74

зико

преди 9 години

Вие там отивате , но ние мислим от там да се върнем.

73

Анонимен

преди 9 години

Путин се явява като плацебо на страдащи от комплекси за малоценност нещастници.

72

Анонимен

преди 9 години

Под прикритието "хуманитарна помощ" Путин излрати военни транспортни камиони на разположение на руските терористи в Украйна.

71

Бай Григор

преди 9 години

Голямо реване пада обаче ..... чакалите си лаят ,конвоят си върви ! Сцепете се от яд ,че не можете да му пръднете на Путин на оная работа ! Както е видно от досега ставащото ,каквото поиска Русия си го прави ! Защо ли ? Отговорете си сами?

70

Анонимен

преди 9 години

Този конвой пренася оръжие за сепаратистите за да продължи войната Украйна незабавно трябва да го атакува от въздуха и да го унищожи .....

69

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 82Да, може да е така, но колко от работещите в ДОБРАТА ЕВРОПА успяват с труда си за 1 или 2 или 3 години да си купят нова кола, а тези, които ходиха преди в КОМИ повечето се връщаха тук с чисто нови лади. Второ, защо ходят сега хората да работят в чужбина. Отговора е: ЗАЩОТО ТУК БЯХА УНИЩОЖЕНИ ЗАРАДИ СЪЩИЯТ Е.С. ХИЛЯДИ ЗАВОДИ.

68

Анонимен

преди 9 години

ДА СЪС СИГОРНОСТ СМЕ В ПЪТИ ПО-ДОБРЕ ,КАКТО И ДЕЦАТА НИ ,КОИТО ЖИВЕЯТ В ЕВРОПА,ЗАЩОТО ЖИВЕЯТ КАТО БЕЛИ ХОРА А НЕ КАКТО ПРЕДИ ,КОГАТО МЪЖЕТЕ НИ ХОДЕХА КАТО ДЪРВАРИ В СИБИР И ДОКАТО СПЕЧЕЛЯТ И СЕ ЗАТРИЯТ !ПИТАМ СЕ ,ЗАЩО НАШИТЕ РУСОФИЛИ НЕ ОТИДАТ ЗА ЖИВЕЯТ В МОСКВА А ВСИЧКИ БЯГАТ НА ЗАПАД ?

67

Анонимен

преди 9 години

И ще цъвнат и завържат украинците като влязат в ЕС и НАТО.Също като нас,я колко сме горди ,че чистим тоалетни в ЕС и мием чинии.А някой по образовани българчета им разрешават и да просят в Брюксел.Всъщност украинците си разсипаха държавата,сега и в САЩ да ги приемат,няма да ги броят даже като американски щат.И бомби чувам нямат вече.Запада е свикнвал да взема не да дава.А украинките са хубави и евтини.....е там са първи.Тоя Яценюк жена ли е ...? става за турските шофьори...

66

Анонимен

преди 9 години

аре стиа с тоя путин че ми се досира

65

Анонимен

преди 9 години

До НароденНЕ УКРАИНЦИТЕ СЕ ИЗБИВАТ САМИ АМИ ФАШИСТА ПУТИН ГИ ТРЕПЕ И СИ ВЛИЗА И ИЗЛИЗА ОТ УКРАЙНА СЯКАШ СИ Е В РУСИЯ ! ЕТО ОТ КЪДЕ ИДВА НАГЛОСТТА НА НАШИТЕ КОМУНИСТИ .КОПИЕ СА ПО ГЪОНСУРАТЛЪК И ЖАЖДАТА ЗА ВЛАСТ НА ПУТИН !

64

Анонимен

преди 9 години

НАИСТИНА ТОЗИ ПУТИН Е ФАШИСТ ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ. ТОЙ ЩЕ КАЖЕ КОЕ Е ПРИЕМЛИВО И КОЕ НЕ ЗА НАХЛУВАНЕТО НА ЧУЖДА ТЕРИТОРИЯ. ТОЗИ СЕ ИЗКАЗВА СЯКАЙШ УКРАЙНА СИ Е НЕГОВА И ЩЕ ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА. С ТОЗИ ЩИЗОФРЕНИК НАИСТИНА ЩЕ СЕ ЗАПАЛИ НОВА СВЕТОВНА ВОЙНА......НАИСТИНА ЩЕ РАЗГНЕВИ ГОСПОД !

63

Анонимен

преди 9 години

До неновТози *** народ .....те опсвободи 2 пъти. Сега щеше да си с фес мръснико или в газовата камера. Този *** народ е дал на света уникални литературни произведения и автори признати от цял свят. Този *** народ се опълчи на юдеомасонската *** и за разлика от сащ където всеки има 50000 дол. дълг, руснаците имат едва по1200 на човек. Нека да са прости. *** като тебе са за затвора. Предатели на християнството.......ако не е русия нма да има православие бе *** долен.

62

ненов

преди 9 години

Тука да няма някаква фен група на Путин този велик човек.Руснаците още от средновековието си се славят като *** народ ,ама ние си ги обичаме"най се доближавали до нас".Не ми вярваш ли я виж постовете по-надолу

61

Народен

преди 9 години

Тези украински фашисти не се траят повече ! С неистова жестокост изтребват населението на Източна Украйна, а " цивилизованата " Европа и върлите защитници на демокрацията - САЩ аплодират. Перверзията на американските управници, които с милиони долари подкрепят хунтата, стана очевадна.

60

Анонимен

преди 9 години

Яценюк не е зле да си припомни съдбата на един герой,който се казваше Джохар Дудаев,и бе убит при условие ,че Русия беше с по слаби ПОЛИТИЧЕСКИ позиции тогава!

59

realist

преди 9 години

na pytin my triabvat oshte 2 mandata i rysia shte si se varne na svetovnata scena s bym i triasak

58

Анонимен

преди 9 години

***-н шени джеда пирши шевеци

57

кеф

преди 9 години

Елементарно е бе хора еб*ш и хвърляш кой днешно време уважаващ се себе си мъж търси любов . Елементарно е все едно отиваш на изискан ресторант , поръчваш си деликатеса консумираш , плащаш и си заминаваш доволен . без на другия ден да ти мрънкат *скъпи свърши ми френския парфюм трябва да ми купиш нов или да те обвиняват за щяло и нещяло , Жени за лесни пари в този капитализам навсякъде .

56

Таня

преди 9 години

Отивали в Европа, Украйна отивала в Европа... Защо не попитат хърватите, от една година са в ЕС, а вече и те изпищяха. Това не е съюз, бе хора, това е геноцид за населението. ЕС го превъзнасят не повече от 1 % от народите, членуващи в тази загробваща секта, и това са политици, олигарси и бизнесмени, близки до политиците и олигарсите. Путин винаги ще им е трън в очите, защото винаги е поне 2 крачки пред тях.

55

коко

преди 9 години

Яценюк може само да изпусне газ върху органа на Путин.