161

Деси

преди 9 години

леле как се гледат като на боксов ринг

160

Имани

преди 9 години

Сега старите и новите велики сили, вэаимно иэпробват границите на своето търпение, опитвайки се да наложат собстевена ВЕРСИЯ на ГЛОБАЛНИТЕ правила, експериментирайки един с друг, чреэ посредници - който, естествено, са други малки държави и народи!!!

159

333

преди 9 години

РУСКАТА И АМЕРИКАНСКАТА *** СА ЕДНАКВО ВРЕДНИ ЗА СВЕТА. СЪЩОТО СЕ ОТНАСЯ ЗА МОСЕЛЕМИТЕ, ГЪРЦИТЕ, ЕВРЕИТЕ И АРМЕНЦИТЕ. ТОЧКА.

158

Анонимен

преди 9 години

Втората снимка е лудницата!!! :D. Всички са готини, де!

157

Анонимен

преди 9 години

Русия и Германия винаги са били в добри отношения. САЩ успяха през втората световна да ги скарат, иначе нямаше как да победят. Сега се опитват САЩ отново да ги скарат, че да влезнат в украинския конфликт. Както Путин, така и Меркел възприемат отсрещния на сериозно и си имат взаимното уважение. Путин е немски възпитаник! Нека не го забравяме. Просто Европа трябва повече да си укрепи позициите, вместо да слушка САЩ. И Меркел е започнала точно това да прави!

156

Анонимен

преди 9 години

Тоя бабет, докато го пусне менопаузата ша затрие Европата. Язък, че от нашите земи сме дали такова хубаво име на тоя континент!Да се извади поука и жени в перманентна менопауза да не се допускат на ръководни длъжности!

155

дедо Ташунко

преди 9 години

до 218. Господине(госпожо), мисля си, че върху Вашите рамене стои кратуна. Г-жа Василева пише на високо ниво външнополитическите си коментари, както и по други теми. САЩ се мъчат да вкарат ЕО във локална война с Русия, което г-жа Меркел няма да допусне, докато е на власт. Тя гледа само как да отбие топката и да смекчи ситуацията. Г-жа Василева е допуснала малка грешка. Щайнмайер никога не е бил канцлер-кандидат. Такъв беше за изборите на 22.09.2013 г. Пер Щайнбрюк. Това не е чак толкова важно.

154

Анонимен

преди 9 години

Меркел изпълнява политиката на Лондон, през Вашингтон!Все пак да не забравяме, че Германия след всв е окупирана страна! За разлика от другите окупирани страни , след изтеглянето на един от победителите от всв, се изтегляха и другите. Това с Германия не се и няма да се случи! След унищожаването на буржоазията( средната класа), властта на елита(аристокрацията) ни върна в ранното средновековие. С тая разлика, че вместо газена лампа има ел. Лампа.

153

Акъл море

преди 9 години

Пак лъжеш ***! Меркел не води германска политика срямо Русия,а американска.А тя е конфронтация между Европа и Русия.Надявам се че разкритията ми няма да попречат да си получиш стотинките за кифла от Макдоналдс!

152

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 203И аз обичам телешко варено.

151

Румбо

преди 9 години

Германия и Русия-това са факторите в Европа,другите са статисти!

150

хладнокръвно

преди 9 години

До честито момчета!Ето кой извършва геноцид по тези земи в 21 век и се радва като идиотче на играчките за убийство.... А проливането на ксръв си е полезно винаги, нали червен гадняр?!?!

149

ЕВРОСКЕПТИК

преди 9 години

Май че, ще си дойдем на думата! "Дойчланд юбер алес"! Меркел валидира мечтата за реванш, иначе никога не би признала фашистки режим, като този в Украйна! В Луганск училище строено преди втората световна война и оцеляло, тези дни е било унищожено от украсите!Меркел доказва, че нищо не е забравено и амбициите си остават същите! Само, че са минали 70 години! Никой не се учи от историята, тя трябва да стане част от художествената литература, просто е излишна като основа за мъдрост на човечеството!

148

petko76

преди 9 години

До до onzПАК НЯМАШ НИКАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА В ТВОЯ ПОДКРЕПА И ГЛЕДАМ СИ СМЕНИЛ ЛИНКА С ТОЯ bau- МНОГО ТЪПО И ЕЛЕМЕНТАРНО ПРАЗНОДУМЕЦО

147

прусиярусия

преди 9 години

Като близнаци са двамцата.

146

bau

преди 9 години

Хаха, как са изпълзели рано от зарана руските ***..ама няма как, работното им време започна, трябва да се трупат копейки с всеки пост! Всеки пост - гвоздей в ковчега на империализма! Венсеремус, другари! Да*ба ваща майка продадена :D

145

Бостан

преди 9 години

Ей най-после ги захраниха *** *** с някакъв материал.Сега два дена има да ядат *** срещу Русия,измислена снимка от друг *** и продажните медии веднага я раздуват е дейте още снимки де, дайте и видео.Руснаците живи да ги оплачеш,парите в тях,газа в тях,нефта и той,златото и то,о боже колко *** мъка има на този свят

144

Анонимен

преди 9 години

Добре че Путин не взема на сериозно простотиите на западняците и досега да ги е помел. А на германците още им държи влагата от ВСВ.

143

любезно отказал

преди 9 години

Ако върне Крим, баба Ангела предложила на Путин да му подари Румъния, и като безплатен бонус, България. Но Путин любезно отказал.

142

Анонимен

преди 9 години

1998 God, POPADNAX NA EDNO PARTI NA KOETO PRISASTVASHE TOGAVA RUSKI AKTUALEN VAV VREMETO MINISTAR, OT OBSHTI PRIKAZKI , IZVEDNAG SE ZAMISLI I MI KAZA : NIE RUSNACITE MNOGO OBICHAME BALGARITE, OBICHAME VI MNOGO, VIE ZA NAS STE BRATJ I DECA, I DVETE, ZA VAS BIXME NAPRAVILI VSICHKO DORI I 3 TA SVETOVNA ! TOZI CHOVEK V TOZI MOMENT BESHE ISKREN, I TOI NE GOVORI ZA SEBE SI A V MN. CHISLO ZA CELIJT RUSKI NAROD S VSICHKITE IM POLITICI ! VJRVAITE V TOVA: RUSIA, SAMO TE NI OBICHAT I UVAGAVAT, NIKOI DRUG