54

Анонимен

преди 9 години

Що не искаш от Бойко,Дянков и Деси от Дулуво да върнат парите където вземах от здравната каса

53

Анонимен

преди 9 години

стига сте краднали парите за здраве бе мошенци

52

Анонимен

преди 9 години

Ненков, нали именно твоите съпартийци Борисов и Дянков откраднаха 1.8 млрд от Здравната каса. Защо се правиш на ударен ?

51

АМ

преди 9 години

Кои пари, тея дето ги окрадохте ли??

50

до 60

преди 9 години

Къде прочете, че лекарите са дали клетва да бедни? В целия свят са богати.

49

До неразбрал

преди 9 години

Ти наистина си неразбрал, но май за всичко си неразбрал

48

слав

преди 9 години

Абе *** военен лекар и ти ли ще увеличаваш вноската , що не предложиш твоите военни колеги от ВМА и другите военни да се осигуряват за тяхна сметка . сЪЩОТО ДА ВАЖИ И ЗА МВР, съд , прокуратура , държавни служители др. които ги осигурява държавата.

47

Анонимен

преди 9 години

Абсолютно прав си,докторе. Парите не са толкова малко.Лошото е,че доста от българските лекари много се овълчиха и се превърнаха в търговци.И понеже знаят,че здравето не може да чака,когато проблемът с него е сериозен,те доят ли доят бедните хора,защото бързат и те да станат милионери,забравили за клетвата,която всички дават.Сериозен проблем,разбира се,са многото болници,където се разпиляват ненужно средства,а те реално ако са другаде,ще свършат повече и по-полезна работа.Нереформиран сектор е.

46

Абе,ти луд ли си

преди 9 години

на лъжливи приказки вече не. Поздрав то шараните

45

valq

преди 9 години

Tazi sistema trqbva da se zakrie , az osigurovki ne iskam da pla6tam za6toto nqma smisal ot tqx , toi mi govori za uveli4enie ...

44

Анонимен

преди 9 години

И тоя нагъл гербер има смелостта да говори за "дупка".По-голяма дупка от тази, на Дянков - здраве му кажи.

43

Анонимен

преди 9 години

Герберастът е закърмен първо да гепи, после да лъже и да се оправдава с комунистите.

42

Анонимен

преди 9 години

Да спрат кражбите и ще има достатъчно пари, лекари с джипове, офиси и секретарки...

41

Анонимен

преди 9 години

Добре угоен ***, браво - типичен представител на последователите на ГРОБ и Мутрата.Като нищо, ако се постарае още малко, може да замести успешно Фидосиевна.

40

Анонимен

преди 9 години

Махни си кривите очила.Колко беще резерва в края на боково-дянковото управление----3,5 млрд.Колко е след едногодишно управление на ореха-.-----8 млрд. и то без да гепи 2 млрд. от здравната каса.Да ви таковам у гербавите финансисти!

39

haha

преди 9 години

Говори ви финансист, който ръководеше одита на една от най-големите болници в България. "структуро-определяща". Бедна ви е фантазията за какви течове и разхищение на средства става от страна на доктори. От друга страна, с такива малки средства- толкова. Тъжно е , че на мен всеки месец здравните ми вноски са над 100 лв,, а като стане, отивам да се лекувам в чужбина.Без по-голям публичен ресурс от невнесени вноски,няма да стане нищо. Една елеметарна операция струва 10000лв.по разчети болници

38

Анонимен

преди 9 години

УВАЖАЕМИ ДОКТОРЕ, ПОМНИТЕ ЛИ, КОГАТО ДЯНКОВ ВДИГНА АКЦИЗА НА ЦИГАРИТЕ С 1 ЛЕВ И КАЗА, ЧЕ ТОЗИ ЛЕВ ОТИВА ДИРЕКТНО В ЗДРАВНАТАКАСА, ЗАЩОТО ПУШАЧИТЕ БОЛЕДУВАТ ПОВЕЧЕ И ЩЕ СИ ПЛАЩАТ ПОВЕЧЕ ЧРЕЗ АКЦИЗА. ТОВА БЕШЕ ПРЕДИ ТРИ ГОДИНИ.В БЪЛГАРИЯ ИМА 32 МИЛИОНА ПУШАЧИ- ПО ЕДНА КУТИЯ ДНЕВНО- 2 МИЛИОНА ВСЕКИ ДЕН В ЗДРАВНАТА КАСА. 3 ГОДИНИ ИМАТ 1095 ДНИ ПО 2 МИЛИОНА ДНЕВНО- 2190 МИЛИОНА, КОЕТО Е ДВА МИЛИАРДА И 900 МИЛИОНА -ПОТЪРСЕТЕ ГИ И ГИ ДОБАВЕТЕ КЪМ 1,5 МИЛИАРДА, КОИТО ДЯНКОВ ОТКРАДНА И ГОТОВО !

37

Sancho

преди 9 години

Поредният, който не говори как да бъдат събрани неплатените здравни вноски. Това, г-н министре, също ще увеличи средствата. Има начини неосигурените да заплащат, а не да им се опрощава използването на това, което другите са платили. А това, че ще има повече пари, няма да поправи тотално нарушената система на квалификация и продължаващо обучени, ще са нужни десетилетия.

36

Камил

преди 9 години

Вие и хората, които ви назначиха ни накараха и да пропушим!!!

35

Олигофрен

преди 9 години

Ненков, ти си ***!