14

Румбо

преди 9 години

Едва ли е случайност това!Най-вероятно е рекламен трик.В последните години евр.еите са по-мразени отвсякога след 2св. война!И напълно заслужено!Приносът им за световните проблеми е безспорен-като се почне от финансовите машинации,та се стигне до предизвикването на множество войни в тяхна полза!

13

Помощ

преди 9 години

Всички зебри ми напомнят за пижамките на Зара, които пък ми напомнят за друго... Пребоядисайте зебрите!!!

12

pastoral

преди 9 години

каква обида е това, бе другарко 15? изгаряш дрешки за да угодиш на едни болни, ционистки мозъци. това е грешка, а не защита.

11

Анонимен

преди 9 години

Леле ,коментаторите колко сте прости - така се защитава народ, не като нас - непрекъснато ни обиждат ,плюят и унижават нашите "съевропейци" и никаква реакция от правителство,кристалини,боковскини и пр. Прости сте -разбирате ли?

10

pastoral

преди 9 години

да наречеш "заигравка" с холокоста някаква си дизайнерска прищявка/приумица е просто малоумие на квадрат. по тази логика излиза, че всички американски шерифи са евреи, "пропуснати" от времената на холокоста. толкова сбъркано мислене, че на един роршахов тест тия няма да виждат нищо друго освен пречупени кръстове, шестолъчки и фашисти. дрешките щели да бъдат унищожени (сигур, чрез изгаряне) наместо да бъдат дарени на голи деца, а на тях хич няма да им пука, че те и без това умират от бомби и глад

9

Иван Пешев

преди 9 години

Че те руснаците трябва да сменят потниците на цялата си войска , добре че поне те не слугуват на разни тъпотии. Да вземем да забраним немския да не напомня за нацистите.

8

ЯКО ДОЛЧЕ ГАБАНА

преди 9 години

то остана и албански журналист да я забелязал

7

Анонимен

преди 9 години

Бях в един магазин в Италия. Една продавачка любезно се опита да ме накара да й дам 3 евро за децата сираци там. Обясних й ние колко такива си имаме и никой не му пука. Тръгнах си.

6

циника

преди 9 години

по принцип облеклата на Зара стават единствено за концлагеристи, така че "грешката", допусната от тази компания е всъщност вярна!

5

Анонимен

преди 9 години

Свастика като орнамент е била изобразявана не само като мотив от шевиците - има я в цялото традиционно народно изобразително изкуство, в качеството й на слънчев символ. Има едно изследване, което доказва, че в древни времена това е бил начин да се изобрази око на свръхестествено същество, за което се вярвало, че е силен амулет, който може да предпази от всякакви злини притежателят на предмета, върху който е изобразена свастиката.

4

******

преди 9 години

Е тези евреи вече ми омръзнаха само реват и се оплакват,само те били онеправдани.Крайно време е света да спре с тази холокоста,най много 5 години да е имало гонение срещу евреите. А колко години те са на чужда територия и защо нямат държава запитал ли се е някой.Защо света не се запита за българското 5 вековно ТУРСКО РОБСТВО, колко българи са избити и потурчени,колко села са били изтрити от картата на България.Не било правилно да казваме турско робство а османско присъствие дрън дрън....

3

Анонимен

преди 9 години

Свастиката е характерен за всички индо-европейски племена слънчев символ. Трябва ли да бъде забранен, щото един чичко с перчем и весел мустак си го е присвоил?

2

ангел

преди 9 години

Бре,какви чувствителни били тези!А нещо за избитите палестински деца и жени да кажат?

1

....

преди 9 години

и в българските шевици се среща този мотив / свастика/ , и тях ли да изтеглим от музеите?