46

4epa

преди 9 години

VOLEN TI SI MNOGO BOLEN!!!!!!! NIAMAT PREDVID TVOITO BLAGOSASTOIANIE!!!!378

45

Ачо

преди 9 години

Сидеров е прав,че Бойко плаши хората с изказването си,но хората помнят още неговото управление и знаят ,че след като Борисов се провали и си подаде оставката,след него станаха премиери Марин Райков ,Орешарски и сега Близнашки.И по времето на тяхното управление страната не загина без Бойко.Сега аз не го разбирам защо иска заем ,а в същото време реве против Орешарски,че е взел заем.Той си противоречи и аз се чудя какви са тези хора които харесват този човек и ще гласуват за него!

44

Анонимен

преди 9 години

но ще стане след 4 години мутрореклама :-)тогава простия матрял ще тича при теб и ще ти целува златния пръст, който се надявам да е бил средния :-)

43

whocares

преди 9 години

Хайде глупци, изберете си отново герберастите да ви управлявт. Малумно племе сме ей.

42

Анонимен

преди 9 години

ДАВАЙ СИДЕРОВ МАЧКАЙ ГЕРБЕРУГИТЕ НАРОДА Е С ТЕБ А НЕ С МУТРИТЕ И ОЛИГАРСИТЕ

41

Анонимен

преди 9 години

ДАВАЙЙ АТАКА ВЕЧЕ ЗА ГЕРБ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ

40

Анонимен

преди 9 години

До Рали1Сега каквото и да говорим ДПС е партия с твърд електорат който гласува под строй.Така че Сидеров е трябвало да избира и е избрал това да не се върне Герб на власт вместо невъзможното с ДПС.Ако има работеща конституция и сме с Русия за да не ни управляват и мачкат от САЩ тогава и ДПС няма да я има.Седеров подкрепяше Герб само докато имаха общи каузи за България но Герб се отметна, и моментално Сидеров оттегли подкрепата си.А иначе и Рашидов е бил с Мултигруп но са врагове с Доган.

39

Рали1

преди 9 години

До Анонимен 43,Българска партия ГЕРБ да не управлява, а коалиция между турската и руската /и двете приютили ромските платени гласове !/ може ,така ли ?!Чии интереси тогава защитава "националиста" ВОЛЕН СИДЕРОВ !!!

38

Рали1

преди 9 години

До Самосъзнателен,След в-к Демокрация,Сидеров става шеф на пресцентъра на Мултигруп. От там е и връзката му с Доган и финансовата им подкрепа от Павлов. Сидеров" безрезервно"/или платено?/подкрепяше ГЕРБ в предишното правителство,макар че ГЕРБ бяха"ЗА"Турция в ЕС! Сидеров даде златното пръстче за кворума при избирането на Пеевски! И подкрепи управлението на БСП и ДПС!"Атака"от самото си създаване като патерица на БСП/ДПС винаги е била партия на статуквото и обслужва НЕбългарски интереси!!!

37

Црвулски

преди 9 години

Ей сега как си пием ракията си мислим дека най арното за България е да има правителство на националното единение демек Президенто че е Цар Киро ,вице че е Цветелин Кънчев ,Министъро е Лютфи Местан ,а вицето на Лютфи че е Курман Исмаилов ,Народното събрание че е с председатело Волен Сидеров ,а негов заместител е Гаджева Главен виночерпец у парламенто че е Михаил Миков Бат Бойко е спортнио министър и така .......Тогава предвиждам таков живот ... ей дано,дано,дано ......

36

Анонимен

преди 9 години

До 42Сидеров не даде властта на ДПС, а не допусна ГЕРБ отново на власт!

35

платен трол

преди 9 години

До СамосъзнателенБъркаш.Никой не го мрази, съжаляваме го, даже не толкова него, колкото нещастните хорица, които му повярваха, а той брутално излъга.Опитите му да неглижира ролята на златното си пръстче, са меко казано комични. Каквото и да говори, каквото и да направи от тук нататък Сидероглу ще си остане " националиста" , който даде властта на ДПС. "Националиста" проводник на чужди интереси в родината. Това няма как да се отрече, това са факти, а пред тях всеки мълчи.

34

Анонимен

преди 9 години

Волене давай с юмрука напред към 10-та на Тиквата.сега е момента.

33

Tina

преди 9 години

Аз също съм против вземане на нов заем.Сидеров е прав, като пита дали ще подведат под отговорност Борисов за обсъждане на банковата и финансовата система в държавата.Двойни стандарти?...За Борисов може, а за обикновени граждани - не може...

32

фес-любител

преди 9 години

ДПС са развързали кесията щом Волен изпълзя отново на светло.

31

Самосъзнателен

преди 9 години

Много го мразите Сидеров ама като ви питат защо го мразите едно смислено изречение не можете да сглобите. А ако го сглобите то доказателствата по него са устойчиви колкото въздух. Държава от кратуни се управлява от тиква. Затуй сме тоалетната на Европа. Ясно?

30

Анонимен

преди 9 години

В момента белокосото джудже говори истината! Озверялата за власт Банкянска тиква,нарочно нагнетява напрежението! На него му е все едно,какво ще се случи с гражданите и с България,важното е да докопа кокала и да изпълни заръката на американските си господари!

29

Анонимен

преди 9 години

ако не беше ходил във Варадеро и Париж нямаше държавата да е в това състояние.

28

100

преди 9 години

*** е прав в случая

27

Анонимен

преди 9 години

Волен спря бандитите от Герб да вземат власта незабравяйтеДАВАЙ СИДЕРОВ МАЧКАЙ ГЕРБЕРУГИТЕ