85

Анонимен

преди 9 години

Тва е написано все едно сте били кореспонденти от мястото на събитието. ДНЕС има ли там кореспонденти за да знае какво става? Струва ми се , че се пише по заповед или се преписва от посоченото ви сайтче. Кой ги видя тия танкове? Били руски? Ами какви да са, немски ли? Тия от запада пак почнаха с тяхната пропаганда, а дали е вярно няма нужда да се проверява. Пак питам , какво стана с пътническият самолет? Сега, дали се съмнява всеки разумен, мислещ самостоятелно човек, кой е свалил самолета. КОЙ?

84

Анонимен

преди 9 години

Абе в София измряха зверчетата вие с Украйна се занимавате.

83

Анонимен

преди 9 години

veche ima plan za treta svetovna - ``suha`` voina .... voina bez atomni bombi poneje znaqt che ako izpolzvat atomno orajie shte skapqt vsichko ..... zatova prosto shte izpolzvat tehnika i jiva sila za da nalojat masovo eliminirane na protivnika i glavno na parazitirashtite socialno slabi ...

82

АЗ

преди 9 години

ВЕЧЕ КАТО ПРОЧЕТА ИЛИ ЧУЯ ТЕЗИ ДУМИ " РУСКИ СИЛИ МАСКИРАНИ КАТО СЕПАРАТИСТИ " И ПРОСТО СПИРАМ ДА ЧЕТА , СМЕНЯМ КАНАЛА , ПРЕВКЛЮЧВАМ СТАНЦИЯТА .... ИЗТЪРКА СЕ ТОВА ДО ТАКАВА СТЕПЕН ЧЕ ВЕЧЕ ДАЖЕ НЕ Е СМЕШНО А ПО СКОРО ТЪПО

81

Анонимен

преди 9 години

Истината е ,че идва ЗИМА.Аз съм бил в Русия и Украйна ,работил съм там.След месец там започват дъждавете,после суграшица-дъжд и сняг и като стегне студът ,отпусна на 1 май.Студ не като нашия.Минус 20 до минус 45 градуса се редуват.Всичко тръгва с валенки.Ако нямаш газ,пари и си гладен умираш за десетина дни.Та ми е ясно, какво чака Путин.Ясно ми ,че госпожа *** ще си пише статиите за велика украйна на СТУДЕНО..Събирайте дърва и правете зимнина .

80

Анонимен

преди 9 години

Дайте линк към снимки с руски танкове и БТР и, пленени руски войници или унищожена руска техника!Иначе сте ЛЪЖЦИ И МАНИПУЛАТОРИ! Толкоз!

79

Анонимен

преди 9 години

Ку.венските номера на Путин са безкрайни!!!

78

Az

преди 9 години

Сега на всички сополанковци - Халал да ви е ЕвропатаДа бачкате като бели роби на западните лицемери със СВОБОДНО ПРЕДВИЖВАНЕ, единственото предимство от членството в ЕС

77

Az

преди 9 години

Познавам много Украинци и никой от тях не иска Украйна да влиза в Европа.Всички знаят какво е положението в България и Румъния и не искат да страдат като нас.Преди 1989 вярвах в демокрацията, а какво стана:- Запада прибра най отявлените комунисти с милиардите (нали уж бяха врагове)Сега халал да са ни управляващите................

76

до 100

преди 9 години

До Анонимен 100нещастнико ти даже не знаеш на кого се казва пиндос. не е на теб, натакива като теб навсякъде им викат - ***

75

Боби

преди 9 години

Русофилите не виждат по-далеч от носа си. Затова сме бедни и всичко в България е надолу с главата защото Москва ни контролира чрез хора без достойнство, без чест и без самочуствие. Украинците поне искат да живеят свободно.

74

град

преди 9 години

Ей тия хохли...на където и да се обърнат,май само руска техника виждат или Путин.Шубето май голям страх...ха ха ха

73

Анонимен

преди 9 години

Брей на страха ОЧИТЕ са големи. А кога сипеха мини по градовете баха "герой" а сега като ги подпетиха Путин виновен.Бах му Путин ли е виновен и за глобалното затопляне, ПИНДОСИ нещастни.Призив: към Опълченците - бийте нацовете до дупка , от нацбат и нацгвадията пленници НЕ взимайте нека платят за кашата която забъркаха.

72

Анонимен

преди 9 години

*** стига с тия дришни "предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс" тия жълосини издания журналисти там нямат, значи всяко писание е по поръчка и е художествена литература.Съвсем добронамерено време е да се еманципирате от определено злобарско-фашистките издания.

71

Анонимен

преди 9 години

Природен закон- *** загива.

70

moses

преди 9 години

Мачкай мейдановските фашаги. Само напред към православие без западно извратени триполови. Да запазим нормалността.

69

Анонимен

преди 9 години

мисля че точно сега е момента китайците да почнат да влизат на малки групи от по 2 млн. души в рашата. те са заети със западната граница,на изток никто неть.

68

Кашчей Безсмертний

преди 9 години

Украинската армия е използвала най-новото оръжие на САЩ!Това е хиперболизиращия синхро-фазо-циклотронен анихилиращ инджипляктор с холограмна индикация и вградена поставка за разхладителни напитки и кафе! По стар украински обичай нахлулите танкови дивизии, флотолии подводници и ескадрени миноносци са унищожени с помощта на гореизброения високо технологичен дивайс! За съжаление всички вещества се анихилират и не може да бъде предоставен снимков материал.

67

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

КОЙТО СЛЕДИ КОМЕНТАРИТЕ МИ ЕДВА ЛИ Е ИЗНЕНАДАН ОТ ТАЗИ НОВИНА ПРИ УСЛОВИЕ РАЗБИРА СЕ ЧЕ ПАТОЛОГИЧНИ ЛЪЖЦИ КАТО ТЕЗИ В КИЕВ ПОНЕ ПО ВЕДНЪЖ НА 100 ПЪТИ СЕ ОБЪРКАТ И КАЖАТ ИСТИНАТА.В ТОЗИ РЕГИОН ИМА ОТ ТРИ МЕСЕЦА ГРУПИРОВКА ОТ ПОНЕ 2000 ПРОРУСКИ НАСТРОЕНИ ДА ГИ НАРЕЧЕМ КОИТО СА ОТЛИЧНО ВЪОРЪЖЕНИ НО ИЗБЯГВАТ ДА ВЛИЗАТ ЧЕСТО ВЪВ БОЙ СЪС ХУНТАДЖИИТЕ.ИМАХА НЯКОЛКО ДИВЕРСИИ ПО ГРАНИЦАТА И ПО МОРЕ И ИЗГЛЕЖДА АКО НАИСТИНА СА ХОРА ОТ ГРУ ИМ Е ДОШЛО ВРЕМЕТО ДА БЪДАТ ЗАДЕЙСТВАНИ ПРЕДИ СРЕЩАТА В МИНСК.

66

Анонимен

преди 9 години

До слава УКраинаГледайте как 10 руски танка и два руски бронетранспортьора разбиват и обръщат в бяг легендарната украинска армия!:) тия от хунтата са се изпоонаакали от страх бе!Ами взеха да разбират с кого си имат работа.