18

pastoral

преди 9 години

сноудън, асандж, менинг ще останат в истор., като личности, които възпряха устрема на определ. кръгове водени от напълно параноични видения, да превърнат света в част от роман на оруел, а от хората-прозрачния поданик". въпреки масовото подслушване и следене не само в интернет, чрез ос и смартфони, престъпниците от ис са налице и даже си имат (нефедерална) държ. отделно от това аз не смятам за обидно това, че психопатите от "службите", които са държава в държавата могат да нарекат някого предател

17

ruseborn

преди 9 години

Не знам дали ще прочетеш това но знай че си един анонимен, нищожен никакавец, казано по селски, и такъв ще си умреш. Откъде имаш комп а и умение да пишеш ми е една истинска загатка. Но политически или социални разбирания, никс, Сигурно си си купил дипломата от някой т.н. университет някъде!

16

Патриот

преди 9 години

Да живеят американските дисиденти!

15

Любознателната

преди 9 години

Отдавна не бях чела толкова заинтригуваща статия!

14

Анонимен

преди 9 години

Живота на Сноудън в Москва и снимка на площад с развяващо се немско знаме. Тия май си пляскат снимките едно към гьотере.

13

хахо

преди 9 години

Аз пък искам голям хладилник , фризер, климатик , перална за 8кг ама я пускам празна , и миячна машина за чашите от кафето сутрин , и ТВ във ВСИЧКИ стай и т.н. докато докарам 150кинта на месец и после да мога да се оплаквам като всеки средно статистически жител на БГ....( Снолден фор евър)

12

БОКОЛИНЧО

преди 9 години

КЪДЕ Е БОКО МАЗНИЯ--ДАЙТЕ НЕЩО ЗА НЕГОВИЯ МАЗЕН,ПАРДОН-ТАЕН ЖИВОТ....

11

АТАКИСТ

преди 9 години

до 17Сине, аз искам да плащам толкова колкото съм изконсумирал. Изконсумирал съм предния месец 11 лева и 30 стотинки ток. Платил съм си ги! Нещо мъдро друго да кажеш?

10

Анонимен

преди 9 години

До АТАКИСТА Вие колко искате да плащате? Вместо да киснете във форума отиди да поработиш. Ако ти е много скъпо, почни сам да си го произвеждаш!

9

АТАКИСТ

преди 9 години

до 15 Синко, ако работиш моята работа, всеки ден ще се къпеш преди да излезеш от обекта. Така че на мен топла вода за къпане ми трябва само събота и неделя..когато почивам. Нещо друго да питаш във връзка с това как ти е ХИКС, че само 11 лева ток имам на месец лятото?

8

Анонимен

преди 9 години

как сте тъпири?

7

АТАКИСТ

преди 9 години

до 10Синко, 11.30 лева за ток за периода 10 ти юли 9-ти август имам. Искаш ли да ми ги платиш или сам да излизам да протестирам заради високите цени на електроенергията?

6

АТАКИСТ

преди 9 години

до 8Никой не обича хамериканските предатели, но най - ги обичат и тачат в Русия!Понял, брачед?!

5

Sumone

преди 9 години

В интерес на истината САЩ са способни да подготвят операция и да убият Сноудън, както си убиха и Кенеди, но просто нямат интерес в това, защото никой балък няма да се върже като заявят, че някой му имал зъб и го очистил. И така е по-добре, защото Сноудън може да бъде ужасно полезен на Русия и на всяка фракция, противопоставяща се на американските ***. Този път американчетата останават с пръст в уста.

4

Анонимен

преди 9 години

А руски каки дали оправя :) ? Нали Чапман му беше навита :) ? Или

3

АТАКИСТ

преди 9 години

до 3Добре, че се поправяш сам самичкият. Мамин сладък!

2

морския

преди 9 години

Не са казали, не са го убили! Явно така им е по-удобно! Малко са хората запознати с истината!

1

АТАКИСТ

преди 9 години

"Добрата новина за Сноудън е, че откакто се намира в Русия, сънародниците му изглежда са изгубили следите му и са безпомощни в опитите си да го открият."Тъпо! Сноудън е в Москва и се разхожда където си иска в града.По-скоро зад гърба му стои отряд на КГБ денонощно, че Путин да избие всички мераци на хамериканските *** да го очистят.