11

Простият електорат,

преди 9 години

избиращ ГЕРБ, не знае, че за 3.5 години Борисов унищожи 245.000 работни места като наду двойно безработицата от 6.8% на катастрофалните 13.8%, изяде фискалния резерв, изяде резерва на Здравната Каса, докара дефлация и като последствия от всичко това забатачи икономиката и заетостта в трайна рецесия, продължаваща вече 5та година. Борисов върна икономиката и заетостта с 12 години назад, на ниво 2001-2002 година. Ще трябват години и милиарди, които нямаме, за да компенсираме "управлението' на .

10

Анонимен

преди 9 години

сега е зора да се източи тихомълком бюджета и после да се започне воя. :-) Около пети октомври мутровълкодавите ще вият ден и нощ. Парично и олигархично.

9

Анонимен

преди 9 години

как да е розово, бе наборе, като за десет дни властване стопи резерва със 110 милиона, при това като калкулираме и спрените проекти, парите от които би трябвало да постъпват в резерва, то грабежа е сигурно поне още 110. Като свърши мандата на цацата, може наистина положението ви да не е никак розово, вие си знаете. :-)

8

Анонимен

преди 9 години

Абе шизита ,, вие не разбрахте ли , че Бойко Борисов не желае власта след БСП всичко е ограбено и той трябва да обере негативите ........ БСП трябва да продължи да управлява! 00000000000000

7

аз

преди 9 години

Марионетка. От какъв зор ще теглят още заеми?

6

АЧО

преди 9 години

Абе тези служебните,какво им става,че говорят неща ,които няма да се харесат на техният вожд и учител Бойко Борисов?Те не слушат ли той какво им казва?Че държавата е в колапс и ако той не вземе властта да я довърши лошо ни се пише!Да кротуват и да теглят още пари и да предадат хазната на бъдещият премиер и пръв ръководител на държавата пълна с парички за харчене!

5

СЕЛЯНКА

преди 9 години

Близнашки да внимава какво казва и показва ,защото на млада булка и малко прасе не се захфаля докато не се види каква *** ще излезе.

4

има и други начини

преди 9 години

Близашки, има и други начини за самозадоволяване, освен да си министър-председател!

3

Анонимен

преди 9 години

Близнашки-*** си ха ха ха ха

2

Анонимен

преди 9 години

Простият български матрял така и не разбра, че докато не се отърве окончателно от бившата БКП и ДС, няма да има мърдане напред.

1

Анонимен

преди 9 години

Ами въздържа се,я.Само преди няколко дни каза,че пари има,а сега ако започне да твърди обратното,ще стане смешен дори в собствените си очи.