9

ГГ

преди 9 години

А един път на месец - успокоително е, значи цената на тока ще се вдига само един път на месец. Съставът е прекрасен, ще се взимат чудни решения.Гласувайте за ГЕРБ - те знаят как да ви е...!

8

Анонимен

преди 9 години

Да се нарече правилно - електроинфлационния орган. :-)

7

Анонимен

преди 9 години

Кой и по кой закон създаде тая "институция" на енергийната олигархия? Няма ли кой да сезира Конституционния съд? Няма ли медии, които да подхванат тая гигантска смехория?

6

Анонимен

преди 9 години

Америка ските и другите чужди компании са първа писта, но АЕЦ Козлодуй го няма. Явно времето на евтината ядрена енергия свърши. А какво прави Асоциацията на банките тук? Чака ни енергийно робство.

5

Анонимен

преди 9 години

А защо не и представители на държавната ТЕЦ Марица Изток 2?

4

Анонимен

преди 9 години

Екатерина Захариева и Васил Щонов набързо си осигуриха държавни месечни приходи за бъдещи периоди от участието си в този енергиен съвет/борд/комисия/кръгла маса/бюрократична единица, който нищо не прави и от който нищо не зависи. Те за това и са се съгласили да участват в това служебно правителство, а не за да организират изборите.

3

ha ha

преди 9 години

Веднъж месечно, да разделят краденото, и така до другият месец, не, че ги интересува бъдещето на Бг, енергетиката. Каквото кажат" брюкселското зеле" това и ще направим.

2

Анонимен

преди 9 години

Това на български не е борд, а съвет - енергиен съвет, но даже и съвет не е, защото трийсетина човека няма какво да решават. Спуска им се решението и те имат за задача колективно да го приемат.

1

Анонимен

преди 9 години

Бех защо още не е разпуснат? Макар че си върши работата да създава дългове. По интересное тия дългове кои банки са ги отпускали? Да не се окаже дефицитът в енергетиката да е равен на дефицита в ктб?