7

Испар

преди 9 години

Доктор Ерика Пианка - Войните и недохранването не винаги вършат работа. Вместо тях, болестите предлагат най-ефективния и бърз начин да убиеш милиардите, които скоро трябва да измрат за разрешаване на кризата с популацията. СПИН не е ефективен убиец, защото е твърде бавен. Моят любим кандидат за изтребител на 90 процента от световното население е преносимият по въздуха ЕБОЛА, защото е едновременно много смъртоносен и убива за дни, вместо за години.

6

Испар

преди 9 години

Принц Филип, съпруг на кралица Елизабет, изказва следното признание: Ако се преродя, искам да се върна на Земята като смъртоносен вирус, за да намаля човешката популация.Хенри Кисинджър - Депопулацията трябва да е първа грижа за външното министерство по отношение на Третия свят, защото американската икономика ще се нуждае от много и увеличаващи се количества от суровини, намиращи се в чужбина, особено от по-малко развитите страни. и Старците са безполезни лапачи.Колко мило а?

5

Испар

преди 9 години

Има и много хора които използват главата си само за приемник на всякакви глупости и не разсъждават аналитично които налапват и примамката и кукичката и поплавъка на пропагандата на сатанинската синагога за "великото опазване на майката природа" без да проучат и разберат че истината за тая доктрина е в омразата изпитвана от сатанистите към човешкия род. Тая пропаганда идва от окултни сатанински кръгове и е насочена срещу доброто на хората.

4

Испар

преди 9 години

В езическите в голямата си част САЩ пускат хората да плуват в плажове пълни с акули и когато някой бъде разкъсан обясняват как акулите не били виновни защото били така устроени а ние трябвало да се научим да живеем с тях?! Пускат и безумни клипчета как жертвата не им се сърдел задето му били откъснали я крас я ръка или го били осакатили за цял живот. Ето това е част от малоумния световен ред където ни тласка сатанинската синагога.

3

Испар

преди 9 години

Това е част от сатанистката пропаганда за майката земя - езическо божество. Според нея хората са просто едни животни, част от хранителната верига, затова сатанистите глобалисти смятат да избият човечеството до под 1 милиард, разбира се те самите не трябва да пострадат - не! - само другите. Истината е че човек е създаден по образ и подобие Божие за да владее земята и всички трари по нея. Той е създаден само малко по-долу от ангелите и всичко на земята му е подчинил Бог и е предал в ръцете му!

2

Aquila1488

преди 9 години

Човека трябва да се научи да гради и съхранява, а не само да консумира и разрушава!

1

не син

преди 9 години

Посетете ги в океаните тогава за да ви направят по добри ! Добри мезета !