24

Анонимен

преди 9 години

Коалиция ГЕРБ + ДПС ще направи Чобаня финансов министър на Тиквата.

23

Чобан

преди 9 години

Важното е да съм на софрата. Дреме ме ми дали е БСП, ДПС, ***, угъзо и.т.н.

22

Анонимен

преди 9 години

Бива, бива ама свинья за курбан не бива!

21

Не бе, избирателю 25

преди 9 години

Не най-дебилния, а НАЙ-ПОСЛУШНИЯ - това е най-важното качество, за да те издигнат на такава позиция!

20

Превземането на една

преди 9 години

Държава става по два начина-от вън(чрез война),от вътре(чрез овладяване на организираната престъпност, медии,корупция, поставяне на свои хора в администрацията)!според становище на бг. Власти в Бг се копуват избори, страната е във водещи класации по корупция!всъщност копуването на избори се наказва според закона с 24г. Затвор(като анти държавническа дейност-диверсия)но овладяната вече администрация подлежи точно на тези наказания-държавна измяна, шпионаж,диверсия!

19

избирател-безпартиен

преди 9 години

Погледнете само кой е бил финансов министър и пак гласувайте за партията БСП-ДПС . Как от цяла България избраха най-големия *** за министър.

18

vesko02

преди 9 години

Комунизма съсипва хората,едно време българина си жертваше живота само да не е слуга на турците,а сега се натиска да бъде такъв.

17

10.02.2010

преди 9 години

Защо на Боко му изкараха агентурното досие 'Буда' през нощта на 2-ри срещу 3-ти февруари 2013 г. ? Бил ли е в една хижа / вила / с любимата си партийна другарка и какво точно са си говорили ? Да не би да са обсъждали теми , свързани с Куйович, Трактора, братя Галеви , Маргините ?

16

Анонимен

преди 9 години

Шебек!!!

15

БСП създаде ДПС

преди 9 години

БСП създаде ДПС по време на Андрей Луканов, който изпълни поръчката от чужбина да узакони противоконституционната партия ДПС чрез оказване на натиск от страна на конституционните съдии. Сега е логично БСП и ДПС да са едно цяло и да управляват заедно, както и БСП да води листата на ДПС и обратно.

14

финансист

преди 9 години

Докато БСП и ДПС не изчезнат от политиката в България няма да има управия. Тези две партии са с престъпно минало и настояще. И двете партии са участвали в атентати срещу невинни българи.Сега участват срещу всички Българи като осъществяват финансов геноцид над народа. Крадат банки и фалират Държавата.

13

Анонимен

преди 9 години

"Канят Чобанов да оглави листата на ДПС във Велико Търново"Присъствието на тази партия в старата ни столица е гавра с българина. Българи не ви ли е срам, повечето от вас, какви *** и подкрепящи изкривената толеращина сте. Имайте някаква отговорност пред България. Толкова малко ли значи родината ни за вас ??? Напълнило се е с продажници дето и майка си и баща си ще продадат за някоя и друга кинта.

12

БСП = ДПС

преди 9 години

Е то е ясно - БСП = ДПС. Другарите турци от БСП ще водят листата и на ДПС. Това не трябва да ни учудва, защото са една партия. Само не знам защо не се слеят?

11

Загрижен

преди 9 години

Сега стана ли ЯСНО, кой слушкаше и правеше каквото каже Доганя?Помогна им да ни оберат пладнешки!*** ***, родотстъпническа!

10

Анонимен

преди 9 години

тоя се реши с пиратка

9

Анонимен

преди 9 години

Чобанов не беше ли от БСП или това няма значение ..

8

Анонимен

преди 9 години

Канят чобанчето да им пасе овцете :) и турците да си го ебкат.

7

Рали1

преди 9 години

На момченцето без ден трудов стаж извън държавната хранилка трябва да се намери за едногодишното послушание, място в новия парламент!Има ли още съмнения чие беше правителството на БСП,ДПС и Атака? На турската партия!Ограбиха резерва, направиха банковата криза да окрадат и последните спестени пари на хората!Не на ДПС, на *** листата трябва да води този!Мислете и гласувайте ,докато все още има надежда!

6

Венелин

преди 9 години

Сега стана ли ясно, защо този предлагаше актуализация на бюджета още през юли и защо БСП бяха против?

5

Запознатият

преди 9 години

Вижте невероятното тук youtube/watch?v=MkXK2oCMmDk