81

???

преди 9 години

До кога Европа ще подкрепя този профашистки режим? Избива цивилно население, сваля цивилен самолет с 300 души на борда и това е нормално? И самите украинци скоро ще се осъзнаят и ще свалят тези палячовци. Те нагло лъжат но до кога. Техните митничари казаха, че камиониете се връщат празни, а Киев казва че изнасяли оборудване. Е много са нагли.

80

Анонимен

преди 9 години

Я да видим правилно ли съм разбрал: Украйна я чака федерализация. Не е това, което искат ония зад океана, но работата стана дебела.

79

koko

преди 9 години

HAHAHAHA...TIA OT ZAPADA CHUPIAT TQPOMERA....PUTIN BIL IZGUBIL KAZVAT NIAKOI...IZGUBI UKRAINE,A I NIE....KIEV SHTE IA KARAT NA DQRVA I KASHA....A OCHILATKOTO IM I PORKY PRESIDENTA SHTE GI DERAT JIVI NA MAIDANA......DA SE GOTVIAT BG S MUTRATA,KOIATO IDVA PAK NA VLAST......

78

Анонимен

преди 9 години

Путин води братоубийствена война в Украйна. С тази война той окончателно загуби Украйна, а заедно с това и войната.

77

Анонимен

преди 9 години

Путин им каза в прав текст,че ако има нови санкции против Русия,СПИРА вноса на техника и КОЛИ от ЕС,САЩ. Смятам че Германия този път ще пострада много.Та затова Меркел вече иска мир,защото загубите ще са милиарди.Пък и зиимама идва,а тя ще е без руска газ в ЕС.Колкото до Украйна-ми ИМА ли още такава държава.Знам, че вече има местности населени с руснаци и с разни там нации,включително и българи има и хохльовски фашисти......

76

Анонимен

преди 9 години

Опълченците трябва да разстрелват пленените украински войници. За престъпления срещу цивилно население. Особено артилеристите, танкистите и шофьорите на самоходни установки и боеприпаси. За пилотите няма нужда да споменавам.

75

пехотинец

преди 9 години

Днес май ще правят парад в Киев за техния национален празник.А познайте какъв е отговора на опълченците...Канят се да излагат конфискувана военна техника, и парад на пленените войници от украинската армия...Ще видим какво ще стане..

74

Анонимен

преди 9 години

Още след случката с изгорените в Одеса нямам никакви илюзии за това какво представлява хунтата в Киев и европейския съюз. Да си взимат правосекторните в европата да си ги хранят за да има кой да им изнасилва дъщерите. За регионите с руско население над 55% - независимост, федерализация и собствен избор, далеч от укропите. В момента Украинец е *** дума. За западноевропейците означава психопат, за всички останали - убиец на невинни. Поляците заслужават най - много правосекторни гастербайтери.

73

АХ

преди 9 години

Колко странно,изведнъж възгледите се промениха и палачинката се обърна.Когато Сърбия воюваше за запазване на своята историческа територия Косово,това било много грешно ,защото сърбите там били малцинство и трябвало мнозинството да има право на самоопределение и своя държава.А сега в Украйна мнозинството в южна Украйна няма никакво право и трябва да се запази целостта на държавата.Както се вижда ,всъщност в ЕС няма никакви принципи,никаква реална демокрация ,всичко е само финансови интереси.

72

Анонимен

преди 9 години

Германците ще загубят и тази война. Ега каръците..

71

проруска

преди 9 години

Кво стана със санкциите Меркел? Бият по-теб, а? Факта, че подкрепяш един убиец, говори много лошо за теб. Няма да има следващ мандат!

70

vanko84

преди 9 години

тая шваба нацистска комнадвана от американо афганистанското правителство.сега се очаква и нова берлинска стена,хайде терористката меркел какво чакаш,кукличка на конци си ти

69

мръ31

преди 9 години

баба Меркел - подчинена американска *** ,,,

68

Джонката

преди 9 години

бой по украинските фашисти ,, яко тепанье на убийците .

67

SS

преди 9 години

До 99Айде бе Меркел да не е без акъл. Поиграха си на санкции, видяха , че от тяхболи и сега ще търсят друго решение. Да не мислиш, че Европеските лидери си умирад да налагат санкции които имат и обратен ефект и да си подхвърлят сами диненета ***. В днешна Европа никой няма да търпи лишения щото някой си се прави на велик и при една лоша зима ще се разклати лотката и на Меркел и на Камаран и на Съркози

66

Анонимен

преди 9 години

"За нови санкции срещу Русия не се говори, отбеляза Меркел."Хе-хе,в началото на лятото се перчехте много, но... сигурно температурите в Германия са почнали да падат, а и след всяко лято идва... зима.

65

по здрави за бандера

преди 9 години

До Пламен ПетковТо опълченците вече за излаз на морето се бият .Мачкат здраво бандеровците и кефят. Само дето не могат да го прочетат това в Цензора бранниците. Просто не го пише там.

64

Пламен Петков

преди 9 години

До Брaнник"Фaкт е, че Iловaйск вече е Укрaински!"Факт е ,че си пълен ***.Твоите независими източници са близките ти по манталитет нацистки медии на укрите.Факт беше свалянето на самолета от Русия или от опълченците:сега мълчат като *** и бавят резултатите.Факт беше разгромяването на руска танкова колона:от следващия ден мълчат като ***.Фактът е един единствен:нацистката *** е отблъсната на 20км от Луганск,още две групировки са в котел и до дни ще б ъдат ликвидирани.

63

по здрави за бандера

преди 9 години

Крачи млад бандеровец в Лвов , нарамил автомата и напето охранява. Приближил се до него възрастен човек и му казва:- Момче дай да ти разгледам автомата.Дал му го бандеровеца.Поогледал го човека и му казал :-Виж сега момко,добър е автомата, но трябва само да му изпилиш мушката.-Що бе дядо , пита бандеровеца.А той:И аз като бях млад бях в СС дивизия Галичина и крачех като тебе , но после дойдоха русите и ми взеха автомата ,навряха ми го отзад и 20 пъти го заъартяха , така че пили момчето ми пили

62

SS

преди 9 години

ещеhttps://youtube/watch?v=o6iiwesYoxk