12

Шоп

преди 9 години

Защо упреквате Герчо? Правилно оценя случката в зоопарка.Нека нейният директор каже колко животни до сега умишлено от хора са отровени в зоопарка?

11

4epa

преди 9 години

OT GLAD SA PO4INALI --VSI4KO SE KRADE

10

Герчо с тамбурата

преди 9 години

Софиянци са способни на всичко. Те затриха България, та на едни животни ще простят-отровени са и то не за сефте . Колко пъти това се прави в зоопарка.?

9

Анонимен

преди 9 години

Егати бездарните некадърници са тия! Всичките в затвора и да ги затварят тези градини!

8

Анонимен

преди 9 години

Всичките стават за пържоли!????

7

*

преди 9 години

Хм ! Видях какво е гаур и то е бая едро добиче ...подозирам , че са отровени от този който може да ги вземе за луканки

6

Анонимен

преди 9 години

Има вируси които мутират възможно е да е нова зараза или диверсия...По важното е да се изолира от хората и другите животни и да се изпратят проби в найголемият институт по вируси в БЕРЛИН до установяване на ЗАРАЗАТА.Нашите нямат нито техника нито пари за нови вируси и ваксини...Могат да установят само че са умряли от ВИРУС ама какъв ...ТЪПАНИ

5

Анонимен

преди 9 години

Значи, да видят тези *** защо са били в клетка.Вече не сме под турско робство.А за бебето козирог да се прочете хороскопа му.

4

Анонимен

преди 9 години

Не са умрели от син език. По-скоро от скапана храна.

3

Доктор Охболи

преди 9 години

ся, значи да пуснат началника на зоопарка да вечеря с лъвицата, може пък тя да му подшушне на ушенце от какво е умряла камилата ;)

2

Пинко

преди 9 години

"Починалите животни са 3 гаура, 2 яка, козирог и камила. От вчера зоологическата градина е под карантина." - Автора на темата: к'ви 3 гяура к'ви пет лева?

1

АНТИМУТРА

преди 9 години

Началника на столичния зоопарк защити началника на Ловешкия зоопарк!!!Иначе животните не ги защити!!!С две думи пет пари не дава за животните и началника на столичния и на ловешкия зоопарк но са на работа там да взимат заплатките и квото дойде странично!!!