38

проруска

преди 9 години

Срамувам се от такъв президент!

37

kiretu

преди 9 години

(да заемем своето достойно място в демократичното семейство на европейските народи)Еиии тоя за пореден път показа колко е *** !!!! каде ги намираме такива *** !!!

36

Атакист

преди 9 години

Точно пък тоя да говори за идеали! Той е толкова *** и жалък че сам не разбира за какво говори. Ама виновни са тия които го избраха за президент и които го търпят да им се подиграва. Една нация със самоуважение и воля не би го търпяла и би се надигнала срещу него. Единствените които следват идеала от Шипка са Атакистите. Ясно?

35

plevela

преди 9 години

jalkite bulgare ne si haresaha edin president.za 24 godini .nqma i da si namerqt.zagubenqcite.

34

Дим4о

преди 9 години

Текст под снимката .-Някой да се нуждае от трансплантация на мозък, да вдигне ръка .-Аз, аз, аз, моят го загубих, като станах президент .

33

Хр. Иванов - Големия

преди 9 години

Ако идеалът на героите от Шипка е бил България да се управлява от покорни марионетки на Брюксел и Вашингтон, то тогава напразно са проливали кръвта си...

32

христо

преди 9 години

По-верни квалификации Румба, от Вашите не бях чувал и чел!Поздравления!

31

Румбо

преди 9 години

Я,героят от Халкидики,повелителят на офшорките,властелинът на чехлите,царят на паркингите,натовската опора пак се изказа!

30

Анонимен

преди 9 години

абе Пастирке и ти ли мислиш за Геройте на Шипка или как да заграбваш държавата и да си правиш милиони ако тези герой бяха живи днес да са те отвяли

29

Анонимен

преди 9 години

и блодарение на тези герой вие станахте бандити ,олигарси и разбойници от къде направихе милионите бре от къде от геройте на Шипка ли бе ***

28

Българин

преди 9 години

"Героите от Шипка проляха кръвта си за идеал, който следваме и днес"Г-н Президент,Аз съм напълно сигурен ,че 65 %от българите нямат вашите "идеали".Вие не сте Президент на всички българи ,а сте слуга на Б.Б., на шепа олигарси и чуждестранни интереси.

27

ПОЛИТИЦИ БГта

преди 9 години

ГЕРОИТЕ НА ШИПКА АКО ЗНАЯТ ЧЕ ДНЕС ИЗБОРИТЕ ЗА БЪЛГАРСКИ ПАРЛАМЕНТ СА НА СВЕТЛИЯ МЮСЮЛМАНСКИ ПРАЗНИК КОЧ БАЙРЯМ,ЩЕ СЕ ОБЪРНАТ В ГРОБА,ПРЕЗИДЕНТЕ ВИЕ СТЕ ПРЕДАТЕЛ,НЯМАТЕ ПРАВО ДА СПЕКОЛИРАТЕ СЪС ГЕРОИЗМА И ИДЕАЛИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ГЕРОИ,ПРЕДАТЕЛИТЕ СЕ НАКАЗВАТ СЪС СМЪРТ,ПОКЛОН ПРЕД ГЕРОИТЕ НА ШИПКА

26

Анонимен

преди 9 години

ГЛАДНО КОМАНДВАЩИЯТ. ЩЕ МЕ СПУКАТЕ ОТ СМЯХ БЕ ДЖУРНАЛЕТА. ТАКА КАТО ГО ГЛЕДАТЕ НА ГЛАВНО КОМАНДВАЩ ЛИ ВИ ПРИЛИЧА? СВАЛЕТЕ СИ РОЗОВИТЕ ОЧИЛЦА И СИ ВДИГНЕТЕ ГАЩЕТАТА И ПРАШКИТЕ ЧЕ С ТОВА ДУ.ЕНЕ НА ЛЯВО И НАДЯСНО ОСМЪРДЕХТЕ ПЕЙЗАЖА.ПОГЛЕДНЕТЕ ИСТИНАТА В ОЧИТЕ. ТОЗИ *** ОСВЕН ДА ПАСЕ ОВЦЕТЕ В БАЛКАНА ЗА ДРУГО ЕДВАЛИ СТАВА. ТО БИВА НАДУ.ВАНЕ АМА ТО СИ ИМА ГРАНИЦИ БЕ ДЖУРНАЛЯ. АМА СИГУРНО ДОБРИ МАНГИЗИ ВИ ДАВАТ ЗА ТОВА ДУ.ЕНЕ.

25

Анонимен

преди 9 години

Расиме - на Шипка, БЪЛГАРИ и РУСНАЦИ са разгромили твоите. Затова ли си толкова яростен антируснак.

24

Shark

преди 9 години

До 27. Не сме били турци и няма да бъдем никога! И не Русия ни размъти водата, Русия ни освободи и след Освобождението България е била водеща икономическа сила в Европа, защото е имала далновидни и най-вече родолюбиви политици. Водата ни размъти комунистическия СССР, който няма нищо общо с Царска Русия, чиито войници се жертваха за свободата ни. В момента пак правим грешка като вървим против Русия, губим пазари, губим и независимост. Ще съжаляваме, дано само не е късно и да се опомним. АМИН!!!

23

Анонимен

преди 9 години

Бурята с име "5-мата министри в конфликт със закона" отмина и червея изпълзя от дупката си да срича непознати за него патриотични слова.

22

Анонимен

преди 9 години

Земята на Ботев и Левски отново е робска земя......

21

Анонимен

преди 9 години

Земята на Ботев и Левски отново е робска земя......

20

Shark

преди 9 години

Героите от Шипка нямаше да си мръднат пръста, камо ли да се жертват, ако можеха някак да видят в каква *** ще се превърне България и какви национални предатели ще я управляват.

19

анонимен

преди 9 години

Избрано от коментарите:"***", "медуза", "продажник", "***", "нищожество", "клоун", "слузест плевел", "лицемер", ***..""предател"