински войници.Има и качено видео на убит Украински войник малко преди смъртта му! Заобграден от Опълченци момчето им се моли за пощада с думите"Не исках да воювам,мръсната хунта ме изпрати,заповяда ми да стрелям срещу мирни хора,хвърлиха ме на сигурна смърт". Чува се глас от някой от опълченците" А защо не ги разстреляхте в Киев а се поддадохте а тръгнахте да убивате" и го застрелва

8

ДОБРА НОВИНА

преди 9 години

РОДНИНИТЕ И БЛИЗКИТЕ НА СТОТИЦИТЕ УКРАИНСКИ ВОЙНИЦИ ЛИКВИДИРАНИ И ПЛЕНЕНИ ОТ ОПЪЛЧЕНЦИТЕ,ПЛАЧАТ И СВИКВАТ МИТИНГ ПРЕД ПРЕЗИДЕНТСТВОТО И МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ НА УКРАЙНА. НО КЪДЕ БЯХТЕ ПРЕДИ СЕДМИЦИ? ЗАЩО ТОГАВА НЕ ИЗЛЯЗОХТЕ И НЕ РАЗСТРЕЛЯХТЕ ХУНТАТА ЦИОНИСТКА В КИЕВ А ПОЗВОЛИХТЕ ДА ХВЪРЛИ ВАШИТЕ ДЕЦА СРЕЩУ СМЕЛИТЕ ОПЪЛЧЕНСКИ БОЙЦИ КОИТО ГИ ИЗБИХА? ЗАЩО ГО ПОЗВОЛИХТЕ? ЛУГАНСК,СЛАВЯНСК,ДОНЕЦК,НОВОАЗОВСК СА ПОД КОНТРОЛА НА ОПЪЛЧЕНИЕТО. СКОРО ПРЕДСТОИ АТАКАТА КЪМ КИЕВ! ПОБЕДА,ПОБЕДА,ПОБЕДА!

7

ДОБРА НОВИНА

преди 9 години

Роднините им дежурят пред порталите на воинските части и организират митинги, за да разберат нещо за съдбата им. "Нищо не знаем. За момчетата, които са обсадени в Иловайск, никой нищо не ни казва. Нито колко са останали живи, нито колко са убити, изобщо - нищо", плаче пред ТСН Полина Булба, приятелка на боец от изчезналия батальон "Херсон".Сериозно притеснена е и говорителката на Държавния департамент на САЩ Джен Псаки. По всичко изглежда, че бойците на самопровъзгласените Донецка и Луганска народни републики са преминали в контраатака, която се управлява от Русия. Това заяви на брифинг Пс

6

ДОБРА НОВИНА

преди 9 години

В Мариупол обаче също е много напечено. Преди два дни безследно са изчезнали 60 бойци от Нацгвардията по пътя от Амвросиевка към Мариупол, предава ТСН, цитирана от УНИАН. Роднините им не могат по никакъв начин да се свържат с тях. Нищо те е известно и за бойците от батальона за патрулна служба със специално предназначение "Херсон". Според областното управление на милицията от около 50 души трима са загинали, петима са ранени, а какво е станало с останалите никой не знае, съобщава УНИАН.

5

ДОБРА НОВИНА

преди 9 години

ВИЖТЕ СТАТИИТЕ ПО ДОЛУ ЗА НАТО И РУСИЯ. А СЕГА НОВИНАТА ОТ ТАЗИ СУТРИН, ПРО- РУСКИТЕ ОПЪЛЧЕНЦИ ТАЗИ НОЩ ПРЕВЗЕХА НОВОАЗОВСК НА БРЕГА НА АЗОВСКО МОРЕ И ЛИКВИДИРАХА СТОТИЦИ НАЕМНИЦИ НА ХУНТАТА В КИЕВ А ДРУГИТЕ ОТСТЪПВАТ ПАНИЧЕСКИ!Киев призна загубата на Новоазовск, войските му се оттеглят към Мариупол.Джен Псаки дълбоко обезпокоена от контранастъплението на опълченците.В южния украински град Новоазовск е влязла колона от 30 руски танка и 500 пехотинци, съобщава украинската агенция УНИАН. Киевските войски са оставили своите позиции в Новоазовск отстъпват към Мариупол.

4

Не е за добро !

преди 9 години

Кой знае. За какво са дошли тия , Да приемаме " Фалшивите Сирийски Бежанци ", които са с фалшиви документи и са Турци и ислям изираните Джихадисти !

3

Анонимен

преди 9 години

Дискретно ?И все не усвояват тия средства и това е ! - какво пречи да не се усвояват ..Едни ни замърсяват , други ни глобяват и замразяват !Какво става с тоя ЕС , все очакваме да спуснат една свестна програма да има къде да работим , а не да се разселване !Страшно е да се мисли накъде ни водят ния робовладелци .

2

Язе

преди 9 години

Аз мислех, че бюджет се обсъжда в парламента а то... С "гости" на "конфиденциални" срещиБРЯ?!

1

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 9 години

Долу еврогейското робство !Съд за онези, които натикаха България в ЕС !НЕ на Новия Световен Ред !Да живее братска Русия !