10

до 1

преди 9 години

То пак добре като слагат и тези дюбели, защото аз съм виждал "майстори", които работят по нова технология - без дюбели.

9

Анонимен

преди 9 години

Те добре че са селяните да ви пооправят грозните блокове.

8

Валентин

преди 9 години

До Анонимен 6Не обиждай СЕЛЯНИТЕ, познавам селяни по културни и по интелигентни от гражданите.

7

gtf

преди 9 години

до 3. За тва по ъглите се слага още по едно парче мрежа под 45 градуса - пише го в спецификацията.Тва за "майсторите" си е много вярно. Няма гаранция, че могат.. просто някой трябва да чете и да им виси на главата по цял ден, да си гледа договора и гаранциите :)

6

Анонимен

преди 9 години

Най-важното обаче е на белия блок да боядисате изолацията я жълта, я оранжева. Все пак как иначе ще викате пред целия град "я съм див селянин"!

5

Анонимен

преди 9 години

Санирането е НАЙ-ГОЛЯМАТА ГРЕШКА КОЯТО НЯКОЙ СЕ Е РЕШИЛ ДА ИЗМИСЛИ и ВЪВИДЕ. Ти ела ми тутоирай за постоянно тялото и ме остави да страдам като *** и отгоре на това ме наречи "***". Етова е санирането.

4

Анонимен

преди 9 години

Тежко на клиента, ако попадне на мърлячи. Нито образоваността, нито познанието ще му помогнат да се пребори с манталитета на пишман-майсторите.

3

Анонимен

преди 9 години

Защо никой не спазва правилото да се заобикалят ръбожете на прозорците с цели парчета. Затова след време се появяват пропуквания по рубовте им.

2

до разбирача 1

преди 9 години

Не знам дали забелязваш, но работата изобщо не е приключена. Нито са положени съседните плочи, нито е сложена рабица, а половината дюбели е добре да хванат и рабицата. Освен това, колко дюбела на "един такъв блок" се слагат, зависи и от здравината на основата и дължината на дюбела. Ако на 4 см дебелина набиеш 5,5 см дюбели, и два, и двадесет да сложиш, все ще падне...

1

Анонимен

преди 9 години

Като начало на снимката майсторите са пестили от дюбелите. На един такъв блок се слагат 2х4 дюбела само за него (да няма общи). Вместо това те са сложили като за бог да прости.