265

marko

преди 9 години

Преди 5 дни се върнах от гр.Казан и мога да кажа че в магазините има каквото си помислиш.Тая чешка ку*ва да не снима само един рафт и да лъже хората.Може да са зареждали в тоя момент,в Белгия съм попадал на празни рафтове,но хората махаха продуктите с изтекъл срок за да сложат други.Това значе ли и те умират от глад.Да си отива в,,на едну мали върхичкуу,комар прца мухичку,,.Демек в Чехия.

264

Шопенко

преди 9 години

До цитат344 какви 550 RUB за 250 гр. ваууу. *** в ОКей 259 RUB за КГ говядина охлажденная /лопатк ана кости/, ако искаш без кост , а чисто шейная часть е 299 RUB. И кво излиза 6 евро Ай стига си бръщолевил или бегай у Чешко

263

Питер

преди 9 години

До Разбира се.пастата за зъби SPLAT ли беше или някоя"реномирана западна", че в България си мислят като е чужда марката значи е истинска )) Пият туборг, Старопрамен, хайникен..Авеее ей Старопрамен се пие в Чехия и после сравни с "нашата"

262

Питер

преди 9 години

До РоманРоман обясни им малко на дървените глави как е. Тук цял ден се стискат с една баничка, че да има пари за цигари и кафенце, а вечерта да пият по бира.

261

Питер

преди 9 години

До АнонименВсички магазини ? :)) Русия изглежда е един голям паркинг.Не бе Анонимен.. естествено не пред всички магазини Говорим за веригите, а и там не е като у нас да има бакалийки, магазинчета, гаражчета и подобни както е у нас . Излишаш от метростанцията и там ти са търговските центрове. Има абсолютно всичко , не губиш време /което наистина е много ценно/, пазариш удобно и се прибираш щото там я няма фразата "да убия малко време" Има паркинг и за 15 000 автомобила Представяш ли си го )))

260

Роман

преди 9 години

Ха-ха-ха!!!!! Живу в Екатеринбурге, у нас полки в магазинах от еды ломятся!!!!!

259

Анонимен

преди 9 години

Тая снимка трябваше да е от Бобовдол. С един руски вестник, за да се вижда датата. Тогава освен празни щандове щеше да има и опашка от гладни, а можеше и някой бой за месо да снимат. И понеже в Бобовдол времето е спряло около 1990, то снимковите материали щяха да изглеждат доста по-достоверно.

258

Моше Шорос

преди 9 години

Дано тази криза с Русия продължи по-дълго,НПО-тата добри пари плащат за тролене,вече събрах за операция за смяна на пола.Путин ***!

257

Анонимен

преди 9 години

Тоя на снимката с това яке сигурно е сниман в Русия това лято.аххаха...или тази зима по-скоро

256

Разбира се.

преди 9 години

До 331Да. Четири рулона Zeva+ (зелена 4 слойна). А - щях да пропусна - и 1 зъбна паста взех. Други въпроси?

255

до 329

преди 9 години

А купи ли си тоалетна хартия, че с цялото това изобилие ......

254

Анонимен

преди 9 години

Пълни глупости! Бях в Саратов , преди 3 дни се прибрах и всичко си е нормално.Всичко си има по магазините! Който има възможност да пътува може сам да се убеди.Съжалявам, че не направих снимки в магазините просто не съм си мислела, че ще има *** които си мислят, че руснаците умират от глад.

253

Глупости

преди 9 години

Вчера бях в магазина (в РФ), имаше всичко. Купих моркови, лук, кашкавал, кремвирши, йогурт, домати и краставици (само доматите бяха турски), един цял шпеков салам, 4 сладоледа и един малък пъпеш. И два хляба. Та - не гладуваме и се хилим на тези истории, измислени от нашите журналисти докато си седят сутрин в ***

252

zdgbv

преди 9 години

Рашките да пукат от глад или да пият нафта и газ!!! И да продължават със санкциите....че иначе високомерието бяга!!

251

Анонимен

преди 9 години

Бла, бла, бла ... поредната лъжа - партенка от Днес БГ!Намерили някой супермаркет заврян в най-затънтения край на Русия и вече правят генерални изводи...В същото време на други места показват пълни лавици в други магазини.Всъщност, изпълнението на новите договори с новите доставчици от Латинска Америка започва в края на Септември. Нека стане Октомври, пък тогава да видим ще има ли месо или няма да има

250

Анонимен

преди 9 години

И какво показахте с тая снимка? Че в некои затънтен руски край в Сибир не обичат кетчуп и лютеница?

249

Анонимен

преди 9 години

На мен ми е чудно как всички български медии като почнем с ДНЕС, минем през НОВА, Дневник и т.н изведнъж вкупом започнаха да отразяват дословно думите на някои си руски блогър..хаха - сигурно на това се вика свободни и независими медии..аххаах

248

Анонимен

преди 9 години

Започвам да се убеждавам в истината за нашите медии - еднотипни новини като по шаблон с цитати на блогъри, "независими" анализатори и разни центрове и тинк-танкове, общото между които е внушенията, които се опитват да правят...това е вече всеки ден и се набива много на очи!

247

анонимен

преди 9 години

Това да не щанд от Карфур в България?

246

ЕДИН БЪЛГАРИН

преди 9 години

НЯМА НИЩО ВЯРНОв това, което казва тази блогерка.Явно тя е "на ясла" на някоя американска или западноевропейска русофобска институция.Преди 2 дни се върнах от Русия.Всичко си е по старому, абсолютно никаква промяна няма.Бях освен в Москва, но също и във Волгоград, Астрахан, Кубан иБостов на Дон. От изобилие свят да ти се завие.Ние сме за оплакване тука в България.