50

Анонимен

преди 9 години

64.Това е същото като с демокрацията , трябва да повярваш ??И след това гледаш как тези дето са ти говорили за демокрация са станали - милионери !

49

Анонимен

преди 9 години

62. Евреите ще печелят , а ние няма !Сега забаламосват ( докато се намъкнат ) , че видиш ли ние имаме нужда от склад-ове, да си докараме съоръженията , които ще даваме за ползване , ама много евтино!Ние мислим за хората , не печелим, за това и вие ни дайте готови обекти и земя !И след това , те имат опит в тоя бизнес !Развиват го в САЩ, А печалбата на България я няма никъде ?? Щото те гепват в началото , и после разбират но е късно !

48

Анонимен

преди 9 години

До НЕНе познаваш историята. на арабите не им е мястото там нито в палестина нито в Ливан, Палестина някога е била на плищимите които не са били араби, а ерусалим на евусейците които също не са били араби, Еврейския цар Давид по тези земи се е бил с с плищими, вавилонци много преди да се появят арабите на този свят,Много години евреите са били пръснати по света вероятно е имало защо но са грамотни и законите им са много над палестинските. Палкстинците са арабските ***,тъпо агресивно племе

47

Анонимен

преди 9 години

Евреите ако не печелят няма да го направят, но питам ви аз защо да не помислим и ние за нашата печалба от общото дело? Защо трябва да гледаме само в чуждата печалба. Че кой работи днеска без пари ? Тези които са свикнали. Цял живот ги карат да работят за да хранят здравите и прави мързеливи ***

46

ичо

преди 9 години

Двама убити и 20 ранени при израелски удари срещу Газа

45

Щирлиц

преди 9 години

Пак ли евреи?Комунисти-евреи-комунисти....Докога?

44

НЕ

преди 9 години

Тия така влезнаха в Палестина като бежанци а сега им взеха цщлата територия.

43

Анонимен

преди 9 години

до 57 Длъжен си, ако трябва да жертваш твоят живот. Родителите ти са по важни от теб, разбра ли!!!

42

Анонимен

преди 9 години

До ПророкДобре, съгласен съм с теб. Но кое трябва да избереш, да жертваш твоят живот и да останеш до около 60-65 години сам и после да помислиш за създаване на семейство ли? Ако така правят всички, ще има ли хора по света?

41

набюдател

преди 9 години

сиренето е безплатно само в капана за мишки

40

Анонимен

преди 9 години

Столичната община ще предостави СКЛАД ? - безплатно ?За да печелят Евреите !Ще им дадат и обекти и зградите !Ще печелят неимоверно много. Ще използват богатите българи да поставят родителите си в израелските домове.Възрастните хора искат да не напускат къщите си !- и тази практика , грижата по домовете е по - евтина за застрахователите ! Това се въвежда в Америка , но Евреите пак се намърдаха за посредници.Няма отърваване от тях, веднаж като се вмъкнат !

39

222

преди 9 години

В Израел има чудесни домове за възрастни. Там уважават възрастните , у нас - не. Така , че като ги побългарим ще стане ужасно. Ние вече сме народ без история, без ценности, без себеуважение, ние се мразим, завиждаме си и се радваме когато нещастие налегне ближния. С една дума от нас нищо не става

38

Анонимен

преди 9 години

Това е най-доходния бизнес на Евреите в Америка ! Боже !!!И най скъп за хората .

37

Анонимен

преди 9 години

И защо "да ползват инфраструктурни облекчения, както и общински терени" ? Да не са бедни ? Къщата на една баба в Тел Авив е поне 1 милион долара. Да си купят земя и да строят,и една болница да построят с техни лекари и апаратури- така се прави обмен г-н Христосков ,да има полза и за народеца. За сведение земя в регулация в горна баня-София е по 10евро г-н Раз.

36

васко

преди 9 години

Христосков да пита Палестинците дали това е добра идея !

35

Анонимен

преди 9 години

Днес домове за възрастни утре хуманно бомбандиране като на западния бряг! Да ходят да си строят старческите домове на луната!

34

муспи

преди 9 години

Клин клин избива. Държавата (ако беше българска де) може да настани *** пенсионери и многодетни майки в тези пансиони, и ако *** се репчат да ги съди за расизам и направо отричане на холокоста. Евреин се сеща за какво става дума само ако го биеш със собствените му камъни по главата.

33

Анонимен

преди 9 години

Дайте им дайте , те и в Палестина така започнаха.

32

Кубан

преди 9 години

Ти какво предлагаш да сторим 38 Hahaha ?

31

Nox

преди 9 години

Израел иска да строи домове за възрастни в България. После може да направят една атака над израел под чужд флаг, като изстрелят няколко ракети към израел, ще си ги спрат сами с Железния Кондом (Iron Dome), ще обявят пенсионерите за членове на ХАМАС, ще дойдат, ще ги избият и ще си се нанесат :Р