67

доброжерател

преди 9 години

До Анонимен Конкурсът бе отрозен в интернет пространството доста открито

66

Анонимен

преди 9 години

Супер е, че се пускат нови автобуси, при това пазещи околната среда, но ми е интересно дали поръчката им е прозрачно направена.

65

Герчо с тамбурата

преди 9 години

За 25 години всички междуселищни автобусни линии са закрити и населението от селата ходи пеш до съседното село или градче за хляб , лекар и лекарства. Автобусите да се изпратят в провинцията,зощото са купени с наши пари .събрани чрез данъците, а софиянци да си купуват с техните данъци,а не да ги укриват.

64

Анонимен

преди 9 години

danacite sled 150 godini - danuk dishane , danuk hranene , danuk srane , vse mnogofunkcionalni danaci ni ochakvat

63

Анонимен

преди 9 години

78.Е защо във Варна има нови автобуси преди половин година ?Програмата е 2007-20013.Защо във София идват преди изборите 2014, Фандъкова да извика Бойко , като заслужил за София! Нагласеничко да го изтъква него ! А тези пари трябва да се усвоят .Незнаех, че Фандъкова е от ГЕРБ !А защо ЕС съди България за замърсения въздух , от къде е след като няма промишленост . ТЕЦ-овете кой ще ги спре ?

62

т

преди 9 години

Добре че има някой да направи нещо добро за да имат и хейтърите тема за размисъл...

61

партиен член

преди 9 години

Автобусите са хубави.На който не му харесват да ходи пеша.

60

реалист

преди 9 години

Само като си представя *** и клошитата зимата как ще се возят на пълен кръг на топло, и ми става жал за пустата инвестиция.

59

красимир

преди 9 години

Във Варна такива автобуси се движат от половин година. Дори и тролейбусите ни са такива със климатици и всички екстри. Дори имаме GPS система, където от телефона може да видиш в реално време къде се намира твоят номер автобус и да определиш кога да излезеш на спирката така че да не чакаш.

58

Анонимен

преди 9 години

Бойко изкочи да реже лентичката ??Програмата за автобусите е от 2007- 20013. За по чист въздух !А защо въздуха е толкова замърсен в България , та ЕС я съди ?Бойко да застане пред ТЕЦ -овете и да им запуши комините , които нямат пречиствател и да платят на ЕС глобите , а не да ги плащаме ние !

57

Обективен

преди 9 години

Евала на Фандъкя - най-добрия кмет на София в новата история ;)

56

il_cho

преди 9 години

За колко ли време нашите софийски батки ще им таковат мамата,а ?Крайно време е в превозните средства да се сложат камери и в случай, че някой реши да украсява превозното средство да мете после градинките :)!

55

Анонимен

преди 9 години

Ще направя коментар, който навярно ще бъде оплют веднага : аз просто се радвам, че градът ми ще стане по-красив и по-чист.

54

откривателя Бойко

преди 9 години

Като какъв по-точно реже ленти другаря Борисов?А-сетих се -главен комисионер в РБългария!Да си го изберем завинаги!Амин!

53

Ало, Ваньо

преди 9 години

Ето бе видехте либе, Бойко още не е дошел на власт и вече започна да работи за народа.

52

Анонимен

преди 9 години

Еееее, страхотна новина! Остава сега и столичани да направят едно добро дело и да оставят колите си на паркинга. Така хем ще пестят пари от бензин, ще се движат повече и ще затлъстяват по-малко, околната среда ще бъде по-чиста и няма да губим часове в задръствания.Нека направим София по-спокоен, по-чист и по-чист град - за нас и нашите деца!

51

Анонимен

преди 9 години

Спазвайте заръките на Борисов! Пазете автобусите чисти.

50

Анонимен

преди 9 години

Софиянци сте щастливци, че ГЕРБ ви управляват.

49

Анонимен

преди 9 години

Градският транспорт ще се оправи едва тогава, когато депутати, министри и кметове започнат да се возят в него.Иначе - браво, крайно време беше да бъдат заменени 40 годишните Иракуси. Остава сега и разписанията да пооправят, за да не чакат хората по 15-20 минути автобус.

48

Анонимен

преди 9 години

Дали някой ще ползва копчетата от 3-та снимка, или пак ще ги "хакнат" и ще оставят всичко на шофьора... Помня доста хора викаха по шофьора "ей, отвори вратите бе!" преди години :D