13

Данъкоплатец

преди 9 години

Пенсионната система се нуждае от дълбоки реформи! За съжаление вече 25г. Никое правителство нямаше смелостта , волята и навярно възможностите да ги направи!

12

Анонимен

преди 9 години

Тоя ако ми падне такъв вой ще нададе че и американците няма да стъпят повече в българия...

11

Анонимен

преди 9 години

Дойдоха герберите и геноцидът над българите започна отново.Не стига че ще увеличат тока, но ще замразят отново доходите на хората.А, сетих се - ще увеличат възрастта за пенсиониране, но българинът си е мазохист и така му харесва - да бачка до гроб, при това за без пари.

10

гост

преди 9 години

Тоя кво се е ухилил като ряпа, ай марш на тръстиката ! Аман от кръвопийци вече !!!!

9

Анонимен

преди 9 години

11. Ти прочете ли статията ?Питай Василев с 206 милиона , откраднати пари , какъв капиталист е !А ти си драскай, на теб ще ти увеличат тока , вноски за пенсии , такси всякакви - за да продължават следващите да крадат ... от това което увеличават . И пак няма да има за пенсии и пак няма да има работа за младите, защото се усвояват само пари по програми, но базата я няма, няма къде да отидат на постоянна работа !

8

darcas

преди 9 години

Аз имам частна лична пенсионна осигуровка, в която е включена пълна здравна застраховка на теритоията на ЕС, както и застраховка смърт. На държавата 1 лев повече няма да дам

7

прокурор-пенсионер

преди 9 години

Малко инфо за честните Българи. Никой никога не е търсил Ц.Василев. Това за интерпол си е партенка на комуно-социалистическите медии. Има в интернет страница на Интерпол и няма такова име. Поредната партенка на Цацаратурата, защото мъката е голяма , че не можаха да го свитнат и да откраднат банката.

6

Жалката статистика

преди 9 години

60 % процента от пенсиите всеки месец се изплащат от работещите и техните отдръжки които уж се събират за тях като се пенсионират другите 40 % са от бюджета.

5

Митко

преди 9 години

*** какво се чудиш бе Христосков? /или който и да си там/. Тия пари са откраднати от така наречените български /и чужди/ "работодатели", които гледат само как да си напълнят гушката и не мислят за работниците си. Пример-намаляване на акциза на пропан бутана за битови нужди. Това не доведе до намаляване цената за обикновения битов потребител, а разликата си прибраха пак така наречените собственици на бензиностанции...

4

Анонимен

преди 9 години

Боже , къде ще бъдат заети тези младежи ?В какви предприятия ?- дето ги няма ????Само 5 млн. Програми за заетост на младежите ? Смешни ставате !Моят внук от 1 година е на работа в Чехия , в завод !Тукашните програмки са да усвоят парите и резултати никакви!Пак повтарям , разрушихте всички заводи, нови не правите, защото окрадохте всичко.Тази държа е съсипана и никога повече няма да се вдигне. Чудят се как всичко да увеличат , за да постъпи нещо в държавата . Такси и такси ...

3

стоян

преди 9 години

христосков е вреден за цяла българия.такива закони натвори като беше управител на НОИ,че и бъдещите поколения няма да се справят.пример-ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДОБРОВОЛНО самоосигуряване на свободните професий.нещо като дървено желязо,ХЕМ СИ СВОБОДНА ПРОФЕСИЯ,АМА ЩЕ СИ ДАВАШ КАКВОТО ПОИСКАМЕ.СВОБОДНА НА ПРИКАЗКИ ПРОФЕСИЯ.НЕ ИСКАМ ДА СЕ САМООСИГУРЯВАМ,ПАРИТЕ С МЪКА ГИ ИЗКАРВАМ, А НА ВСИЧКО ОТГОРЕ ЛАПАЧИ ТЕ ДЕРАТ КАТО НЕ ЗНАМ КАКВО СИ

2

Анонимен

преди 9 години

Христосков: Това са само разчети и не знам защо се надава този войСтана му напечено под г*за и веднага се оказа, че това са били само отчети, а не нещо, което реално би се било случило. Ама ако не се бе "надавал този вой" Христосков сега щеше да граби пари от пенсиите за сметка на пенсионерите. Сега разбра ли, Христосков, ЗАЩО се надава този "вой". И не сме *** животни, че да вием. Хора сме. Осъзнай го и не ни обиждай повече. Не блеем, не вием, не лаем. И ние по-младите и пенсионерите.

1

Анонимен

преди 9 години

От прочетеното в статията разбрах, че пенсионните вноски няма да се увеличават... сега, което е различно от "няма да се увеличават".