45

На кого му пука

преди 9 години

Дайте пари за БЪЛГАРСКИТЕ светини *** ,а как е вашето име не е важно

44

Анонимен

преди 9 години

Барека даже не е от Пловдив, а от малко градче Баня до Хисаря. Направете справка.

43

ХХХ

преди 9 години

Дайте ценоразписа де !

42

Анонимен

преди 9 години

Мерната единица за простотия е комунист.

41

акуд

преди 9 години

"Лидерски сблъсъци се задават в София и Пловдив за вота"миков vs Борисов да , ама барекооф vs Борисов ?????

40

Сашо

преди 9 години

Лидерски сблъсъци се задават в София и Пловдив за вотаВ столицата ще е Миков - Борисов, под тепетата: Борисов - Бареков. Само им вижте умствения капацитет на тези индивиди и ще разберете ЗАЩО България е НАЙ БЕДНАТА СТРАНА В ЕВРОПА,сори дами и господа, аз НИКОГА НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТЕЗИ ХОРА И ТЕХНИТЕ ПАРТИИ.

39

Анонимен

преди 9 години

Навсякъде на първо място ще бъде Бойко Борисов. На тоя клоун Бареков не знам дали останаха хора, които да му вярват. Особено в родния му град. Толкова много се е взел на сериозно и толкова много се излага, че не знам кой е този, който му вярва. А Миков пияницата, ще видим. Но червените бабички останаха малко, а и се топят непрекъснато, но Мая Костинбродска пак ще спретне един театър / в 12 без 5 / и докато се осъзнаят те изборите ще са минали. Впрочем комунистите нямат избор, без лъжа няма да ст

38

в

преди 9 години

вече изобщо не ме интересува нито вот нито политици,хората се самоубиват от мизерия,трагедии и бедствия сполетяват и без това бедните хора,а нашите държавници се канят на кокала,без да ги интересува хората в аспарухово,Мизия как и къде ще посрещнат зимата,кой ходи за риба,кой насам натам,НЯМА ДА ГЛАСУВАМ,идете да поработите и мизерувате като 90 % от българския народ,та да видите как се преживява и тогава ще говорим пак за управление от този или онзи,Бойко,Бареков,и други живеете в паралелен свят

37

ля ля

преди 9 години

не знам за какво толкова врява! подкупните се знаят хората които фалшифицират и те се знаят! който и да вземе властта - какво ще промени за добро - НЕ ЗНАМ!!! май май няма!! и бареков - какъв лидер е този ***?НЯМА ЛИДЕРИ В БЪЛГАРИЯ!!! колкото и да не ми се иска да го казвам само Доган е такъв и то с жертването на цялата ни любима страна!ЖАЛКО ЧЕ СЕ ПРОДАВАТЕ ЛЕСНО!!!

36

ФЕС

преди 9 години

Щях да остана изненадан, ако под статията нямаше коментар за ДПС, при положение, че не става дума за нея! А да сравняваш ДПС с радикален ислям, все едно поп да пее от минарето!ХАХАХА... простият народ си е *** - дори когато няма избори.

35

Анонимен

преди 9 години

Боко -лъжеца , срещу миковчето- мошеника. Боко - тиквата срещу бюрека и ***. Все отбор мекерета.

34

Анонимен

преди 9 години

Червения *** вече се обезличи. Никой не го взима на сериозно. Да сравняваш Бареков с Б.Борисов е все едно да мериш височината на бор с храстче. Естествено храстчето е наркомана Бареков. А за Мишето пияндето да говориш, че е лидер и просто оксиморон.

33

Анонимен

преди 9 години

Ako izborite mogeha da promenqt nesto stqha da gi zabranqt sas zakon

32

СЕЛЯНКА

преди 9 години

Бареков не знае ли ,че раждала мома се жени през девет села та чак в десето ,там никой не знае какъв мал е.

31

Анонимен

преди 9 години

Бареков в Пловдив ? В този град всички го знаят какъв *** е !

30

Анонимен

преди 9 години

Дреме ми на дедовия.БЪЛГАРИ, ДАВАЙТЕ ДА СЕ ОБЕДИНЯВАМЕ И ДА ИЗМИТАМЕ ДПС, МАФИОТА ОТ САРАИТЕ И ДЕБЕЛОТО МУ ОТРОЧЕ. ГЛАСУВАЙТЕ - ИЗБОРЪТ Е ТРУДЕН НО ДПС СА ТРОЯНСКИЯ КОН НА РАДИКАЛНИЯ ИСЛЯМ В БЪЛГАРИЯ. ГЛАСУВАЙТЕ

29

Анонимен

преди 9 години

Че има много прости *** е вярно, не са само червени, има и много герберски псувачи.

28

Анонимен

преди 9 години

Комунисти вън от Пловдив!!!

27

Суека

преди 9 години

И това е интересно на медиите и пишат за това все едно е жизнено важна новина за този поробен български народ . ЕНИЧАРИ срещу ЕНИЧАРИ марионетки ще правят цирк "ИЗБОРИ" за пред овцете и това вие медиите го изкарвате едва ли не ,че всичко е "ЧЕСТНО" и от нас зависело ... не на мене тия над 20 години съм и виждам ,че всичко е 1 ФАРС в България и няма българи управляващи а само агентури и други *** ! Хора ако искате България да възкръсне излезте и ударете по масата и ЛУСТРАЦИЯ до дупка !

26

Генчев

преди 9 години

Бареков има какво да каже на Борисов, но той едва ли има куража да се изложи публично.