10

скептик

преди 9 години

любовта е измислица на обществото която характеризира фактора привързаност, привързаноста идва от налагане на обществени норми на държание , съпрузите се женят пред свидетели за да имат срам после ако някой от тях изневери, хората си "обичат" децата си (въпреки че като гледам как ги оставят в детските градини с кеф се отървават от трудностите на гледането на едно дете) защото обществото е наложило такава норма, всички сме гладни за одобрението на обществото това е основното което движи социума

9

totila

преди 9 години

До Гневен българинЕвреите може всякакви да ги наричате, но даже и за моя изненада Последният им Протест , 10 000 на Центъра на Ню Йорк в подрепа и солидарност с Палестинците, демек против войната. Няма такова нещо като любов към война и омраза и насилие, това е его и е породено от мозъка , не от сърцето! ! !

8

дедо Ташунко

преди 9 години

Г-н Попов, поздравявам Ви за тези снимки! Чудесна публикация.

7

Анонимен

преди 9 години

хубави и трогателни снимки, но текстът към тях е много банален и дразнещ

6

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 9Аз пък не мога да разбера ти някакъв по-особен плювалник ли си или обикновен поплювко.

5

Хм

преди 9 години

до Александър Попов.Саше, сърдечни благодарности. Бъди здрав и много щастлив.

4

Анонимен

преди 9 години

Най-хубавите неща на този свят са безплатни, но ... хората си мислят че могат да ги купят с пари.

3

Анонимен

преди 9 години

Браво, Саше! Чудесни са! Ти си бил добричък!

2

Анонимен

преди 9 години

Разбира се, че любовта е най-силното нещо на Земята. Любовта към парите, властта, контрола над ресурси... Тази любов е силна. Ако другата любов, дето много хора си мислят първосигнално за нея, като чуят самата дума, беше по-силна, нямаше да живеем в тази ***, която наричаме свят. Свят, изпълнен и попит с омраза, разделение, арогантност, алчност. Това е реалността. А самата реалност е отражение на хората. Затова не съм съгласен, че сме забравили да бъдем хора. Ние винаги сме били хора.

1

Герги

преди 9 години

Няма нищо по-лошо от войната, дано не ме разбирате, какво искам да кажа .