4

Софиянец

преди 9 години

Така става, когато всички хотелиери и ресторантьори по нашето Черноморие си товарят туристите с малоумно високи цени на плажа, отвратително обслужване и храна, гнусни таксиджии и мутри и т.н. Та те дори си бият туристите, защото знаят, че ще има други, които да се излъжат догодина. Всичко в България е на принципа 'ден година храни'. Всеки гледа да открадне първо, гледа 'далаверката', но никой не се замисля, че си вкарват авто гол, и то в последната минута! Местете се в чужбина и се оправяйте !!!

3

х

преди 9 години

Вярно бе,ега ти готината статия.Посещенията растат яко през телената ограда и ние ги посрещаме с хляб,сол и"боюрмус",Морето успяхме да го направим гадно,дьржавата стана"***"и такива хубавини.Честито.

2

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 9 години

Летовника трябва да е мазохист, за да идва и идва на нашето Черноморие!

1

Анонимен

преди 9 години

То българите вече не искат да ходат на тоя бетон, те очакват чужденците да се трупат. Всеки нормален човек иска природа, море, пясък и спокойствие за да може да релаксира. По грозно море от нашето няма, а с тези чадъри и шезлонги дето ги вкарват във водата, просто избиват рибата. Хората искат плаж и море и затова бягат там където ги има.