5

У-Ван

преди 9 години

Не - ти си много зле! Теорията за алкалната среда, веганството, вегетарианството и т.н. е лъжа - тенденциозна т.е. тези които я промотират много добре знаят че не е истина, тук изключвам папагалите като гореспоменатата докторка. Тук се преследват други цели които ако ти кажа трудно ще ми повярваш, но прекия резултат от т.н. алкално хранене е отслабване на тялото, много лошо храносмилане, умствена мъгла, отслабване на имунната система и съпротивителните сили на организма.

4

ИСтинаТА

преди 9 години

У - ВАН мн си зле,вземи малко прочети материяли и не ми пиши глупости за киселинните среди,че убивали патогените ,,ала бала,точно обратно,кавал,точно Киселинната среда води до рак и доста заболявания,но нямам намерение да ти обяснявам,,Алкалната среда е мн важно,PH на средата е наи-важният фактор,който е интелектуален и умен,знае.

3

У-Ван

преди 9 години

Глупости, колкото по-силна е стомашната киселина толкова по-добре се усвоява храната и се извличат минералите. Хиените иват много силна стомашна киселина и смилат и костите и имат едно от най-хранителните кърми. За да имате силна стомашна киселина трябва да се яде достатъчно сол - морска, сирене и други ферментирали храни, месо, кафе. Когато средатав организма не е кисела в него лесно проникват патогени, киселините убиват патогените.

2

хе хе!

преди 9 години

Тази не е добре! Аз ручам това рибе по 30 лева килоъо всеки ден! Що не ходиш да се переш некаде!?

1

Анонимен

преди 9 години

няма проблем ние сме намалили даже и бюджета