134

Анонимен

преди 9 години

то небили БТР-и а КАМАЗ-и

133

Анонимен

преди 9 години

Оф Мале, заловили руски БТР-и. Те не могат своите да опазят...

132

Веско

преди 9 години

До onzНищо не каза. Ти как мислиш се проектира подводница? Всеки път от закона на Архимед :)

131

Анонимен

преди 9 години

За БРДМ казвате, а за стоте заловени руски месно - зеленчукови консерви ,,Красной перец'' не казвате! Срамота!

130

АНАЛИЗАТОР

преди 9 години

***, ***, невероятно си упорита! Продължаваш да ни заливаш с простотиите на бандеровците! К,ви БМД-2 , к,ви войници! Ами украсите така добре снабдяват опълченците, че те в скоро време ще почнат да продават оръжие по света! Защо тябва да си доставят оръжие от Русия, след като такова им се доставя на място от бандеровците! Я се стегни малко, започни да пишеш по-сериозни неща или ти си от отдела на жълтата преса при дир-ничетата?

129

shogun

преди 9 години

Poroshenko e redno za parada da pokani chasti ot Italiq,IAPONIIA i GERMANIIA,Wodesht blok na parada triabwa da e bloka na BANDEROWCITE

128

ес юбералес

преди 9 години

Тези машини са част от бронетанковата хуманитарна колона, която НВ ВВ Путин изпрати на украинския народ.

127

Наблюдател

преди 9 години

Идва парада, все пак победи трябва да имат укрите ( *** ) :)) Иначе какъв парад на победата ще е това, срам, срам... В Иловайск все още батальоните Донбас ,Шахтьорск с подкрепелния от Азов и Днепър не могат да напреднат и зациклиха яко, а уж са най най най великите им фашистки части :)))

126

Хм

преди 9 години

инфо има в http :// republic. com. ua/Украински журналист - Леонид Швец по молба на украинските военни, го е публикувал във Фейсбук.Само това успях да издиря. Книжката била за обикновено МПС, не за танк :). Номерът на БНД-то на други снимки в нет-а е замазан с боя. http ://pravda.ua/ rus/ news/ 2014/08/21/ 7035407/Извън украинските медии снимки не намерих.

125

Башар ал Асад

преди 9 години

заловили сте ми мушмулите ха ха ха ха

124

Хм

преди 9 години

До onz 157Бях "куфар", не "кемаф". И не съм чувал за книжка за танк, нито съм виждал. И кемафите от Асеновград не са споменавали да имат. А тръгнеш ли да нападаш чужда държава като диверсант, няма да си вземеш "документацията", за да не те разкрият.

123

Хм

преди 9 години

"В едната имаше цялостна документация за тях - разрешително за правоуправление и военни документи", каза Лисенко."Мали-и-и-и, в казармата съм карал танка без книжка!!! Много съм застрелям. Ще се самоглобя и ще даря глобата на КАТ.

122

Анонимен

преди 9 години

Евреите във форума пак пишат. Пишат с цел дезинформация.На Израел сега им е кофти, че САЩ играят вече нещо двойна игра и започнаха да се усещат как Израел лъже за да постигне целите си... и сега евреите постоянно пишат как САЩ са им виновни.Да, САЩ са им виновни на евреите, че САЩ хвърлят бомби в момента над създадената от Израел държава наречена ИДИЛ.Евреите подхлъзнаха в началото САЩ. САЩ си мислиха, че в лицето на Израел имат надежден партньор за разузнаване в Близкия Изток. Объркали са.

121

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"Ха..ха такова звено няма със сигурност, тези са уникални ***, след реформите в руската армия има вече само "бригади"! Дивзиите изчезнаха като единица.."Мислиш ли, че някой военен и то от страна съседна на Рашия и то с голямо рашистко население няма да е запознат какво има и какво няма в Рашия и какво е изчезнало.Всички чакат от тебе, ти да им кажеш какво има и какво няма.

120

Анонимен

преди 9 години

"""Псковската десантна дивизия в Русия"""Ха..ха такова звено няма със сигурност, тези са уникални ***, след реформите в руската армия има вече само "бригади"! Дивзиите изчезнаха като единица..

119

Анонимен

преди 9 години

На 20-ти Август в небето над Луганската Народна Република са унищожени два вражески хеликоптера Ми-24. Плюс един Су-25.-----------------------------Dai dokazatelstva (bez montazi kacheni na YouTube )

118

sallaadin

преди 9 години

"Една лъжа сто пъти поторена става истина": Йозеф Гьобелс. А кое е лъжа и кое истина, скромното ми мнение е, че тук пишещите няма как да знаят, щото не са очевидци на събитията които коментират, а четат статии, които са плод на пропагандата на едната или другата страна. Т.е. мненията са плод на лични пристрастия, а какава е Истината ще видят тези които я доживеят.

117

Леле че народ

преди 9 години

Ахахахахахахахаха А моля ви се украинската армия го е заловила този БТР и на него е имало щамповано Пратено от ВВП Даже за автентичност и щампования му подпис ще е там и печат на Русия

116

гошо тъпото

преди 9 години

интересно , машините са имали всички документи сигурно са тръгнали към нотариус да ги продават.

115

Анонимен

преди 9 години

Ако украинските правителствени сили бяха заловили наистина машините, за които говорят и те бяха руски военни машини, досега да бяха пуснали всякакъв снимков материал. Писна ми от пропаганда. Дайте факти. Стига приказки!