26

Естет

преди 9 години

До Анонимен "След фашизма най-мразя рекламите!"

25

Анонимен

преди 9 години

Ами на *** държава - турски и *** филми, какво искате!

24

анонимен

преди 9 години

OLED засега още не е "улегнала" технология , за 2-3 години екраните избледняват, след 5 изхвърляй телевизора . То май това е и целта. А между другото , колкото по-добри стават телевизорите, толкова по-зле става телевизията и не виждам смисъла.....

23

Анонимен

преди 9 години

Аз излизам на вън на хубавото време, вие си гледайте телевизия :)

22

Анонимен

преди 9 години

Спокойно...такава бомбайска държава сме, че вече на всеки 15 минути има 10 минути реклами. Скоро ще има САМО реклами и телевизор няма да ни трябва.

21

vesko02

преди 9 години

Отивам да застрелям моя, да го избавя от мъките.

20

ИТ

преди 9 години

Все едно,незнайни събеседнико,не политизирам темата,а давам пример за скучните тв-емисии .Дали ще е Костов,Станишев или Кунева това не променя скучния пейзаж. Оценявам само филмите за природата и спортните програми,но това си е мой избор и не карам никой друг да ги харесва.

19

ИТ

преди 9 години

И най-съвършения телевизор не променя качеството на приемания сигнал.За какво ти е да се набутваш с олед и пр.,ако нямаш оптична връзка, например?! Да гледаш денонощно бате Бойко и Али Риза на хай-дефинишън също не е голямо забавление.

18

Анонимен

преди 9 години

До 21, не само е смешно, но е и неправилно. Така се получава, когато технически неграмотни хора пишат статии без даже да проверят един терминологичен речник. В българския език LED (Light emitting diode) се превежда като светодиод, а не като светЛодиод. Ето това му е смешното!

17

Маркс

преди 9 години

Много сте прави другари! Къвто и да е телевизорът, като пускат само турски и индийски филми ще му опротивее на човек! Комшитата много се рътат с ножове, а на индусите лелите са още по- страшни! Добре, че пускат един руски филм вечер по босфор.тв, та да му просветне малко на човек, че в тази държава не живеят само турци и ***!

16

Анонимен

преди 9 години

ми смешна думичка е , хахахахахахахахахаха

15

Анонимен

преди 9 години

До Светлоидиоти------------светлодиоди -> какво му е смешното на светлодиода?

14

Анонимен

преди 9 години

До Търновски сметкиНедей да се храниш, защото пак ще огладнееш и ще си "вътре"!

13

Дим40 Варна

преди 9 години

До Търновски сметки"Аз пък си купих Опел Вектра 96 г., преди 3 години и половина за 1500 лева и мисля съм ОК .Извод-Никога некупувайте кола над 2000 лева защото сте вътре "Винаги съм съжалявал такива БАЙ *** , все да са на печалба и все да минат тънко .Затова не виждат нищо от живота, ВСЕ СА В БАТАКА .Преди 6 години си купих БМВ 5 ,дизел, 3 литра мотор . Колата беше на 2 години .Ускорението и комфорта при пътуване доставят толкова удоволствие .Не мисля да го продавам, Голям Кеф Е !

12

мозес

преди 9 години

Абе работата е мъзий ялом, тоест ялова кобила........хахаххаха

11

Светлоидиоти

преди 9 години

"светлодиоди" Хахахаха

10

ПорЦелан

преди 9 години

До 14 - Тервел:Не, не съм. наскоро трябваше да смятам каква мощност ни трябва за нов UPS. Мерих с METEX и адаптер шуко за мощност. При охраната имаше стар телевизор около 24" и си дърпаше около 90W, имаше и старичък TFT LG със горе-долу същата площ, за камерите - 11W.

9

ПорЦелан

преди 9 години

До 10/Ретро:През '50-те години френска фирма пуска телевизори, отначало пробна серия и питат една баба дали и харесва телевизора и какво най-много и харесва: "Като си затворя очите, все едно че слушам радио!". Та като си отвориш очите ще видиш размазаното и сплескано изображение, освен това един стар телевизор харчи колкото десет нови.

8

qqq

преди 9 години

До neo5Mnogo si ot kasan sha znaish

7

ретро

преди 9 години

С нашите LGта, от 90-те дето не се развалят направо ме е яд, че съм пропуснал толкова лед, олед и прочие версии. Какво да ви кажа, не че толкова гледам ТВ, но за фон е идеално, а И са 3/4 на брой, даже при ремонт на и почистване, в къщи и В двора ги мия палубно, с маркуча, но след ден са патрони пак, дори и дистанционното не ползвам, а само това на сателитката.