31

Жабокрек

преди 9 години

Абе Ангеле вие не махнахте ли всички другопартийци ? Навсякъде са хора на БСП ,а в етнически смесените райони са дПс ,така ли нямаше кадърни специалисти от ГЕРБ ,от РБ,от други партии които да заслужават да останат ,или вашите са по по най the best и т.н. И на мястото на ще оставиш ли да работят хора на една партия която довчера те е плюла и ругала ???

30

Patrikov

преди 9 години

Mnogo operni tochki.Povtariate kato papagali edno i sashto.Losh prochit na realnosta.Haide sega malko pochivka ,che mnogo dade za napravata na ogradata.

29

куку руку

преди 9 години

Точно толкова некъдърно служебно правителство като предишното. Плевнелиев си няма ни най-малък хабер за експертност в различните области, а още по-малко за почтени люде. Едни и същи дежурни служебни министри от близкото му обкръжение .

28

пълна лудница

преди 9 години

Олигарси и слуги на политическата мафия лъснаха и в този служебен кабинет на Плевнелиев!

27

трън в петата

преди 9 години

Кабинетът на моралното камикадзе= БлиЗашки...

26

пенчо

преди 9 години

Този кабинет, който има за цел единствено да подсигури честни избори, се превърна в нещо като риалити за Строгия президент и институционализираните протестъри, които се отказаха от уличния живот в името на министерските заплати. Подобен тип промоция е такъв парад на показното, че дори човек, неизкушен от политика, ще усети дефекта отдалече.

25

хадес

преди 9 години

Важно е да се бърка мътилката, да се създават илюзии, да се изкривява времевото възприятие на избирателите. Със сгъстяването на информацията, в нея се губи истината, колкото и голяма да е тя - дори очевидни убийствени компромати като "Мишо Бирата", кокаина и пр. Бъркаш, мешаш, бъркаш, мешаш, важното е накрая да е пълна мътилка и да обявиш някой за финално виновен - точно преди изборите. Мутрата е много добър в това.

24

СБОГОМ ГЕРБЕРУГИ

преди 9 години

Ето я и Простата сметка на Бойко, как ще наЦВЪКа 160 депутати в Парламента. . .

23

Иван

преди 9 години

Като гледам колко голям проблем има в дясно - само псевдодесни и измамници, не виждам друг избор освен да се гласува за социалистите

22

Боби

преди 9 години

Отново се видя, че само червените са истинска партия, а останалите са най-обикновенни разрушители и псевдополитици

21

Станимир

преди 9 години

И Плевнелиев и Близнашки са на постовете си по волята на Бойко и единствените истински задачи, които изпълняват са да подсигуряват безпроблемен политически живот на ГЕРБ

20

Мариян

преди 9 години

ГЕРБ сигурно много ги е яд, че пак им разкриха подлата схема за манипулиране на страната

19

Здравко

преди 9 години

Как можеш да вярваш на правителство назначено от куклата на конци - Плевнелиев....

18

Любо

преди 9 години

От километри се вижда, че Близнашки е назначен да прокарва и защитава интересите на ГЕРБ, направо е скандално!

17

Велко

преди 9 години

Найденов е много прав в случая и аз също подкрепям теорията му, въпреки, че е много цинично това да бъде истина - фактите говорят в подкрепа на неговите думи

16

наивен читател

преди 9 години

До социологВероятно за времето, което посочваш, ти си бил я в Германия, я в Люксембург. Тъй като ти не си "-"-лог", то поне можеш да попиташ "кога бизнесът е бил мачкан и грабен повече". С неограничени заеми и дългове не се гради държава, а това е едниствения инструмент на ГЕРБ.

15

прокурор-пенсионер

преди 9 години

Малко инфо за честните Българи. Никой никога не е търсил Ц.Василев. Това за интерпол си е партенка на комуно-социалистическите медии. Има в интернет страница на Интерпол и няма такова име. Поредната партенка на Цацаратурата, защото мъката е голяма , че не можаха да го свитнат и да откраднат банката.

14

aaaaa

преди 9 години

Vsichki shemi gi razbirah Naydeneeee....vsichko ti e yasno :)

13

социолог

преди 9 години

Драги сънародници гласувайте за когото си искате. При управлението на ГЕРБ имаше ред, спокойствие и ниска престъпност. Държавата беше финансово стабилна , строеше се и Държавата се развиваше. При БСП-ДПС-Атака имаше убийства, грабежи, въоражени обири на банки и невъоражено ограбване на КТБ и всички гадости за които се сещате. Избора си е Ваш, но след това да не започнете пак ежедневните протести , защото гладът ще е голям.

12

Рали1

преди 9 години

Уволненията и назначенията ли са основна задача на този кабинет и ако отговорът е Да, защо го правят?"За да махнат явно тези ваши калинки,дето назначихте в 12 без 5,за да си гарантирате отново влизането в парламента. Политическа чистка защото е махнал приятелката на Майчето ли? Че чак и с протест заплаши? Вашата партия да реве за честни избори? Костинброд или Бобовдол-все сте вие телевизионни звезди.Сега се спряга БСП да гласуват заедно с ББЦ,Бойчев мрънкаше вчера по темата.