243

к-н Иванов

преди 8 години

Аз съм съвсем обикновен полеви офицер от БА, един от многото. Клел съм се да мра за тази земя. И ако тя, нашата земя го поиска, ще го направя без жал и без значение къде ще е и кой ще знае. Но да вдигна оръжие за интересите на гробокопачите на Родината ни, няма да го бъде! Според мен тези двамата, Владимир и Дмитрий, спасиха и извадиха Русия от клоаката, в която беше натикана. Ех, де такъв късмет и за изтерзана майка България!

242

НЕРАЗБИРАЩ

преди 9 години

" Дожд"- проамериканска руска телевизия, финансирана от запада. Те са тези дето започнаха с тази тема. Винаги можеш да намериш гроб на военен, особенно в Русия. Голяма страна с много военни, сигурно има инциденти за които няма да се говори. Санкт Петербург, Псков, Кострома, точно от тези области са загиналите десантници. Точно в тези области комитетите на войнишките майки са получили съответно около 85000,25000 и 2600 долара от американския "оранжев" фонд NED. Сами си правете изводите.

241

до 300

преди 9 години

За твое сведение, терористите от Дубровка са били обвити целите в експлозиви. В залата е имало 850 зрители. Три дена е имало блокада и през тези три дни терористите са отхвърляли всички предложения за преговори. Така, че не се знае колко можеше да са жертвите. Бих те поставил на мястото на този дето е трябвало да вземе решението за щурма да ти видя куража и какво изобщо щеше да измъдриш с твоита разбираща главица.

240

Анонимен

преди 9 години

s Lud nqma opravia . Paranoidalna Sizoidna forma na progresirasta bolest. Bog da pomogne na rusnacite. Nqma oturvane ot nego ako nego postigne sudbata na Stalin sobstvenite hora da mu visqt smetkata.

239

емо

преди 9 години

за жертвите и от двете страни е виновен американският фашизъм и глупоста на украинците.само *** човек може да си помисли че ще потигне победа срещу русия.русия обикновенно смазва противниците си и сега ще бъде така.да живее русия

238

Анонимен

преди 9 години

До антируски: Абе брат ти на всико написано ли вярваш?Смяташ ли че найстина ако иманад 400 убити руски воени нямаше да се вдигне значителен шум и скандал?Е аз утре ако напиша в нета че българска совалка е кацнала на марс и на това ли ще повярваш?Не бъди толкова найвен,може и да има загинали руски воени,един,двама ама чак пък 400 е доста пресилено,те още малко ще изкарат че Русия е останала без армия!

237

istinata

преди 9 години

Vchera s edin moi priatel pogrebahme edin rusnak beshe ubit ot sirissko himichesko orujie

236

вова

преди 9 години

Войната е хубаво нещо само за тези които никога не са я виждали и преживявали.Когато почват да пристигат ковчези с млади момчета тогава става страшно.

235

Агенция ТАСС

преди 9 години

Не се чудете, бият се тайно в Украйна! Обаче нищо не може да бъде скрито, след време всичко се разбира! Само убитите не могат да се върнат! А "големите" вождове си гледат живота и не им дреме!

234

Анонимен

преди 9 години

Тая статия е за молоумни 400,400хл или направо 400млн руснаци загинали та да знаем че РФ е няма. За сравнение:-Хванатите 10ма войника на гранизата са на призивна възраст (като се върнат командирите ще им скъсат ушите)-На всички филмчета от Домбас (21 век все пак) 70-80% са на 35-40г, т.е. доброволците са опитни хора с поне 2 войни зад гърба си.-Типичен ФЕЙК на руската 5 колона - новоназначения посланник на УСА се е размърдал.Става но за времето от 1990г сега не върви жалка история.

233

...

преди 9 години

PRIZOVAVAM ARABITE, TURCITE, RUSIA ,KOREA, KITAI, JAPAN, BADETE GOTOVI ZA VOINA SEGA , OBSHTIQT VRAG E AMERIKA ! VOINATA ZAPOCHVA NA 1/09/2014 GOD ! MAXAME TERORISTITE USA ! SVETA BEZ TQX SHTE BADE PREKRASEN ! BOGOVETE SA SAS VAS

232

Анонимен

преди 9 години

PRIZOVAVAM ARABITE, TURCITE, RUSIA ,KOREA, KITAI, JAPAN, BADETE GOTOVI ZA VOINA SEGA , OBSHTIQT VRAG E AMERIKA ! VOINATA ZAPOCHVA NA 1/09/2014 GOD ! MAXAME TERORISTITE USA ! SVETA BEZ TQX SHTE BADE PREKRASEN ! BOGOVETE SA SAS VAS

231

Анонимен

преди 9 години

Ако не беше Русия, сега тук нямаше да си пишем на български език.Дано тези ми думи ги прочетат и редакторите, ако са българи.Опомнете се, бре хора!

230

Анонимен

преди 9 години

Вярно е,даже почнаха тайно да погребват и марсианци ! Има няма ,вече около хилядарка :)))

229

rusnak

преди 9 години

Удивителни *** живеят в България! Какво се репчите бе мухльовци нещастни?? УМРЕЛИ СТЕ ОТ ГЛАД И ВИ *** ВСИчКИ. Шепа руснаци пребиха армията на укрите.. вие имате наглоста да ни пишете смъртна присъда, ***!

228

rusnak

преди 9 години

Тия под мен, да одят да са лекуват!

227

Анонимен

преди 9 години

Четеш и не знаеш ,дали това ,което се пише тук е от българи ,или от руснаци......долна продажна русофилска ***....вън от България ...

226

Внос Членски

преди 9 години

Дните на Русия са преброени! Дойде време да си плати за всичко, което причини на десетки и стотици милиони хора под името СССР!

225

Sof

преди 9 години

До прорускада би мирно седял ***, нямаше да има ни загинали ''мирни жители'' нито руски военни в Украйна, като тези за които се говори в статията. Страшно корава бетонна кратуна трябва да си за да продължаваш да ни вадиш опорни точки на Кремъл под подобна статия !!!

224

антируски

преди 9 години

На русофилите предлагам да прочетат на следния адрес какво пише. Броят на загиналите руски военнослужещи при 'странни' обстоятелства бил не 6 или 9, а цели 400. Предлагам и линк:newsru/russia/27aug2014/spisok.html , заглавие: 'Солдатские матери составили список из 400 российских солдат, убитых и раненных при неизвестных обстоятельствах'. Другарят *** не му пука нито за своите, нито за вашите животи. За него всички сме пушечно месо, застанало на пътя му и търсещо отстрел.