31

Въле Въля

преди 9 години

Следващия ще го разфасоват пред камерите

30

Peppi

преди 9 години

После ка да не си расист!?

29

Анонимен

преди 9 години

Дрогирани *** + един тир с оръжие = група ислямисти

28

Попа с картечницата

преди 9 години

На ви сега една толерантност към мюсюлманите.Като ви режат кратуните не се оплаквайте а си берете плодовете на това което сте си посадили сами *** продажници.

27

ODESSA

преди 9 години

Тапир, пълен аутсайдер си, носил съм 5 години френска униформа, ти ли съдиш българите

26

умник Гюро

преди 9 години

Е па що дирят тези чужденци в Алепо?

25

Един

преди 9 години

До ЕднаОвча майко, когато руснаците режеха пипалата на уахабитската хидра, милите нащипани американски девици се подхилваха. Сега палачинката се обърна... отново...Който храни тези безмозъчни *** да им сърба попарата!P.S. Не чух американосите да кажат нещо за убитите руски и италиански журналисти в Новорусия. Не чух американските наглеци да казват нещо за изчезналия(най-вероятно вече мъртъв) преди две седмици руски журналист, отново в Новоросия. Журналистът не трябва да се пипа!

24

----------

преди 9 години

Това не е религия а Секта за мен.

23

Анонимен

преди 9 години

До Една Русия помага,как да не помага Путин помага на Асад както може А Асад се бие срещу тия ислямисти Да не говорим,че ислямистите ги е най-страх от руските оръжия ,а не от американските Е скоро са доставили на Ирак модернизиран вариант на ТОС "Буратино" и исмямистите веднагически са почнали да дават награда специално за унижтожаване или пленяване на тия установки. Пък и най-голямата им въздушна заплаха е СУ 25 ,не американските бомбандировки

22

до ощипаната

преди 9 години

До ЕднаА кой обучаваше, въоръжаваше и изпращаше чеченските ислямисти срещу Русия? Америка! Кой им даваше политическо убежище? Англия и Америка! Е как сега не ги е срам (и теб също) да искат сътрудничество от Русия? След като изпращаха и финансираха същите главорези в Русия?

21

Анонимен

преди 9 години

Някой мюсюлмански президент осъди ли убийството на журналиста?

20

търсиха си го!

преди 9 години

Мюсюлманите са прави да се защитават. След като евреите и американците са ги поробили и поругават ислямската им вяра много ясно, че ще се борят за свободата и независимостта си. Дори са постъпили доста хуманно с американеца. В Афганистан са одирали живи заловените руски войници и са рязали части от тялото им. А това е ставало дори с одобрението на ЦРУ и американските съветници. А сега американеца го заколиха бързо без да се мъчи много. Те са корави пичове. С тях по-добре да не се занимаваме.

19

Една

преди 9 години

Tака! Сега руснаците и кремълския лилипут да не се правят на ощипани девици подсмихвайки се доволно за заколения американец, а да си обединът усилията със САЩ и заедо да смачкат мюсулманкото чудовище ИДИЛ!

18

sallaadin

преди 9 години

Преди време носих българска военна униформа на едно място, дето местното население не говореше български и не беше християнско, НО малко преди да се прибера у дома, един българин християнин ме обра, не само мен и другите момчета, е после го съдиха, лежа и т.н., ама гневът ми си остана. Изводите и обобщенията оставям на коментиращите.

17

Иван

преди 9 години

Илия ти си дезинфо агент, истинския сблъсък ще е между ционизма и исляма ти лъжлив к*чи син.

16

Абе защо

преди 9 години

Абе защо Русия и САЩ не се обединят както през Втората Световна Война и да им набият канчетата на тези ислямисти!!!

15

Хонорик

преди 9 години

Апелирам към всички християни да се изтеглят да живеят в нормални страни,където няма крайни ислямисти,желаещи да ги изколят като овце.Всякакви журналисти,дипломати,цивилни граждани и т.н. трябва да напуснат подобни места незабавно и тогава да вземат едно от двете решения:или оставят воюващите да се избиват и разбират помежду си;или нареждат на ИД да се предадат,а ако откажат-да ги изтребят до крак.

14

Хонорик

преди 9 години

Добре бе,искам да попитам журналистите и чужденците-какво правят във военна зона?Представяте ли си ако през Втората световна война имаше телевизия и журналисти бяха отишли в нацистките концлагери,сигурно и тях щяха да ги избият.И какво толкова има да се показва от една война?Вместо да се дават каквито и да е кадри-да ги сриват тези *** със земята и да се приключва!

13

Анонимен

преди 9 години

БАСИ ЦИРКОВЕТЕ,НЯМА ТАКЪВ СВЕТОВЕН ТЕАТЪР,ПРИ ТОВА ОБИЛНО ПОДПЛАТЕН СЪС КРЪВТА НА ЧОВЕЦИТЕ,ГОСПОДИ КОЛКО СА ГЛУПАВИ ХОРАТА,КАК ХВАЩАТ ОРЪЖИЕ ЗАРАДИ БОЛНИТЕ МЕРАЦИ НА РАЗНИ ИЗВРАТЕНЯЦИ КОИТО ПАЛЯТ ВОЙНИ И ЗАРАЗА ПО ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА,ИГРАЯТ СИ НА РЕЛИГИИ И ЛЕДЕНИ КОФИ,ГОСПОДИ КОЛКО СА ГЛУПАВИ ХОРАТА.ВИЖТЕ ЛОГОТО НА ООН,НЯКОЙ Е ВЗЕЛ ЗЕМЯТА НА МУЖКА

12

Анонимен

преди 9 години

той на снимката доста мускул има